Kumodraski Vo Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Jel znate za ove, japanski Pink Floyd, rasturise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 Novi VHB http://www.bunalti.com/?p=407385 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 Novi Anekdoten http://www.bunalti.com/anekdoten-until-all-the-ghosts-are-gone-2015/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 Srecni praznici i tebi! Divno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 23, 2015 Report Share Posted May 23, 2015 Da li je ovde bilo price o bendu Presto Ballet? U posljednje vrijeme slusam njihov prvi album "Peace Among the Ruins" iz 2005. Bas onako dobar klasican prog rock, sa zaokruzenim i hiticnim pjesmama. Bez nekih velikih improvizacija, dzeziranja, smaranja i slicne avangarde. Govorim o tom prvom albumu, naravno. Inace imaju 5 albuma iza sebe, a osnivac benda je Kurt Vanderhoof iz Metal Church-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 Zašto je beše progarchives untrusted? :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 Ko kaze? Meni je orijentir nesam imala losa iskustva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 O'šo sam tad Mozilom na sajt, izašlo mi crveno untrusted upozorenje, a nešto se kroz maglu prisećam priče da je od Astraliisa curnuo neki album ili tako nešto, možda su ga zato tagovali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 Baš sad režem disk da metnem u stub, '74 ludorije, Apostrophe od Zappe, Phaedra - Tangerine Dream, Tales from Topographic Oceans (decembar 73, jebiga, US izdanje je '74 ), i Camel - Mirage... Divota! Dodaj Moonmadness od Camel-a jos svemu tome i nema greske Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Towards The Inevitable Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 Samo Catapilla, nikad Genesis. Mada, drago mi je da vidim da tema pumpa po dve strane na sat vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 Divota! Dodaj Moonmadness od Camel-a jos svemu tome i nema greske Pa to nije '74 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Towards The Inevitable Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 E da, malo je offtopic, ali ne mnogo - i ovo su te opcene 70-te, mada je ovo malo drugaciji zon. Elem, sa suprugom sam celo jedno leto proveo slusajuci ovaj album (sa akceentom na ovoj pesmi): http://www.youtube.com/watch?v=hVORe36mYi8 Zna neko za ove Kanađane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 Nije mnogo daleko od prvog Genesisa ovo, osim što je upbeat, do jaja je istripovan refren xD Ja video ime samo i taj hipi omot, nisam slušao ranije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 Pa to nije '74 '76 jel' Volim taj album, i dobar je, sta ti fali djuture da ide @Towords... nesam slusala, sutra cu, 'naci laku noc ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 Ma ne fali ništa, ali sad se ovo igramo Laku noć! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Towards The Inevitable Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 nesam slusala, sutra cu, 'naci laku noc ljudi Btw, nisam se zezao za Catapillu u onom prvom postu, ako niste, poslusajte i njih obavezno. Kazu neki prog rock kolekcionari da su njihova dva albuma medju najskupljim prog rock izdanjima na berzama vinila, ako su mint idu i do 5000 evra, retki su ko djavo. To je taj neki crossover izmedju konvencionalnog proga, dzeza i ove neke Zeuhl avangarde a la Magma + su ovi jeli drogu kasikom. Moje dve omiljene stvari: i potpuna ludnica (poslusati do kraja da cujete kad snajku uhvati histerija): Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Kazu neki prog rock kolekcionari da su njihova dva albuma medju najskupljim prog rock izdanjima na berzama vinila, ako su mint idu i do 5000 evra, retki su ko djavo. Ne excelfaniši na progu, molim te 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Towards The Inevitable Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Taj fazon! Mada, kod excelfanisanja je bitno da se poseduje taj primerak u ličnoj kolekciji, tu je bitan taj "my dick is bigger than yours" momenat. A ja mu ovde dođem više kao radio mileva, čisto kao ukazujem na činjenicu (valjda sam se oprao malo ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 E da, malo je offtopic, ali ne mnogo - i ovo su te opcene 70-te, mada je ovo malo drugaciji zon. Elem, sa suprugom sam celo jedno leto proveo slusajuci ovaj album (sa akceentom na ovoj pesmi): Zna neko za ove Kanađane? Nije lose, nisam cula za ove Kanadjane iako imam poprilicno dobru snabdevenu prog rock kolekciju Ovo cu pokusati da pronadjem i skinem. Btw, nisam se zezao za Catapillu u onom prvom postu, ako niste, poslusajte i njih obavezno. Kazu neki prog rock kolekcionari da su njihova dva albuma medju najskupljim prog rock izdanjima na berzama vinila, ako su mint idu i do 5000 evra, retki su ko djavo. To je taj neki crossover izmedju konvencionalnog proga, dzeza i ove neke Zeuhl avangarde a la Magma + su ovi jeli drogu kasikom. Moje dve omiljene stvari: I ovo nemam, sto me cudi jer stvarno imam dosta ove mjuze Anyway preslusala lepo, ali pre bih recimo uzela da slusam Curved Air, koliko god mjuza bila dobra ne udara me u emociju kao sto radi Sonja Kristina iz Curved Air-a Klikni link, zavali se i uzivaj... http://www.youtube.com/watch?v=nFwFJ-dg0Fs P.S. pu pu daleko bilo da si excelcore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Taj fazon! Mada, kod excelfanisanja je bitno da se poseduje taj primerak u ličnoj kolekciji, tu je bitan taj "my dick is bigger than yours" momenat. A ja mu ovde dođem više kao radio mileva, čisto kao ukazujem na činjenicu (valjda sam se oprao malo ) Samo malo Na ovakvoj temi, sa tom tematikom cena, samo je korak daleko pominjanje nekog Fuzzy Duck-a ili sl i onda sve ode u majčinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Btw, nisam se zezao za Catapillu u onom prvom postu, ako niste, poslusajte i njih obavezno. Kazu neki prog rock kolekcionari da su njihova dva albuma medju najskupljim prog rock izdanjima na berzama vinila, ako su mint idu i do 5000 evra, retki su ko djavo. To je taj neki crossover izmedju konvencionalnog proga, dzeza i ove neke Zeuhl avangarde a la Magma + su ovi jeli drogu kasikom. Moje dve omiljene stvari: http://www.youtube.com/watch?v=PcvK6qd7OSI i potpuna ludnica (poslusati do kraja da cujete kad snajku uhvati histerija): http://www.youtube.com/watch?v=ezo1hvHRk4U E a to samo taj prvi press jer je redak u picku materinu ,znam ljude koji ga imaju al nije first press Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Hmmm, često mi izlazi taj Harmonium u preporukama ali sve me nešto mrzi da ih poslušam. Možda je sad idealna prilika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Towards The Inevitable Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Ovo verovatno svi znaju, ali možda ne baš i ovaj konkretan live snimak: Ovaj konkretan lajv često puštam sebi kad se vadim iz bedaka... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Znam za ovaj snimak! Isto, em dobra mjuza ali se iskidam od smeha kada krene da ga joduluje i da "peva" Lici malo na Einar-a iz Leprous-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Mnogo je dobro ovo Šteta što nema opet ova vokalna deonica sa 0:50, fantastično Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts