Aurora Calerva Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 Ja cisto da pustim trach da postoji mogucnost da ce Fieldsi doci u BG da snimaju spot. Pitam se od koga si to čuo... A od koga je taj idiot čuo ... Quote
Sinstrel Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 Jes vala idiot taj sto je rekao onome ko je meni rekao. Quote
Aurora Calerva Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 Jes vala idiot taj sto je rekao onome ko je meni rekao. Ne diraj mi Fernanda! Quote
Gwydion Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 opasno sam se nalozila na Fieldse , tek sam sad skapirala koliko su mocan bend.Slusham neki Singles colection i The Nephilim i dodjoh do zakljucka da su ranije bili mnogo agresivniji...ipak, Elizium mi je vrh vrhova (raspadoh se slushajuci ga) a najjacha stvar Wail of Sumer ( znate one pesme koje pustate po 50 puta kad ste u bedaku , e to je meni Veil of Sumer). Elizijum je bio pokusaj da se izadje izvan goth klisea,, veoma uspesan ali i vveoma fatalan po njihovu dalju karijeru jer ocigledno u tom momentu nisu znali gde dalje. Po meni fatalno najbolje sto su ikada uradili, no to je cisto moj subjektivni sud. Quote
+Abigail+ Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Da..album u rangu s 'Downrazorom', mada koncept nije isti. Uglavnom, Mourning Sun me poprilicno razocarao. Mada ima jako dobrih momenata kao na 'Shroud (Exordium).u'. Ona melanholija s pocetka je pogubna. Quote
heroinchic Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 alboom nije nimalo razocaravajuci.. stavise, prilicno je ocaravajuci, i pleni svojim mixohm novog i starog.. mis'im, vrhovi su Str8 to tHe Lite & SHe, ali, ni ostale nisu za potcenu. Quote
doombringer Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Skoro nabavih Morning sun. Sjajan album. Quote
heroinchic Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 da, ali, nije Jutarnje Sunce, nego MoUrning Sun BITNOST!!! Quote
doombringer Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Fuck, meni na winamp listi pise pogresno, ali sam to tek ukapirao kad sam pogledao web stranicu Fieldsa... Quote
Господин Граул Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Album The Nephilim je po meni najvece remek-delo gothic muzike ikad. Pesma LAST EXIT FOR THE LOST je gothic himna. Quote
Frizzle Fry Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Album The Nephilim je po meni najvece remek-delo gothic muzike ikad. Pesma LAST EXIT FOR THE LOST je gothic himna. Definitivno! da li neko zna da li je tachno da su dolazili u BG da snimaju spot? Quote
Aurora Calerva Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Nisu još dolazili koliko je meni poznato... Mada bi trebalo s obzirom da njihov izdavač ima ugovor sa tim likom Ivanom koji je radio i Deathstars, Moonspell i još neke bendove... Quote
doombringer Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 Na DVD izdanju Fieldsa moze da se vidi kakvu fantasticnu atmosferu su pravili na svojim koncertima ovi ljudi. Ipak, spotovi su im zakon, narocito Blue water, Moonchild i For her light. Quote
Thule Posted November 10, 2006 Author Report Posted November 10, 2006 (edited) Na prvu stranu! Zato što su odlični. Edited November 10, 2006 by Heimdall Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Au,bre...kako je ova tema uspela da postane ovako zapustena... Nego,ko je video zadnji CKM i ko nije,neka okrene stranu gde komentarisu GejSpejs kojekakvih zena i neka procunja,meni je bilo jako simpaticno:D Quote
Kveld Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 nije fer ..svi pljulju sirote goticharke ..a niko ih ne bi odbio ...inache shto bi je slikali za CKM?..a i uopshte , ko josh slusha i razume stari gothic zvuk od danasnjih gotha? Quote
Калавера Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Kako odbiti siroče? Gde će ti crna duša? Nema gota u Beogradu. Sporadično se pojavljuju gomilice fekalija koje se deklarišu kao goti (po licenci). Sem toga, Fieldsi su najbolji bend. Toliko najbolji, da su bolji i od Sistersa, na primer. Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Od Sistersa nisu. Matori goth zvuk niko i nece da razume od danjasnje mladezi...Oni imaju emo i njima je to kul... Quote
Калавера Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Ma jesu, veruj mi. Kada uzmogneš burek i jogurt zameniti suvim mesom i jeftinim viskijem iz štrokavih čaša, setićeš se ovih reči. Mourning Sun rastura. Sistersi nisu u stanju da sada snime takav album, a u šta ćemo se verovatno uskoro uveriti. (...a i posle Tašmajdana stvari više nikada neće biti iste... ) Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Pa ako ljudi malo umetalise muziku i treba,ja se slazem... Idu sa vremenom i svetom.... I plus sto McCoy nikada nece biti baja kao Oldridz(copyright by B92).... No,manimo se rasprave na vecitu temu... Quote
Thule Posted April 13, 2007 Author Report Posted April 13, 2007 Daj bože da nikada ne bude kao Eldritch Quote
psychosis Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 pa jesu bolji od sistersa..eto da izvucem ovu slatku temu iz groba...)))) Quote
Калавера Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 pa jesu bolji od sistersa.. nema se šta dodati na ovakvu mudrost. Quote
Prunus Domesticus Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Da li se to meni cini ili ovde ima osoba koje nisu srednjoskolke a slusaju Sisters??? Quote
Thule Posted May 19, 2007 Author Report Posted May 19, 2007 nema se šta dodati na ovakvu mudrost. Ima. Right on! You rock sister! Quote
Recommended Posts