Hudini Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Zoran Alvirović-Kina svira u bendu Apsolutno romanticno ali izbacio je disk sa instrumentalima na el. gitari, ma limk svira sve od flamego gitare do jazza, heavy metala, hard rocka pa cak i klasikicu. Kina je bog! Gledao sam Apsolutno Romanticno nekoliko puta, jednom u Rumi u nekom totalno fensi lokalu. Ljudi opicili 'Sultans Of Swing' - masa gleda belo. Opicili 'Road To Hell' (Chris Rea, ne Bruce Dickinson) - masa se narogusila. Opicili 'I Want To Break Free' - samo sto nisu flase pocele da lete. Onda oni predju na Kemala Montena, Borisa Novkovica i slicna govna i masa se odusevi. Samo se ja smorim izgleda. I onda, pred sam kraj, krenu 'Neko te ima nocas' i ubace rifcinu iz 'Enter Sandman' usred stvari! Ja krenem . Kad su zavrsili svirku, Kina skida gitaru i prilazi direkt meni od sve one mase, on meni pruza ruku i kaze: "Mi hevi metalci se uvek skontamo. Jebiga, za ove seljacine ne vredi ni svirati." Quote
Draža Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Kina je mnogo dobar, al se meni ne sviđa kako svira električnu. Akustaru razbija za sve novce. Kaže da je ranije vežbao po 10 sati dnevno Quote
Dowla Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Jel si znao da je Kina svirao sa Malmsteenom u Becu?Inace,video sam da je snimio solo album(One Records objavio), cuh jednu pesmu i bas mi se svidja. Quote
Draža Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Ima spot za jednu pesmu. OK odsvirana gitara ali kao da je pustio ritam mašinu u pozadini, nema nikakve dinamike. Ma čovek se rodio sa akustarom, treba nje da se drži, tu je stvarno najbolji. Quote
WHISPER_EVE Posted August 29, 2007 Author Report Posted August 29, 2007 he... VAZNO!! VLATKO STEFANOVSKI se PODRAZUMEVA.. ALI Kada sam otvarala temu napravila sam PODNASLOV- Vlatko Stefanovski je iz Makedonije, Podrazumeva se pod temom samo SRBIJA!! Bas zbog toga sam i napravila temu- KO je najbolji U SRBIJI? Medjutim Moderatori su tu nesto spetljali tako da podnaslov nije ni izasao.. P.S. Ziveo Vlatko!! Quote
_NeSa_ Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Mislim da su se ovakve rasprave vodile na ovom forumu jedno 1000 puta,te mislim da ova tema i nije bila toliko potrebna Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 A i onako - kad oduzmes Vlatka, ne ostane nam bog zna sta Quote
Draža Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 he... VAZNO!! VLATKO STEFANOVSKI se PODRAZUMEVA.. ALI Kada sam otvarala temu napravila sam PODNASLOV- Vlatko Stefanovski je iz Makedonije, Podrazumeva se pod temom samo SRBIJA!! Bas zbog toga sam i napravila temu- KO je najbolji U SRBIJI? Medjutim Moderatori su tu nesto spetljali tako da podnaslov nije ni izasao.. P.S. Ziveo Vlatko!! A i onako - kad oduzmes Vlatka, ne ostane nam bog zna sta Kao što rekoh ima Vlatko naslednika - Marko iz Mr.Tech Će da se vidi jednog dana Quote
Apeiron Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 A i onako - kad oduzmes Vlatka, ne ostane nam bog zna sta A JEL??? A SALE FRISH, to nista a??? Ccc, nemoj ovde da se svadjamo Quote
Perfector Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 (edited) Dushan S bre i Sale Sedlar mada nije da je rock gitarista al da izuva izuva Edited August 31, 2007 by Perfector Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 A JEL??? A SALE FRISH, to nista a??? Ccc, nemoj ovde da se svadjamo au, moja greshka Quote
black_bane Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 Po meni nema najboljeg..ima dobrih, ali ne i najboljeg.....svi dobri gitaristi su iz bivse Juge....a mi smo ostali izmedju, za poneku svirku nekog od tih dobrih gitarista.... Quote
Shix Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Ko je onaj gitarista sto svira sa Natasom Beklavac? Mislim da svira belog Charvela... Quote
Ikhabot Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 he... VAZNO!! VLATKO STEFANOVSKI se PODRAZUMEVA.. ALI Kada sam otvarala temu napravila sam PODNASLOV- Vlatko Stefanovski je iz Makedonije, Podrazumeva se pod temom samo SRBIJA!! Bas zbog toga sam i napravila temu- KO je najbolji U SRBIJI? Medjutim Moderatori su tu nesto spetljali tako da podnaslov nije ni izasao.. P.S. Ziveo Vlatko!! Može se samo reći ko SPADA MEĐU najveće a ne i ko je najbolji pošto takav ne postoji. To je samo ideal koji služi gitaristima kao motiv da budu što bolji u onome što rade. Quote
slow an' easy Posted September 13, 2007 Report Posted September 13, 2007 Ispalili Sedlara ovi iz Leb i Sol... Doveli nekog Makedonca umesto Vlatka. A rekli da ce snimati novi album sa Saletom Sedlarom... Quote
Divlji Tigar Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 Zoran Alvirović-Kina je svirao u Fok House bandu, ako se dobro secam. Quote
Zaki Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Saša Friš, Nebojša Antonijević-Anton, Sead-Zele Lipovača, Dragi Jelić... Quote
El Karnisero Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Ne mogu da verujem da niko ne pominje Tocka? HI IZ D BEST!!! Quote
SnakeBite Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Borislav Mitic, R.M. Tocak itd.... Quote
Grob Bez Dna Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 borislav mitic, tocak, atila, brankovici Quote
Recommended Posts