Jump to content

Recommended Posts

Guest Brainsaladsandar Guuuz
Posted

to je jedna od onih pesama koje sam čuo kao klinac i koje ću obožavati dok sam živ, poput tema iz star warsa, back to the future, paklene pomorandže ili odiseje

mamara!!!!

ima i dvd - prvi put izvode uživo - wembley arena, a bila i turneja

Posted
to je jedna od onih pesama koje sam čuo kao klinac i koje ću obožavati dok sam živ, poput tema iz star warsa, back to the future, paklene pomorandže ili odiseje

mamara!!!!

ima i dvd - prvi put izvode uživo - wembley arena, a bila i turneja

Ja sam prolupao, ceo dan slusam "Forever Autumn" i "Thunder Child"...A bogami ima da navatam i dvd :)

Posted

iskopao sam neki dvdrip, to će se skida ovih dana, samo da skinem više drumavarium

Posted

ima na demonoidu više primeraka - od dvda od 8 i kusur GB, do dvd ripa, jbg bilo9 bi dobro skinuti taj dvd, ali već skidam gomilu svega

Posted

napakuješ gomilu i odeš na par dana, kad se vratiš - a ono sve na 22% :lol:

Posted

ima gomila na youtubeu

btw: hammer of the gods - tribute to led zeppelin sucks!!!

Posted
Svaka cast ljudi za :Jeff Wayne's Musical Version Of The War Of The Worlds" :opusteno:

Pokusacu da pronadjem neki dvd,jeste li makar na youtube-u pretrazili kakav clip.

Hvala! :pivopije:

Ma nisam, ma mislim da sam video negde linkove ali sad ne mogu da ih nadjem... :(

Posted

Da, da, da, predobar album taj War of the Worlds inspired by... glavnu temu znam odavno, ali ostatak materijala je ravnopravan i fascinantan podjednako.

Posted
E, kakav je to kvalitet snimka? Jel to zvanicno izdanje ili bootleg? divX ili DVD?

Evo upravo skidam tako da nisam siguran!Zvanicno izdanje, a pise da je dvd-rip!

Posted

ću skinem čim završim steve vaia - astoria, našao neki dvd rip na torentima, skida ko lud - 60kb/s

Posted (edited)

Na blog je okacen koncert grupe "The Tangent", pa ko voli... :pivopije:

EDIT: Ulazi se u poslednju fazu skidanja Jeff Wayne-ovog koncerta! ;)

Edited by Kamaitachi
Posted (edited)
Na blog je okacen koncert grupe "The Tangent", pa ko voli... :pivopije:

Oh,ovo mora da se skida....Bend je perfekcija! :muzicar::pivopije:

btw: hammer of the gods - tribute to led zeppelin sucks!!!

Ne vjerujem dok ne vidim i čujem.... :bigblue:

(Nemoguće je) :ph34r:

Edited by SixStepsOnTheMoon
Posted
Ulazi se u poslednju fazu skidanja Jeff Wayne-ovog koncerta! ;)

Ja poceo skidati, skinem prvi deo, i sad hteo drugi, medjutim, prokleti Rapidshare: too many users are downloading it right now... Steta sto nema ovo na torentima (mislim na dvd rip, pre skidanja celog dvda)...

Posted
Ja poceo skidati, skinem prvi deo, i sad hteo drugi, medjutim, prokleti Rapidshare: too many users are downloading it right now... Steta sto nema ovo na torentima (mislim na dvd rip, pre skidanja celog dvda)...

Ja tih problema nemam, imam premium nalog :opusteno: !E inace koncert je fenomenalan, pravi audio/vizuelni spektakl, odusevio sam se!Moracu da iskopam i dvd posle...

Posted
Ja tih problema nemam, imam premium nalog :opusteno: !E inace koncert je fenomenalan, pravi audio/vizuelni spektakl, odusevio sam se!Moracu da iskopam i dvd posle...

eh...

Jel se mozemo dogovorti da mi das sifru da skinem samo taj koncert? :redface: