Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nemogu slusat puno bendove tipa Yezda Urfa i gotovo, pa nek me popljuje ko oce. Veliki prog kvalitet, al nemogu jednostavno.. Vise sam za Rush i slično, kad bi ih vidio uzivo mogao bih umrijeti sretan.

Riverside mi je u zadnje konstantno u usima, pa onda ono prije SAGA ..

Posted (edited)

na šta bih ja još dodao da sam očekivao da ćeš to reći za Pink Flojd i da mi je drago što nisi, kao i to da od genesisa znam verovatno samo jednu pesmu (I can't dance) a od Riversajda skoro sve... 

Edited by johnnyzzz
Posted (edited)

Nemogu slusat puno bendove tipa Yezda Urfa i gotovo, pa nek me popljuje ko oce. Veliki prog kvalitet, al nemogu jednostavno.. Vise sam za Rush i slično, kad bi ih vidio uzivo mogao bih umrijeti sretan.

Riverside mi je u zadnje konstantno u usima, pa onda ono prije SAGA ..

Ja obozavan bendove kao sto je Yezda Urfa, vise slusam njih nego recimo Rush koji je milion puta popularniji, a nemam pojma zbog cega su toliko popularniji od nekih drugih bendova u zanru. Yezda Urfa je prog kakav ja licno vise volim.

Edited by Novaliis
  • Upvote 1
Posted

Mislim, ima nekih Rush pesama koje su meni vrhunske, Xanadu, The Fountain of Lamneth, La Villa Strangiato i mnoge druge.. ali Yezda Urfa ima taj psihodelicni virtuozni elemenat u njihovoj muzici koji volim. Recimo pesme poput Boris And His 3 Verses ili 3, Almost 4, 6 Yea.. Steta sto su izdali samo dva albuma.. :haha:

Posted

Eloy mi je odličan onaj gore..

Ima jedan bend nemogu se sada sjetit imena , jel ti mozda znas? imam jedan njihov album.

On we go-to im je jedna pjesma. Maryanne mislim da se zove druga.. i nikako se imena sitit nemogu.

Gledam neke Rush raritetne majice auf skupo skupo...

Ma ,obozavam taj bend u svim njihovim erama osim dva zadnja albuma ne znam ni o cemu se radi uglavnom.

Posted

Kod Genesis, ja obozavam ranije albume, sve do A Trick Of The Tail, dakle do sredine 70-ih, kada su im svi radovi odlicni. Sve nakon toga nisam slusao nesto puno, pa i ne znam. :haha:

Posted (edited)

Beardfish ti je jedan od onih bendova koji sa svakim narednim albumom pokazuje sve veći i veći napredak, zato bih ti ja preporučio da kreneš redom, od Fran en Plats du ej Kan Se do Destined Solitaire. A možeš i od DS-a, s tim da ćeš bivati sve više oduševljeniji ukoliko pođeš hronološkim redom.

edit: njima u prilog ide i to što će svirati kao predgrupa PoS-u, a ako bude bilo sreće, ja ću ih gledati u Budimpešti, 24. ovog meseca.

Edited by AstralliS
Posted

Hoce li u 2011.god.?

Bıće vrlo verovatno izdat u januaru/februaru, nedavno su završili masterovanje.

Inače, overite i ostale Rikardove projekte, Gungfly i Bootcut.

Posted

Ako nekoga smara cekanje na hotfile kao mene evo alternative

Anima Mundi – The Way (2010)

http://www.megaupload.com/?d=TORT8HQM