Novaliis Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Ma sve je to ok, samo nešto mi je usporen internet..ima da skida 3 sata ove tri pesme. Quote
Kamaitachi Posted September 2, 2007 Author Report Posted September 2, 2007 skinuo sam ja to zadovoljstovo,pa iskreno dobro je,ima dobrih Prog elemenata,ali mi hvali tu emocije i malo vise energije....jednostavno nije full oprema Sta ja znam...meni je fenomenalno...bas je u fullu Quote
SixStepsOnTheMoon Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Sta ja znam...meni je fenomenalno...bas je u fullu Dobro ali New TroLLs je u fullu,old school je old school Quote
Kamaitachi Posted September 2, 2007 Author Report Posted September 2, 2007 Dobro ali New TroLLs je u fullu,old school je old school Heh moracu i to da skinem...hteo sam jos pre neki dan, ali se zaludeh ovim totalno i zaboravih! Quote
SixStepsOnTheMoon Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Heh moracu i to da skinem...hteo sam jos pre neki dan, ali se zaludeh ovim totalno i zaboravih! da,Novi trolovi postoje od-Kada,prvi album ima je izasao daleke `68 godine ali dobar Italian progressive ovaj zadnji album 2007 Concerto Grosso, The Seven Seasons,je malo moderniji ProgRock ali sa elementima klasike,nije bas uobicajeno ali je dobro take a look http://www.youtube.com/watch?v=WdBth68lWMM Quote
Novaliis Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Ej ljudi, skinuo sam sa bloga Karmakanic - Entering the Spectra al' mi traži sad password kada treba da unzipujem fajlove..koji je password? Onaj što piše kod vas ne radi.. Quote
Tanya Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Pass jeste http://sonidosdeverdad.blogspot.com/ Mozda ti nije dobro skinuo album... Quote
Novaliis Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Pa zašto se meni stalno dešavaju ovakve stvari? Evo..kaže da mi treba neki ''external packer''..blah Sve ostalo sa bloga mi radi.. Quote
Kamaitachi Posted September 4, 2007 Author Report Posted September 4, 2007 Na blog su okaceni solo albumi Tomas Bodin-a, pa kao sto kazu "Ko voli nek' izvoli!"! Quote
gavrosaurus Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 http://sonidosdeverdad.blogspot.com/ Кад смо већ код тог линка, скините Amarok - "Quentadharkën". Није метал, нема ни везе са тим али је занимљива, сликовита и "широка" музика. Quote
SixStepsOnTheMoon Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 (edited) Na blog su okaceni solo albumi Tomas Bodin-a, pa kao sto kazu "Ko voli nek' izvoli!"! Skinuo sam ga ja,ali zajedno sa chitavom diskografijom The Flower Kings-a a Amarok imam jedna album Mujer Luna (ne znam ni okLe mi ovdje ) | ne znam,moram pazljivije da ih poslusam ili sta vec... na zadnjem abumu Amaroka sad nesto istrazujem,violinu svira Branislav Grbic / violin,neki nas chika... Edited September 5, 2007 by SixStepsOnTheMoon Quote
gavrosaurus Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Ух, ја сам синоћ скинуо овај из 2007-е тј. нови албум "Sol De Medianoche" и чак ми се, на прво слушање и више допада него "Quentadharkën"! Quote
SixStepsOnTheMoon Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Oni se definisu kao neki ethnic prog/foLk band,mislim ima tih elemenata na albumu "Mujer Luna",moracu da skinem i ostale albume...ali bendovi ovakog pravca su uvjek zanimljivi za slusanje,jer je najcesce nesto totalno neuobicajeno,sto je barem meni Quote
gavrosaurus Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Па да, зато сам и препоручио. Није можда чак ни битно да се допадне, најважније је да допуни и изгради укус, натера слушаоца да буде стрпљив, да музику посматра кроз другачије форме и стања. Знам да ће многи негодовати али мислим да је погубно слушати само једну врсту музике, лично, то ми је потпуно неприхватљиво. Quote
