Footog Qpoos Posted July 18, 2010 Report Posted July 18, 2010 (edited) prlainovic se rodio u dubrovniku...a odrastao u herceg novom gde su uglavnom svi srbi,tako da ne lupetajte gluposti... a necemo sa tim ko je prodao vJeru za veceru...glupo je da se to cuje sa te vase strane... Edited July 18, 2010 by Trne-svetska mega faca 3 1
Verbat Posted July 18, 2010 Report Posted July 18, 2010 Rodio se u Dubrovniku, jer u to vrijeme nije bilo porodilista u Herceg Novom, pa se islo ili u Dubrovnik ili Kotor. U Herceg Novi nema toliko Srba koliko mislis, osim ako ne racunas onu gomilu izbjeglica iz Hercegovine koje je Crna Gora ljudski primila kad su bjezali od rata i nazalost dala im i drzavljanstvo. I da, Nislije zovu nas "cigani", a Nis prestonica cigana. 1 7
morbid god Posted July 18, 2010 Report Posted July 18, 2010 (edited) @Trne Ajde ne prdi glavonja. Rodio se u Dubrovniku ko i skoro svi novljani. U HN vecina jesu srbi, al to je drzava Crna Gora. Prlainovici nikakve veze sa Srbijom ko drzavom nemaju. Edited July 18, 2010 by morbid god
lemmy sixx Posted July 18, 2010 Report Posted July 18, 2010 (edited) Mozete vi da se puvate i dokazujete koliko vam volja,opet ste zduvali.I na EP cete takodjer zduvati. Edited July 18, 2010 by lemmy sixx
Verbat Posted July 18, 2010 Report Posted July 18, 2010 U odnosu na broj stanovnika, najvise cigana zivi posle Rumunije u Srbiji. 2
Мајор Гашпар Posted July 18, 2010 Report Posted July 18, 2010 Скандирало се: "Шиптари, Шиптари"..нисам чуо да је неко помињао цигане. Можда грешим. "Шиптари" зато што су ЦГ ближи него Срби, а један смо народ. Јеб'о политику, Србија је добила поштено. Могло је и без продужетака да ЦГ није извадила она статива.
Verbat Posted July 18, 2010 Report Posted July 18, 2010 Meni je licno svaki covjek blizak, ako je dobar covjek, bilo koje vjere i nacije bio. Jesam Crnogorac, ali znam puno dobrih i losih Srba, Albanaca, Crnogoraca, itd. Cestitke Srbiji na pobjedi, bez ozbira sto je gotovo cijeli mec CG vodila, ali makar sudjenje nije bilo lose, pa zato nemam prigovora.
Footog Qpoos Posted July 18, 2010 Report Posted July 18, 2010 (edited) @Trne Ajde ne prdi glavonja. Rodio se u Dubrovniku ko i skoro svi novljani. U HN vecina jesu srbi, al to je drzava Crna Gora. Prlainovici nikakve veze sa Srbijom ko drzavom nemaju. sta bre kenjas papane?imate 7(ne mogu trenutno da se setim jos dvojice) igraca iz fudbalske reprezentacije koji su rodjeni u srbiji...sto se oko njih ne cimas?tumbasovic,pavicevic,basa,batak,boskovic,kasalica,nikolic...i sta sada?mozda su otisli da igraju za cg jer se tako osecaju,mozda jer hoce da se prodaju,mozda bog zna sta...ali oni su rodjeni u srbiji..i sata sada,moraju da igraju za srbiju?ko god hoce nek igra za one za koje ga vuce nacionala pripadnost,novac,neki drugi motivi,njihova stvar...imas jedno 10 puta procentualno srba vise u crnoj gori,nego sto ima crnogoraca u srbiji,pa opet mnogo vise njih odavde igra za crnu goru.. koje je Crna Gora ljudski primila kad su bjezali od rata i nazalost dala im i drzavljanstvo. pa eto,sada vas ima vise... Edited July 18, 2010 by Trne-svetska mega faca
Guest (bot) Razjareni Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 U odnosu na broj stanovnika, najvise cigana zivi posle Rumunije u Srbiji. U Srbiji? Haha, ala si glup ko kurac. Informisi se, danas covek lako moze da se obrazuje ukoliko zeli, enciklopedije su na dohvat ruke, tu ti je i internet, wikipedia i sl. Pobeda je sasvim zasluzena.a mogla se i ranije obezbediti...samo usled prevelike opustenosti su u usli u penal seriju. Crnogorci su imali odlicnu realizaciju igraca vise, a nasi momci cesce pogadjali okvir gola. Porobic vam je izvukao maksimum iz ove generacije i to je to. Videcu kad bude napustio kormilo reprezentacije sta ce onda biti. Meni je preko tv-a nishka publika delovala fenomenalno, gromoglasno i vatreno navijanje, po tom pitanju su medju najboljima u drzavi i to u svim reprezentativnim sportovima gde su domacini (odbojka, rukomet, a sada i vaterpolo).
