Jump to content

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Divna stvar... i nemoj da prestajes ;)

Pre par godina sam imala Intravensku fazu slusanja Caravan-a... Sada nesto gledam svoj C folder na kompu, pretpostavljam da si vecinu bendova preslusao, ali moja topla preporuka za jos neke bendove iz tog perioda ;)

999573_564126940290295_438785182_n.jpg

Edited by Face Of Melinda
Posted

@Totamland: nisam pateticna ali meni licno svaki Camel-ov album ima "that something" a Nude ima dobru pricu i dobar koncept iako je za par klasa ispod meni omiljenih Mirage, Moonmadness-a i Snow Goose

@Angelysitor: Camel skini za pocetak Moonmadness i Snowgoose umetnost ;)

@Truliandedzombileš: Jbga godine slusanja muzike ucine svoje, da postane covek kolekcionar :haha:

Obavezno overiti bend Culpepers orchard, nabavih samo jedan album, ali kakav... vau...

Posted

Preslusah Captain Beyond prvi album i nema sta kvalitetna i dobra muzika, sa zvukom u skladu skladu sa vremenom. Vidim da imaju tri albuma, ovaj prvi je dobar, ali vec mi zvuci na ostatak bendova iz toga perioda (sto ne znaci da je bend los ;) ) skida se i ostatak...

Posted (edited)

MIkael Akerfeldt je pustao muziku na nekoj svedskoj radio stanici prosle godine, moze se iscupati zanimljivih stvari. Ima 5 lista za isto toliko veceri, sve pocinju sa marrow of the earth, da znate koje su:

http://sverigesradio...date=2012-08-01

Moze posluziti kao zanimljiva preporuka, za one koje zanima... :da:

Edited by Osiris
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Preslusah Captain Beyond prvi album i nema sta kvalitetna i dobra muzika, sa zvukom u skladu skladu sa vremenom. Vidim da imaju tri albuma, ovaj prvi je dobar, ali vec mi zvuci na ostatak bendova iz toga perioda (sto ne znaci da je bend los ;) ) skida se i ostatak...

Pa na prvi se nekako i svodi prica, meni fantastican album. Drugi mi je just OK. A treci...koji bre treci? :haha:

Inace sam za bend saznao iz nekog Cathedral diska, tipa Lee im odao priznanje kao uticaj, a jos me i zaintrigiralo kad videh da peva Rod Evans (prvi pevac Purple-a).