Kamaitachi Posted December 10, 2007 Author Report Posted December 10, 2007 Tiles - Fly Paper, 2008 (dakle iz buducnosti) http://rapidshare.com/files/75365687/Tiles_MediaPortal.ru_by_666.rar Ovo mi deluje jako zanimljivo, ali nisam (jos) skinuo! Quote
Red Viper Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Ajd mala preporuka The Reasoning Awakening album mozete naci ovde Inace zanimljiv blog ja sam ga pronasla trazeci nesto deseto i onda krenula nasumicno da skidam albume i tako sam nabasala i na ovo. Album mi se prvenstveno svideo zbog vokala koji su mi nekako neobicni, nemam pojma, jednostavno u prvih par minuta su mi se mnogo svideli i ceo album mi je proleteo zacas, tako da sam morala da podelim sa vama odusevljenje Evo nekih recenzija za one koje to zanima Ako je neko vec preslusao neka javi utiske, bas me zanima Sjajan album! Hvala Tanya! Sad sam umoran,ne mogu da pisem nista opsirnije. Kad ustanem gledacu da napisem par reci. Quote
Apeiron Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Tiles - Fly Paper, 2008 (dakle iz buducnosti) Ovo mi deluje jako zanimljivo, ali nisam (jos) skinuo! OK je album, mada nista za seci vene. Quote
Hudini Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 Ajd mala preporuka Thanks za ovo! Odličan je album! Što se vokala tiče, između Yes i Mike Oldfielda, dok celokupna atmosfera ima još i Jethro Tull primesa. Vredi poslušati. Toliko posle prvog slušanja. Quote
Tanya Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 Yay! Sto mi je drago da se jos nekome svidja The reasoning Meni se dosta pesama sa albuma BAS svida Quote
Hudini Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Jebote, Tanja, al sam se zarazio ovim albumom! Već dva dana samo to slušam! Quote
Tanya Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Same here Mada ja sam pocela pre tebe da se trujem time, pa sada vec mogu da se nateram i da pustim nesto drugo Ako im nisi pogledao sajt do sada baci pogled, ima i spotic The Reasoning Sada sam se zarazila "malko" sa Voltaire Ako niste culi do sada poslusajte http://www.myspace.com/voltairenyc Totalno otkaceno i skroz dobro Quote
No name member Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Ne prokomentarisa niko onaj Beardfish iz Svedske... Quote
Hudini Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Ako im nisi pogledao sajt do sada baci pogled, ima i spotic AAAAAAAAAAAA!!!!!!!! Kud mi dade link! Sajt je odličan, ali spot... Bolje da su za te pare kupili žvake. Neke bendove je bolje ne videti nikad. Quote
Hudini Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Ma nisu grozni nego izgledaju kao poslednji tezgaroši. Uopšte to nisam očekivao. Quote
Tanya Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Ha, ha Pa ja nisam ocekivala nista posebno, tako da se nisam ni razocarala Svejedno, bitno mi je samo kako zvuce, mogu da izgledaju kako god, meni nece smetati :lo: Quote
Hudini Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Kad sam video one karikature na "members" pomislio sam, ovo je neka luda ekipa, a to mi je i išlo uz muziku. A kad sam video spot... Kao da je sniman u Domu kulture u Crnoj Travi. Quote
Totamealand Posted January 1, 2008 Report Posted January 1, 2008 E, jel' ima neko nešto od Spock's beard? Quote
Tanya Posted January 1, 2008 Report Posted January 1, 2008 Jel nas pitas za misljenje o njima ili ti trebaju linkovi? Evo ovde ima diskografija Eh da: SRECNA NOVA GODINA SVIMA!!! Quote
Totamealand Posted January 1, 2008 Report Posted January 1, 2008 Da, linkovi su mi trebali. Hvala puno! Quote
Tanya Posted January 1, 2008 Report Posted January 1, 2008 Nema na cemu, kad god treba nesto slobodno trazi, samo ubuduce cu ti slati na pp da ne spamujemo bzvz Quote
Totamealand Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 E, jebiga, linkovi više ne rade. (( Quote
Tanya Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 E, jebiga, linkovi više ne rade. (( Spor si Zezam se, to je redovan servis sajta, radice mozda vec sutra tj danas Ako ne proradi sajt do popodne dacu ti druge linkove Quote
Tanya Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 (edited) Evo imas i ovde diskografiju, samo moras da se registrujes ako vec nisi registrovan http://phonograph.nnm.ru/spocks_beard Albumi su ubaceni i na rapid i na ifolder, tako da ces brzo skinuti Edited January 5, 2008 by Tanya Quote
Totamealand Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Super. Inače, poznat sam po tome da ne žurim. Sigurno bih albume skidao nedelju dana, polako, lagano. Danas nosim komp u servis na popravku, samo da ne crkne i ovaj link dok se komp ne vrati ispravan. Heheheh, do tada da skinem što više albuma. Quote
=Steamroller= Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 za ne bi bilo lepo da prog rock dobije svoj pod forum? jeste da je "rock" al..... ipak.... to je samo ime.... mislim tool je prog rock/progressive... al je metal btw jel se drogira neko sa Dredg-om? Quote
Totamealand Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 ^ Moj ortak. Ima kod kuće original Catch without arms, pustio mi je par stvari, skroz OK. Inače... Jebem mater ovim Rusima. Ili sam ja glup ili su oni retardirani. Celo jutro downloadujem albume, a sad nijedan ne mogu da otvorim bez neke šifre. Quote
Tanya Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Ha, ha... Rusi retardirani? Ispod svakog albuma pise: Password: Phonograph Quote
=Steamroller= Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 ^ Moj ortak. Ima kod kuće original Catch without arms, pustio mi je par stvari, skroz OK. Inače... Jebem mater ovim Rusima. Ili sam ja glup ili su oni retardirani. Celo jutro downloadujem albume, a sad nijedan ne mogu da otvorim bez neke šifre. original???? PICS PLZ!!!! meni prethodna dva albuma imaju vishe dushe, neko su mi bolji no al dobro i ja sam krenuo uz Catch without arms Quote
Recommended Posts