ProgressiveR Posted July 31, 2009 Author Report Posted July 31, 2009 Hehe. Ok. Čekam da mi se još neko javi pa da poručujemo ... ako ima zainteresovanih Quote
ProgressiveR Posted August 3, 2009 Author Report Posted August 3, 2009 Ma jok, tu sam ... samo čekam da li će još neko da se javi ... ali izgleda ništa. Za sada nas troje pazaruje CD Quote
ProgressiveR Posted August 10, 2009 Author Report Posted August 10, 2009 E ovako: ko mi se javio za pazarenje CD-a, bilo bi onda dobro da naručimo što pre. Sad, kako je zgodnije ... da svi meni uplatite pa da pošaljem zbirno Western Unionom Dragu iz Pamtommind ili hoćete da svako uplati posebno. Mislim da će manja proveizija biti ako uplatimo svi zajedno. Još samo da proverim kolika će ukupna poštarina pa da je izdelimo na sve nas Quote
Stormlord Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Aj proveri tu postarinu pa da ti posaljem lovu Quote
Ајлин Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Ma svi zajedno. Ja očekujem da ćemo zakačiti onu neku minimalnu zaštićenu tarifu. Quote
ProgressiveR Posted August 10, 2009 Author Report Posted August 10, 2009 Nadam se ... mad ane znam koliko je to. Mi naručujemo kako stoje stavri sada 5 CD-a i možda jednu majicu .. Quote
ProgressiveR Posted August 29, 2009 Author Report Posted August 29, 2009 E konačno mi je drago posalo shiping costs, pa evo: Za: t-shirt - 10 euro 5 CDs x 6 - 30 euro shipping - 9 euro ------------------ Total - 49 euro Dakle dogovorićemo se kako ćemo da podelimo poštarinu, koliko vidim iznosi nešto malo više od 1e po komadu. OK, pa mi se javite kad hoćete da poručimo Quote
Stormlord Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Sto se mene tice naruci kad god pozelis, samo reci kako da ti posaljem lovu Quote
Ајлин Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 (edited) +1 najbolje odma sada odma jel ok da ti uplatim na neki tekući po prodajnom kursu protivvrednost u rsd, tako da možeš realno da kupiš eure? to mogu i odmah, e-bankingom. razmišljam o tome jer devize ne mogu da se uplaćuju na tuđe devizne račune u bankama bez ovlašćenja... edit: i računici ću dodati još 250 kinti za postexpress i tvoju kovertu sa balončićima i kartonom, da mi ne izlome CD ovi bangavi poštari. Edited August 30, 2009 by Ајлин Quote
ProgressiveR Posted August 31, 2009 Author Report Posted August 31, 2009 E super! Pravo da vam kažem, i najbolje mi je da se uplati na tekući, onda ja svučem i Western Unionom uplatim ovim likovima. Hajde danas kad se vratim sa posla pošaljem vam na PP moj račun i to, pa onda popodne palim na Havaje sa vašim novcima Quote
Stormlord Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Salji broj da uplatim. Koliko trebam da uplatim za sve?! Quote
lucassen&co Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 'bem mu, kakav band i kaaakav ovaj novi album! Zato volim Metal, taman misliš čuo si većinu, kad ono BOOOM, Pantommind:rockdevil:! BTW, hvala za linkove:pivopije: Quote
Ајлин Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 'Ajde ProgressiveR-u, davaj broj računčeta da ti ga napunimo! Šalji PM odma sada odma, ostalo još malo kinte kod mene, nemoj da potrošim posle da se ujedamo za deset jura Quote
ProgressiveR Posted September 4, 2009 Author Report Posted September 4, 2009 HAhahaha! Evo ide na PP Quote
Tanya Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 Nadlezni postao distributer Da sam imala para narucila bih prethodni album, no dobro, doci ce bolja vremena... Daces mi ti Progressiveru svoj disk kada stigne da ga pomazim par puta i divim mu se Quote
ProgressiveR Posted September 4, 2009 Author Report Posted September 4, 2009 Hehehe E što je najgore, nije moguće nabaviti prvi album, čak ga ni članovi benda nemaju, jer ih je odjebao najstrašnije lik iz izdavačke kuće sa kojom su radili Quote
ProgressiveR Posted September 4, 2009 Author Report Posted September 4, 2009 Kako!!!!! Jbt, pa DRago mi je rekoa da više ne postoji taj album da se kupi!!!! AAAAA! E ako poručuješ uzeo bih ga i ja! Quote
Stormlord Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 (edited) Jbg nezna on koliko takvih prodavnica ima album na lageru. Uf, odličan gde ga otkopa samo Sam Bog prog metala Progisa mi ga poslao Edited September 5, 2009 by Stormlord Quote
Ајлин Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Zahvali se Progiši i pitaj ga šta želi da mu žrtvujemo in return Quote
Recommended Posts