Guest TužneUši Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 dobrodosao na forum, respektabilni, obrazovani srbine
Oddball Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 aman koji kurac vise, je li ovo neka sezona ogorcenih debila ili sta?
Guest (bot) Razjareni Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 a koji ustogljeni macho kurac vas dvojica izigravate?
Grob Bez Dna Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 Mozete vi da se puvate i dokazujete koliko vam volja,opet ste zduvali.I na EP cete takodjer zduvati.
kuruz Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 I jos dize svako malo "tri prsta", poznati fasisticki pozdrav. Јебем ти Балкан.
Verbat Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 http://www.pescanik.net/content/view/1822/58/ 1 2
kuruz Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 (edited) http://www.pescanik.net/content/view/1822/58/ Какав си ти болид. Симбол је увео Вук Драшковић деведесетих, тиме је показивао да се Срби крсте са три прста. Нормално, није могао са бине да их показује скупљеним, пошто се не би видело о чему је реч, па их је раздвојио, не мислећи при томе на разједињење српства. Уосталом, неупоредиво је битније значење које је раширено међу народом, него историјски податак ископан да би се дискредитовало значење које се сада придаје. Ни кукасти крст није измислио Адолф Хитлер, али је забрањен управо због тога што се поистовећује са нацизмом и фашизмом, иако је постојао још пре неколико хиљада година. Скотови са Пешчаника ставе слику брадатих четника са Дражином сликом за коју углавном нико не зна, а не Новака Ђоковића, Икодиновића, Вању Грбића, Чавића, Видића и да не набрајам даље. Уосталом, шта очекивати од људи који објаве овакав текст: http://www.pescanik.net/content/view/3352/86/ Pomenula bih još zanimljivost o kornjačama koje izlaze iz vode, ali i o drugim životinjama koje imaju tu nesreću da im je život bar delimično vezan za vodu. Odavno kolaju priče u naučnoj zajednici da je jedan od velikih uzroka nestanka dabrova sa teritorije Vojvodine, još pre skoro dva veka, upravo pravoslavlje. Naime, „životinje koje iz vode izlaze“, po nekakvim blesavim tumačenjima, ne mogu biti mrsna hrana, te su dozvoljene u vreme posta. Pored pojedenih dabrova, tu bi svakako spadale i kornjače, makar bile i šumske, a takođe i patke, guske i slična perad. Сад одскакући на тему о порнићима, дркај тамо на оне дроље, а овде немој да провоцираш, јер се одлично слажемо са момцима из Црне Горе који не лупетају будалаштине као ти и не желимо да се свађамо са њима. Edited July 19, 2010 by Куруз брате 2 2
morbid god Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 sta bre kenjas papane?imate 7(ne mogu trenutno da se setim jos dvojice) igraca iz fudbalske reprezentacije koji su rodjeni u srbiji...sto se oko njih ne cimas?tumbasovic,pavicevic,basa,batak,boskovic,kasalica,nikolic...i sta sada?mozda su otisli da igraju za cg jer se tako osecaju,mozda jer hoce da se prodaju,mozda bog zna sta...ali oni su rodjeni u srbiji..i sata sada,moraju da igraju za srbiju?ko god hoce nek igra za one za koje ga vuce nacionala pripadnost,novac,neki drugi motivi,njihova stvar...imas jedno 10 puta procentualno srba vise u crnoj gori,nego sto ima crnogoraca u srbiji,pa opet mnogo vise njih odavde igra za crnu goru.. Zbog Bataka i slicnih me i boli patka za fudbalsku reprezentaciju. Doduse, Pavicevic, Basa, Boskovic, Kasalica - sve crnogorska prezimena Nego nije ni bitno, protiv sam toga u reprezentacijama. Igraj za zemlju dje si rodjen i odrastao, il odakle ti je porodica. A Prlainovici su svi iz Crne Gore.. Osim toga - svi ovi igraci koji igraju za CG reprezentaciju su dosli da igraju zato sto u repr. Srbije ne mogu ni da prismrde. Igrali bi svi oni trceci za Srbiju da mogu. A Prlainovic bi mogao da bude starter u CG, al je zbog nacionalnog pitanja i politicke jebade odlucio da igra za Srbiju. I sad je veci srbin od svih tamo To je velika razlika. Al nije ni bitno. Inace, kad je bila svjetska liga prosle godine u PG - svi su bili docekani kao ljudi. Nije se zvizdalo ni hrvatima ni srbima, cak je ekipa Srbije docekana aplauzima. A kako su nislije to vratile crnogorskim navijacima i vaterpolistima.. cigani su sigurno sebi vikali. Brao im ga. 2 2
lemmy sixx Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 Mozete vi da se puvate i dokazujete koliko vam volja,opet ste zduvali.I na EP cete takodjer zduvati. 1 1
Bata Trokrilni Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 Igraj za zemlju dje si rodjen i odrastao, il odakle ti je porodica. Meni je očeva porodica iz Bosne i Hercegovine, ali meni ta zemlja ne znači ništa. Ja imam dve države - Jugoslaviju i Srbiju. Prva više ne postoji, dakle ostaje Srbija. Nije niko kriv, pa ni Prlainović, što su izmislili nove države i nacije. Crnogorci su po defaultu Srbi i ako hoće da igraju za Srbiju dobrodošli su, a ako se neko identifikuje sa naknadno izmišljenim crnogorskim identitetom, to je njegovo pravo i njegova stvar. Šta, sutra treba Vojvodina da se otcepi, pa da izmisle vojvođansku naciju, jezik i šta već, pa to znači da Srbi iz Vojvodine koji su protiv toga treba automatski da se identifikuju sa Vojvodinom, samo zato što su rođeni i odrasli tamo? Kako da ne. 2 2
Verbat Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 Kako je tesko pricati s fasistima. Odjavljujem se s teme radi higijenskih razloga. 8
oʞɾoƃ Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 Teško je pričati sa ljudima koji ne razumeju termine koje koriste. 1 1
morbid god Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 a ako se neko identifikuje sa naknadno izmišljenim crnogorskim identitetom Crnogorci su po defaultu Srbi Ha ha ha. Crnogorci su po defaultu srbi isto onoliko koliko su srbi po defaultu i prvoj bracnoj noci turci. Ne zelim da se raspravljam na ovu temu. Lemi, sacekacemo to evropsko. Ne bih se ja puvao previse.
Footog Qpoos Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 Zbog Bataka i slicnih me i boli patka za fudbalsku reprezentaciju. Doduse, Pavicevic, Basa, Boskovic, Kasalica - sve crnogorska prezimena Nego nije ni bitno, protiv sam toga u reprezentacijama. Igraj za zemlju dje si rodjen i odrastao, il odakle ti je porodica. A Prlainovici su svi iz Crne Gore.. Osim toga - svi ovi igraci koji igraju za CG reprezentaciju su dosli da igraju zato sto u repr. Srbije ne mogu ni da prismrde. Igrali bi svi oni trceci za Srbiju da mogu. A Prlainovic bi mogao da bude starter u CG, al je zbog nacionalnog pitanja i politicke jebade odlucio da igra za Srbiju. I sad je veci srbin od svih tamo To je velika razlika. Al nije ni bitno. Inace, kad je bila svjetska liga prosle godine u PG - svi su bili docekani kao ljudi. Nije se zvizdalo ni hrvatima ni srbima, cak je ekipa Srbije docekana aplauzima. A kako su nislije to vratile crnogorskim navijacima i vaterpolistima.. cigani su sigurno sebi vikali. Brao im ga. slazem se sa tim da ne bi mogli da igraju za srbiju,a i bolje im je da se kasnije prodaju kada im u siviju pise da su reprezentativci neke zemlje... ja znam ljude koji se preivaju pavicevic,pa se izjasnjavaju kao srbi,boskovica ima na prostorima cele sfrj...svako se izjasnjava kako hoce...kasalica mi je neko uvono cg prezime koliko i kapisoda...bog zna odakle...onaj pevac basa je redovno srbovao 90ih...kao sto znam trojicu bozovica...2 se izjasnjavaju kao srbi,a jedan kao crnogorac...zato ti kazem da to nema veze,takvo je onda i prezime prlainovic...i ovih i onih...bili smo jedno,pa se jedni odlucili da promene,a drugi da ostanu na istom...i jedan deo ljudi koji nose isto prezime kao i ja se izjasnjava kao crnogorci...mislim da je negde oko 20 posto...
Recommended Posts