azal Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 @Astralis: Kakav je novi Karmacanic? Ja imam Entering the Spectra od njih samo... nema greske. Entering je idalje najbolji, ali ne moze da bude los kad onakvi muzicari sviraju i Goran Edman peva. jel ima nekih vesti za novi Enchant neki? inace, jel ste slusali It Bites - Tall Ships? ubedljivo najbolji prog rock/aor godine. raj za fanove melodicnog prog rocka poput Asia, Arena, IQ. Quote
AstralliS Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 nema greske. Entering je idalje najbolji, ali ne moze da bude los kad onakvi muzicari sviraju i Goran Edman peva. Btw... http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseacti...logID=458917531 Zanimljivo. inace, jel ste slusali It Bites - Tall Ships? ubedljivo najbolji prog rock/aor godine. Dobro me podseti. Quote
Spastic Ink Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 inace, jel ste slusali It Bites - Tall Ships? ubedljivo najbolji prog rock/aor godine. raj za fanove melodicnog prog rocka poput Asia, Arena, IQ. Slusali smo,dobar je album melodican i lepo isproduciran ! Za matorije progere dusu dao.... Steta sto nikad necemo ugostiti ni jedan prog/rock bend ovamo. Bas bi mi legao jedan Spock`s Beard ili The Flower Kings..uzivo..haha Pozz Quote
Sale B.C. Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 (edited) ljudi vidite ovo, ne znam gde da stavim, ali me je oduševilo a priličan sam proger: ima na torentima cela opera, sa sve scenografijom koreografijom i kostimima, fenomenalno! Edited December 28, 2008 by Guzzilla Quote
AstralliS Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 Ko do sad nije čuo, evo jednog zanimljivog benda iz Norveške po imenu Airbag. http://www.airbagsound.com/ http://www.myspace.com/airbagsound Za sad imaju dva izdata EP-ja, koja je moguće preuzeti sa njihovog sajta. Quote
Totamealand Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Jel' ima neko album Heresie od Univers Zero za upload? Quote
Apeiron Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 ljudi vidite ovo, ne znam gde da stavim, ali me je oduševilo a priličan sam proger: ima na torentima cela opera, sa sve scenografijom koreografijom i kostimima, fenomenalno! Super je, stvarno fenomenalno izgleda i zvuci... Skinucu celu operu sigurno. Quote
blags Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Super je, stvarno fenomenalno izgleda i zvuci... Skinucu celu operu sigurno. NEBOJSA SINE MILANOV SKIDAJ OVO SUNCE TI JEBEM!!!!DOLAZIM SUTRA. Quote
Apeiron Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Pristavih 2 DVD verziju za download, ali ima malo seedera, ali ostavljam da se skida dok se ne skine Quote
blags Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Pristavih 2 DVD verziju za download, ali ima malo seedera, ali ostavljam da se skida dok se ne skine DOBRO ZNACI SUTRA Quote
Apeiron Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Skinuo sam prvi DVD, udaram po drugom Stvarno divno izgleda... Quote
Sale B.C. Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 ja sam se odusevio, a sasvim slucajno sam to video, bilo na tv vojvodina, i odmah iskopam na netu i skinem, super je sto je svaki vokal specifican, inace postoje i verzije na drugim jezicima, mada naravno original je bez premca Quote
Apeiron Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Da, videh da je italijanska verzija popularna, ali original je original. Thanks za preporuku Quote
blags Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Da, videh da je italijanska verzija popularna, ali original je original. Thanks za preporuku Znaci Zec i ja bi mogli ovih dana do tebe.spremi mezu i rakiju ljutu a moze i vino rujno. Quote
AwakeN Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Ova opera je jezivo odlicna,toliko se jezim kada peva onaj treci lik,odvaljuje!!! Quote
AstralliS Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 (edited) Ne znam da li je već bilo, a i ako jeste, ne može da škodi. Von Hertzen Brothers - Love Remains The Same (2008) Download Edited January 8, 2009 by Karmacosmic Quote
Spastic Ink Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Posto se adsl prilicno ubrzao,nabavite obavezno: Kayak -The Anniversary Concert Live at Paradiso Amsterdam 2008 ! Kod rusa je naravno postavljen i to dvd9 ! Nekih 7,8 gb ! Quote
Sale B.C. Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 (edited) sa demonoida: dokumentarac prog rock brittania 700MB može se skinuti i bez registracije Edited January 10, 2009 by Guzzilla Quote
Apeiron Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Znaci Zec i ja bi mogli ovih dana do tebe.spremi mezu i rakiju ljutu a moze i vino rujno. Ajde Quote
AstralliS Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Ovih dana uzeo da slušam Peter Hammilla (VDGG). Verujem da su saborci upoznati sa albumima dotičnog g-dina, za Van Der Graaf Generator i ne sumnjam. Album "Freeships" (1992) mi baš leže, već sam isplanirao playlistu za naredne dane. Quote
AstralliS Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 (edited) Kakva svirka. Elem... Da se podsetimo... http://www.youtube.com/watch?v=lLarYtjkPRA Savršenstvo. Edited January 15, 2009 by Karmacosmic Quote
Stormlord Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Ljudi jeste skontali da sa Slipknot-om u Junu dolazi Coheed And Cambria kao predgrupa????!!!! Ja nisam mogao da verujem!!!! Quote
Recommended Posts