Dead Man Walking Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Nije mi jasno kako nema tema o ovom bendu iz ns-a. Ne znam shta da napishem o njima, upravo sam ih slushao prvi put. Sviraju death metal i to sviraju do jaja. Momci su razvalili vecheras. Quote
Dead Man Walking Posted August 12, 2007 Author Report Posted August 12, 2007 Haha, samo je gitarista iz Shida ostali nisu koliko ja znam Mislim da nemaju ni myspace ni nishta slichno, kad nadjem stavljam linak Quote
RNA Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Управо сазнах да им је била супер свирка, пошто смо добили позив за исто дешавање. Quote
Dead Man Walking Posted August 12, 2007 Author Report Posted August 12, 2007 Pa i ja sam reko da je bila super svirka evo vrat me boli ne mogu glavu da mrdnem. Vi ste trebali da svirate kod nas u selu? Shto niste? Umesto vas ce Garavi Sokak Quote
RNA Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Нисмо требали, енго ми ортак рече да ће да нас углави у наредних 10 дана. Јавио ми је пре сат времена. Quote
Sisus Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Morbid je iz Sida, Bebac iz Rume, a ostali su mislim iz NS-a. Svirao je moj bend Avet u Junu u Rumi sa njima. Imaju myspace, ne znam napamet adresu, a sad se zurim pa ne mogu da nadjem. O kakvoj to svirci pricate? Quote
RNA Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Па, ово што се сад дешава у Шиду, шта год то било, где је Саркоман свирао. Quote
Dead Man Walking Posted August 12, 2007 Author Report Posted August 12, 2007 Shidsko kulturno leto... traje vec oko mesec dana mada je ovo prvi zheshci bend koji je doshao sa strane... do sad su bili neki rokeri iz bg-a, navarene bebe i ostalo su bili lokalni bendovi koji sviraju obrade... Mesto je do jaja za svirke, ozvuchenje je do jaja, bina je ogromna, doneo je neki lik iz Kuzmina koji to inache iznajmljuje i za exit... Nadam se da ce sledece godine biti vishe zainteresovanih bendova, chuo sam da opshtina dobro placa... Quote
Hrym Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Evo majspejs link. http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endid=154827508 Quote
Dead Man Walking Posted August 12, 2007 Author Report Posted August 12, 2007 E da, ime ovog benda se pishe sa dva "m" pa bih molio nekog od mod-ova koji zalaze na ove teme da to isprave...tnx Quote
Draža Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Ljudi koji su slušli bend su mi rekli da je brutalan, ali samo u staroj postavi. Quote
Dead Man Walking Posted August 22, 2007 Author Report Posted August 22, 2007 Ovaj bend trazhi novog pevacha, vishe saznajte na njihovom myspace-u http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endid=154827508 Molim moderatore josh jednom da promene u ime Sarcomman sa dva M. Quote
Speed_Dead Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 cisto da poz.ljude iz sarcommana...vidimo se na svirci 25. u nsu... potrudite se da budete brutalni pa da od tog festa napravimo ludaru...kec Quote
banedeathmetal Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 Sarcomman je dosta specifican Death Metal bend,i u svakom slucaju ih puno pozdravljam.Nedavno je moj Brutal Death Metal bend odrzao 2 svirke sa Sarcomman-om,i jebeno su RAZVALILI !!! Bolji su nego ikad pre,i vrlo nestrpljivo ocekujemo njihov novi snimak-u Decembru ulaze u studio !!! A dotle, uzivacu uz njihovu (po meni) najbolju stvar-HumanDefect... Posetite ih: http://profile.myspace.com/sarcomman . Quote
banished Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 (edited) Alo ljudi konacno i ovde da svratim! Pozdrav svima, a pogotovo ljudima i bendovima koji nas podrzavaju na svakoj svirci! Svi koji jos uvek nisu culi DISDAINED naka obrate paznju na ovaj bend! ULTRA! Edited November 22, 2007 by banished Quote
banedeathmetal Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Hej braco !!! Hvala na support !!! Sviramo u Somboru krajem decembra,javljam vam cim se potvrdi datum !!! Stay Fucking Brutal !!! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Ovaj bend sam prvi put video negde 2003 ili 2002 u Filozofu.Secam se da su ostavili jako negativan utisak na mene,sto se svirke tice.Nisu mi se svideli ni malo.A ovo sto ima na spejsu je manje vise ok ali produkcija je losa (tacnije snimak).Vidim da bi bilo ok kad bi se barem malo oko toga potrudili. Quote
banished Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Lako je poslusati snimak i dati recenziju, i sve to odraditi dok visis na forumu! Mi se trudimo u nasim mogucnostima, svi su zaposleni ili studiraju, thj zavrsavaju fakultete.... Prioritet su nam trenutno svirke a kvlitetan snimak ce jos da pocheka.... Quote
Chicken Little 420 Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 ovaj bend ima NAJJACEG death metal gitaristu! kako li ga vi ostali pratite, morbid je lud! Quote
banedeathmetal Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Hahahaha Slazem se naravno Zli cika Morbid -> Quote
banished Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 Pa i mi smo jaki! Neko muzicki neko fizicki! Quote
banedeathmetal Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 Hahahahhhhahahahahaa !!!!!!!! Sad sam se bas slatko nasmejao imenjace nikad necu zaboraviti ono kad smo svirali u Senti pa kod one pijace kod onih sipki hahahaha jbte e pa to nije bilo normalno Quote
Recommended Posts