In The Flesh Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 (edited) Ja nigde nisam čuo growl Ili sam gluv, ili lud... Which is it? Ima jedno pola minuta growla u toj pjesmi. Ne ulazim u kvalitet istoga,ako cemo pravo nije nista gori od hiljadu drugih bendova edit: Braaate, haha, šta sam ja kog đavola slušao kad mi promakao ovaj growlerski pasaž? Vjerovatno sebe kako pricas da nema growla I'm officially dead Ou jea Edited November 9, 2009 by Poor Twisted Me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Which is it? Okej, drugari, zezajte me, pa da idem kući Ima jedno pola minuta growla u toj pjesmi. Ne ulazim u kvalitet istoga,ako cemo pravo nije nista gori od hiljadu drugih bendova Ima, ima More, Akerfeldt bi izgrowlovo to ko iz čkepi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Okej, drugari, zezajte me, pa da idem kući Evo da pocnem Ja poslije 3 mjeseca upamtim da ima growla,a ti ni poslije 3 minuta ne mozes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Vjerovatno sebe kako pricas da nema growla Al' realno, nije trebalo da ima growla, tako da ćemo da zamislimo da nema growla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Al' realno, nije trebalo da ima growla, tako da ćemo da zamislimo da nema growla Can't argue with that Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 (edited) Evo da pocnem Ja poslije 3 mjeseca upamtim da ima growla,a ti ni poslije 3 minuta ne mozes. A vršio sam nuždu Elem, dopao mi se gitarski solo na "Tears are Made to Flow" Edited November 9, 2009 by AstralliS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Elem, dopao mi se gitarski solo na "Tears are Made to Flow" Don't remember Ti si ono preporucio Children of Nova i mnogo sam ti zahvalan na tome. Stvarno obozavam onaj EP,iako ona 6-a stvar malo smori, a pjevac uzivo nije ni upola dobar kao na albumu. Ukoliko nijesi slusao Tides of Man i Closure in Moscow,otprilike su na istu foru bendovi,onda bi trebao. http://www.4shared.com/file/102724415/d2de3ce7/Closure_In_Moscow_-_First_Temple_2009__________thedaytohateblogspotcom.html http://www.mediafire.com/?9keehg0qyq2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Slušao sam Closure In Moscow, gorepomenuti album. Da izbace malo alternative, a više psihodelije, bili bi pun pogodak. Tides of Man nisam slušao, pristaviću. Meni u poslednje vreme najviše leži Canterbury i psihodelija '60-ih Hm... http://www.progarchives.com/forum/forum_posts.asp?TID=62643&FID=19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Aman đavoli jedni nenormalni ste ismeja se živa. Vrhunac na Vršio Sam Nuždu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 ...vršilicom za nuždu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 (edited) Drobilicom za nuždu.. Ostavila sam ti Time's Forgotten i našla oba na CD Baby, ja ih sutra pazarim. @Poor Twisted Me Tides of Men - odlični, Empire Theory sam slušala, merkam dal da ih stavljam u listu najboljih... samo šta ti je ovo sad? Edited November 9, 2009 by Ајлин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 (edited) Vid'o sam, zahvalan sam ti na tome A ovo drugo, je l' ti hoćeš da hvatam zazubice, je li? edit: Ne budite sisice, nego skinite lepo diskografiju Caravana i na slušanje. Ili makar albume "In the Land of Grey and Pink" i "Cunning Stunts" (pogotovo ovaj). Ne prestajem sa oduševljavanjem Edited November 9, 2009 by AstralliS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 (edited) @Poor Twisted Me Tides of Men - odlični, Empire Theory sam slušala, merkam dal da ih stavljam u listu najboljih... samo šta ti je ovo sad? Pa ovo je EP prije albuma. Mislio sam da otvorim sa tim Ako su ti se svidjeli,onda MORAS da cujes Children of Nova - Complexity of Light A ovo drugo, je l' ti hoćeš da hvatam zazubice, je li? Haha,ista je i bila moja reakcija kad mi je onako nenamjerno rekla da pazari originale Edited November 9, 2009 by Poor Twisted Me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Poor Twisted Me - Ne reci dvaput I mi diskove za slušanje imamo Ja čekam ovih dana neke Opethe, pa će biti tu nekih Rushova, Caravana, Camela, Greensladeova i taaako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 A ovo drugo, je l' ti hoćeš da hvatam zazubice, je li? edit: Ne budite sisice, nego skinite lepo diskografiju Caravana i na slušanje. Ili makar albume "In the Land of Grey and Pink" i "Cunning Stunts" (pogotovo ovaj). Ne prestajem sa oduševljavanjem Ja cenim koji si ti manijak da tebi MI treba da zavidimo Za Caravan... da imam još 30 života... šalim se, poslušaću, mora to da se sluša Pa ovo je EP prije albuma. Mislio sam da otvorim sa tim Ako su ti se svidjeli,onda MORAS da cujes Children of Nova - Complexity of Light Aj daj to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Ižvol'te Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Ja cenim koji si ti manijak da tebi MI treba da zavidimo Za Caravan... da imam još 30 života... šalim se, poslušaću, mora to da se sluša Zašta da zavidite? I nad popa ima pop Gledao sam bio skoro neki video na tjubu, gde Akerfeldt objašnjava nekom liku koliko ploča ima. I kao "vidiš onu sliku na zidu? e, odatle do onog tamo stuba" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 (edited) Ižvol'te E fala ti ko bratu Jel mi sa tom tvojom Novom DragonHeart probi glavu il sa nečim drugim? Si ga ti to zarazio? Edit: nešto link zeza, ajd ponovo Zašta da zavidite? I nad popa ima pop Gledao sam bio skoro neki video na tjubu, gde Akerfeldt objašnjava nekom liku koliko ploča ima. I kao "vidiš onu sliku na zidu? e, odatle do onog tamo stuba" Srećom pa takvi još uvek postoje... Edited November 9, 2009 by Ајлин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 E fala ti ko bratu Jel mi sa tom tvojom Novom DragonHeart probi glavu il sa nečim drugim? Si ga ti to zarazio? Come to papa Btw, poslušajte i Supersister. Holandski Canterbury-like prog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 E fala ti ko bratu Jel mi sa tom tvojom Novom DragonHeart probi glavu il sa nečim drugim? Si ga ti to zarazio? Edit: nešto link zeza, ajd ponovo Ne ne..On slusa Nova Art. Evo ti onda prvi link,usmjerice te na drugi,pa na treci... http://www.zona-musical.com/postt127081.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Toooo to Sasilki radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhideauxFan Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Thanks for sharing Tempano, I wouldn't know they released new album, which gathered many positive critics. I'm owning "Atabal-Yémal" (reissue) and "El Fin de la Infancia (Childhood's End)", awesome albums. It is a pleasure! I thought you knew that Tempano put this album in free download. On this CD, there are two edit versions of the tracks the band recorded for Colossus and Musea. http://www.colossus..../index.php?news Transatlantic - The Whirlwind (2009). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 BANCO DEL MUTUO SOCCORSO - 1973 - Io Sono Nato Libero Essential: a masterpiece of progressive rock music Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Au, svi živi mi preporučuju gomilu tog italijanskog proga, ali nekako me odbija činjenica da se ne peva na engleskom... Pružiću im šansu jednog dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Ta gomila italijanskog proga je zaista sjajna. Čitav žanr nosi tu odrednicu (RPI), kapiram jezičku barijeru, no zaista vredi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts