ProgressiveR Posted September 5, 2009 Author Report Posted September 5, 2009 (edited) Pitanje ostaje otvoreno ... mogli smo ako ti naručuješ taj da mi naručiš njega, ja tebi naručim ovaj, pa ćemo se posle raskusuramo Edited September 5, 2009 by ProgressiveR Quote
Ајлин Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 (edited) Poručila sam sinoć i sad gledam da frikombinujem kintu za još jedan ili dva paketa pošto sam našla i Circus Maximus i svašta još nešto što me interesuje Ako hoćeš, mogu da poručim i tebi prvi Pantommind u nekom od tih paketa, video si koja je cena. Pošto poručujem po 3 dodaj još 7,13 dorala za poštarinu jer je za paket od tri trošak 21,5 doral. Edit: ulete ti s postom shvatila sam šta si hteo da kažeš, znači evo ja sam preračunala da cd izađe oko 10 jura, ako ti to odgovara lako ćemo se isprebijati za kintu. Samo da ja napunim karticu, sredinom nedelje trebalo bi da bude ok, potvrdiću ti Edited September 5, 2009 by Ајлин Quote
ProgressiveR Posted September 5, 2009 Author Report Posted September 5, 2009 Super! Nemo se prebijamo, mrzi me da dobijam betine Super, baš se radujem ... samo mi javi. E samo da vas pitam ... vidim dve uplate: 750 i 770 dindži ... to ste ti Ajlin i Stormlorde uplatili? Quote
Tanya Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Eto nadlezni taman i mene castis tim prvim albumom Quote
Ајлин Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Super! Nemo se prebijamo, mrzi me da dobijam betine Super, baš se radujem ... samo mi javi. Poručeno ti je. Stiže sa mojom Circusom Maximusom i jednim Thresholdom. Quote
ProgressiveR Posted September 5, 2009 Author Report Posted September 5, 2009 Aaaaaa! Sjajno! Hvala ti puno. Ništ, sad ću ti vrnem novce PS: koji Threshold? Baš si lik Quote
Stormlord Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 Super! Nemo se prebijamo, mrzi me da dobijam betine Super, baš se radujem ... samo mi javi. E samo da vas pitam ... vidim dve uplate: 750 i 770 dindži ... to ste ti Ajlin i Stormlorde uplatili? Ja uplatiti 750 Quote
ProgressiveR Posted September 6, 2009 Author Report Posted September 6, 2009 E OK. Sad šaljem mejl Dragu pa ću sutra/prekosutra da mu uplatim preko WU i onda čekamo diskeve Quote
Stormlord Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 Jel se zna kad stizu kompakt cdovi Quote
ProgressiveR Posted September 15, 2009 Author Report Posted September 15, 2009 Heeeej. Sorry što se ne javljam ... čekam(o) jednog drugara da mu bude plata pa poručujemo. Jbg, tako stanje. Izvinjavam se na kašnjenju! Quote
Ајлин Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 Pre će nama stići prvi Pantommind iz Ameriku vidim ja. Baš danas videh potvrdu da su mi skinuli sa kartice, dakle krenula je pošiljka. Quote
lucassen&co Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 Pre će nama stići prvi Pantommind iz Ameriku vidim ja. Baš danas videh potvrdu da su mi skinuli sa kartice, dakle krenula je pošiljka. A koliko izađe poštarina za cd iz Amerike? Pošto bih i ja tako uzeo neke diskove koje nikada neću naći ovde. Hvala. Quote
Ајлин Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 Pa zavisi odakle naručuješ, načelno ne bi smelo da pređe usd 25, varira od sajta do sajta. Stoga se najviše isplati po tri do četiri-pet (ako su manjih vrednosti) naručivati, a da te ne zakači carina ili neka tarifa za teže pošiljke. Quote
ProgressiveR Posted September 18, 2009 Author Report Posted September 18, 2009 A jbg, ljudi, št ada kažem osim izvinjenje .... čekam drugara da mi da lovicu za CD i onda naručujem. Jbg, očekujem da mi sutra da pa da onda poručim u ponedeljak Quote
lucassen&co Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Pa zavisi odakle naručuješ, načelno ne bi smelo da pređe usd 25, varira od sajta do sajta. Stoga se najviše isplati po tri do četiri-pet (ako su manjih vrednosti) naručivati, a da te ne zakači carina ili neka tarifa za teže pošiljke. Pa i nije tako strašno kao što sam mislio..Hvala za informacije:pivopije:.. Quote
Ајлин Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 @ProgressiveR: reci ti njemu nek' se zajmi za tih 9 jura da ne čeka nas petoro njega jednog zbog sića love. @Lucassen: nema na čemu. Ako nađeš dobar dil, izađe te jevtinije novi disk tako poručen nego ovde po raznim prodavnicama, ispipanog bukleta i poderanih ivica vidi se da kupujem samo online, jel' da Quote
Tanya Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Da mi je znati koliko ti to originala imas Quote
Ајлин Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Ja? Nemam mnogo mjetala. Imam doduše svakakve druge muzike. Quote
Ајлин Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Nemam pojma. Prvi stiže za par dana, a drugi? Quote
Ајлин Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Pitaj ProgressiveRa - ako možeš da dođeš do njega... Njegov disk (prvi album) je kod mene... Izgleda ima neku gužvu pa se ne pojavljuje Quote
Tanya Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 E ima guzvu, ne znam dal ima vremena da svrati na forum. Pusticu mu sms da vam se javi. Quote
Recommended Posts