SixStepsOnTheMoon Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Па да, зато сам и препоручио. Није можда чак ни битно да се допадне, најважније је да допуни и изгради укус, натера слушаоца да буде стрпљив, да музику посматра кроз другачије форме и стања. Знам да ће многи негодовати али мислим да је погубно слушати само једну врсту музике, лично, то ми је потпуно неприхватљиво. Slazem se,treba je posmatrati kroz "muzicku prizmu" ,jer svi znamo da je u ovakve i slicne projekte ulozeno dosta truda i rada,pa totalno je neLogicno slusati samo jednu vrstu/pravac muzike,jer to onda za samog slusaoca predstavlja pogubnu zatupljenost "istim rifovima". Quote
SixStepsOnTheMoon Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Na blog su okaceni solo albumi Tomas Bodin-a E da,sad Logicno slijede solo aLbumi Roine Stolt-a Quote
Kamaitachi Posted September 5, 2007 Author Report Posted September 5, 2007 E da,sad Logicno slijede solo aLbumi Roine Stolt-a Ha ha ha...bice i to u neko dogledno vreme! Moracu posle da skinem taj Amarok, hvala Gavrosaurusu na preporuci! Quote
Guest IN THE NAME OF GUUUZ Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 unapred se izvinjajem, ali kultur shock - bend koji me je oduševio, bili su na b92, pre nekog vremena, kod brakusa, vokal je strašan, odličan, naš bosanac, ostali su diljem svijeta - kanađanin, kinez.... jebu keve, ima na torrentspy.com diskografija - 4 albuma, dosta tradicionala, ali stvarno progresivno odrađeno (napredno mislim, a ne da liči na evergrey, što je postalo (nažalost) sinonim za taj žanr, što je u suprotnosti sa samim pojmom) Quote
SilentMan Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 http://sonidosdeverdad.blogspot.com/ Hvala za ovaj link! Jurio sam DIAL da cujem... Quote
Kamaitachi Posted September 7, 2007 Author Report Posted September 7, 2007 Hvala za ovaj link! Jurio sam DIAL da cujem... Heh pa imao si to na nasem blogu vec neko vreme!Ali ok, bolje ikad nego nikad! Quote
Tanya Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Preporuka: Everon Everon is a German progressive rock band who released their first album in 1993. The band members are: Moschus, drums, percussion Oliver Philipps, vocals, guitars, piano, keyboards Schymy, bass Ulli Hoever, guitars Everon combines a strong electronic synthesizer presence with aggressive soaring guitars. Although incorporating classical influences, their music can best be described as a mixture between progressive rock and progressive metal. They are not a "working band" per se; the individual band members have other jobs. This is the reason for which the band does not have a more frequent album release schedule. Diskorafiju možete naći na blogu, naravno. Mene se oduševili! E sad oduševili su me iako muzika nije komplikovana, textovi su poprilično jednostavni da ne kažem plitki, znači baš po ničemu poseban bendić, ali su mene toliko napunili energijom ovih dana i oraspoložili me da to nije normalno Znači ovo je veoma subjektivna preporuka, meni se mnogo sviđaju, a svesna sam da nisu nešto naročito dobri. Jednostavno čim sam čula minut od Bridge Theme naježila sam se od oduševljenja, zavolela sam ih i to je to Prsoh totalno Quote
Kamaitachi Posted September 14, 2007 Author Report Posted September 14, 2007 The Flower Kings su jubilarni 300-ti bend na blogu ! :D Quote
Tanya Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 Jeeej 300 bendova! Ko bi rekao da ćemo dotle dogurati kada smo počinjali... Davno beše, pre ... Tri meseca? Quote
Kamaitachi Posted September 14, 2007 Author Report Posted September 14, 2007 Jeeej 300 bendova! Ko bi rekao da ćemo dotle dogurati kada smo počinjali... Davno beše, pre ... Tri meseca? Pa ja mislim da je oko 3 meseca ! Evo nove pesme od Pure Reason Revolution: PRR - Victorious Cupid AAA obozavam ovaj bend!!!! Quote
Prisoner of Dreams Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 The Flower Kings - The Sum Of No Evil (2007) Tracklist: 1.: One More Time 2.: Love Is The Answer 3.: Trading My Soul 4.: Sum Of No Reason 5.: Flight 999 (Brimstone Air) 6.: Life In Motion http://rapidshare.com/files/54994852/T.F.K....CROM.part1.rar http://rapidshare.com/files/54997924/T.F.K....CROM.part2.rar pass: www.crom-diosesdelmetal.blogspot.com Quote
Recommended Posts