Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja nigde nisam čuo growl :rolleyes: Ili sam gluv, ili lud... 

Which is it? :haha:

Ima jedno pola minuta growla u toj pjesmi. Ne ulazim u kvalitet istoga,ako cemo pravo nije nista gori od hiljadu drugih bendova :haha:

edit: Braaate, haha, šta sam ja kog đavola slušao kad mi promakao ovaj growlerski pasaž? :haha:

Vjerovatno sebe kako pricas da nema growla :P

I'm officially dead

Ou jea :haha:

Edited by Poor Twisted Me
Posted

Which is it? :haha:

Okej, drugari, zezajte me, pa da idem kući :haha:

Ima jedno pola minuta growla u toj pjesmi. Ne ulazim u kvalitet istoga,ako cemo pravo nije nista gori od hiljadu drugih bendova :haha:

Ima, ima :haha: More, Akerfeldt bi izgrowlovo to ko iz čkepi :D

Posted (edited)

Evo da pocnem :D

Ja poslije 3 mjeseca upamtim da ima growla,a ti ni poslije 3 minuta ne mozes.  :haha:

A vršio sam nuždu :haha:

Elem, dopao mi se gitarski solo na "Tears are Made to Flow" :da:

Edited by AstralliS
Posted

Elem, dopao mi se gitarski solo na "Tears are Made to Flow" :da:

Don't remember :haha:

Ti si ono preporucio Children of Nova i mnogo sam ti zahvalan na tome. Stvarno obozavam onaj EP,iako ona 6-a stvar malo smori, a pjevac uzivo nije ni upola dobar kao na albumu. Ukoliko nijesi slusao Tides of Man i Closure in Moscow,otprilike su na istu foru bendovi,onda bi trebao.

cover.jpg

http://www.4shared.com/file/102724415/d2de3ce7/Closure_In_Moscow_-_First_Temple_2009__________thedaytohateblogspotcom.html

tidesofmanepcover.JPG

http://www.mediafire.com/?9keehg0qyq2

Posted (edited)

Drobilicom za nuždu..

Ostavila sam ti Time's Forgotten i našla oba na CD Baby, ja ih sutra pazarim.

@Poor Twisted Me

Tides of Men - odlični, Empire Theory sam slušala, merkam dal da ih stavljam u listu najboljih... samo šta ti je ovo sad?

Edited by Ајлин
Posted (edited)

Vid'o sam, zahvalan sam ti na tome :mhihi:

A ovo drugo, je l' ti hoćeš da hvatam zazubice, je li? :P:haha:

edit: Ne budite sisice, nego skinite lepo diskografiju Caravana i na slušanje. Ili makar albume "In the Land of Grey and Pink" i "Cunning Stunts" (pogotovo ovaj). Ne prestajem sa oduševljavanjem :D

Edited by AstralliS
Posted (edited)

@Poor Twisted Me

Tides of Men - odlični, Empire Theory sam slušala, merkam dal da ih stavljam u listu najboljih... samo šta ti je ovo sad?

Pa ovo je EP prije albuma. Mislio sam da otvorim sa tim :) Ako su ti se svidjeli,onda MORAS da cujes Children of Nova - Complexity of Light :da:

Haha,ista je i bila moja reakcija kad mi je onako nenamjerno rekla da pazari originale :D

Edited by Poor Twisted Me
Posted

edit: Ne budite sisice, nego skinite lepo diskografiju Caravana i na slušanje. Ili makar albume "In the Land of Grey and Pink" i "Cunning Stunts" (pogotovo ovaj). Ne prestajem sa oduševljavanjem :D

Ja cenim koji si ti manijak da tebi MI treba da zavidimo :P

Za Caravan... da imam još 30 života... šalim se, poslušaću, mora to da se sluša :D

Pa ovo je EP prije albuma. Mislio sam da otvorim sa tim :) Ako su ti se svidjeli,onda MORAS da cujes Children of Nova - Complexity of Light :da:

Aj daj to. :D

Posted

Ja cenim koji si ti manijak da tebi MI treba da zavidimo :P

Za Caravan... da imam još 30 života... šalim se, poslušaću, mora to da se sluša :D

Zašta da zavidite? :D I nad popa ima pop :haha: Gledao sam bio skoro neki video na tjubu, gde Akerfeldt objašnjava nekom liku koliko ploča ima. I kao "vidiš onu sliku na zidu? e, odatle do onog tamo stuba" :haha:

Posted (edited)

E fala ti ko bratu :haha:

Jel mi sa tom tvojom Novom DragonHeart probi glavu il sa nečim drugim? Si ga ti to zarazio?

Edit: nešto link zeza, ajd ponovo :D

Zašta da zavidite? :D I nad popa ima pop :haha: Gledao sam bio skoro neki video na tjubu, gde Akerfeldt objašnjava nekom liku koliko ploča ima. I kao "vidiš onu sliku na zidu? e, odatle do onog tamo stuba" :haha:

Srećom pa takvi još uvek postoje...

Edited by Ајлин
Posted

E fala ti ko bratu :haha:

Jel mi sa tom tvojom Novom DragonHeart probi glavu il sa nečim drugim? Si ga ti to zarazio?

Come to papa :haha:

Btw, poslušajte i Supersister. Holandski Canterbury-like prog ;)

Posted

Thanks for sharing Tempano, I wouldn't know they released new album, which gathered many positive critics. I'm owning "Atabal-Yémal" (reissue) and "El Fin de la Infancia (Childhood's End)", awesome albums.

It is a pleasure! :pivopije:

I thought you knew that Tempano put this album in free download. On this CD, there are two edit versions of the tracks the band recorded for Colossus and Musea.

http://www.colossus..../index.php?news

3287.jpg

Transatlantic - The Whirlwind (2009).