Jump to content

Recommended Posts

Posted

aj nek neko napise utiske novim p. thiefom.

smara me da skidam 2 rara ako ne valjaju (nemam premium), a s obzirom da mi se radovi i 2006/7 nisu svideli u startu opravdano sumnjam u kvalitet novog albuma.

hvala. :pivopije:

Posted
and_were_small.jpg

Overhead: And We're Not Here After All (Finland-2008).

Progressive/Rock/Metal.

Very good!

MySpace

Aha, dobar bend, mada sam cuo jednu pesmu, sa one "Kalevala" kompilacije, The Fate Of Aino ;)

Guest progdor666
Posted
afterhideout.jpg

After: Hideout (Poland-2008).

Rock/Progressive/Alternative. :muzicar:

MySpace

Sounds great..I'd love to hear them

Posted

Ne znam na koje Ruse ti misliš, Bane, ja skinuo "Sola Scriptura and Beyond" sa nnm-a. Doduše nije DVD, ali je dosta dobro. Oduševljen sam i stalno mu se vraćam poslednjih dana. :D Ajd' da proverim taj novi Beardov DVD. :)

Posted
Šta bre cicijašim, sam ti poslao...

Wtf? Ja bio odsutan preko jula a kad sam se vratio i pitao moje da li su primili neki cd rekli da nisu. E jebem ti i poštu i sve.

Posted (edited)

Ne znam šta je moglo da se desi. Da je disk stigao znao bih..sad ću da ti pošaljem svoju adresu na pp, da vidimo da nije možda došlo do neke greške :)

Edited by Egil Skallagrimsson
Posted
da li bi ovde svrstali i bendove tipa Genesis i Pink Floyd? :confused:

Genesis ne sme niko da mi dira ;)

Šalim se..ja ću njih uvek gledati kao na stare progresivce, obožavam njihove albume. posebno do kraja 70-ih ali i kasnije su radili dobre stvari.

Super mi je i album We Can't Dance, iako nije prog.

A Pink floyd ima taj psihodelični pristup, nisu prog u punom smislu ali jesu progresivni lol.

Posted (edited)

E prog ljudi, samo da vas pozovem na myspace stranicu koju napravih pre par dana, i koja je još u fazi 'pravljenja'' :)

Blesavo ali nema veze- napravio sam Neal Morse fan page, a komentari su prilično ok, evo čak mi se javio i Arjen na pm da pohvali stranicu (kakav lik ne mogu da verujem :) ).

Nadam se da link dobro radi:

http://www.myspace.com/nealmorse_fanpage

Edited by Egil Skallagrimsson