oʞɾoƃ Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Da ih deklasiramo redom u svim natjecanjima 1
Narsil Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Штета што није финале, па опет да нас бомбардује публика кад их добијемо.
lemmy sixx Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Montenigerima sada vec nabijamo kompleks. Protiv ustasa ce biti zajebano,imace naklonost sudija i veliku podrsku sa tribina,jebace nam kevu navijanjem.Samo hrabro! 1
Rehabilitovani Bagrem Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 tek sad skapirah da je vodeni polo jedini ekipni sport u kome mozes ubiti protivnickog igraca bez prolivanja i kapi krvi.Bilo bi skroz guba da udavimo nekog purgera 1 1
Footog Qpoos Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=kF3UPIkXRfo sto rece moj zeldi gari... uf,vi hteli... fejl...
tier_mfkr Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Definitivno najdraza pobeda! Neprocenjivo je gledati cimera Crnogorca kako pada u ocaj posle poraza!
Grob Bez Dna Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 meni ce draze biti ako dobijemo uje sutra. 1
LoveHateLove Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Fer sudjenje je nemoguce cak i zamisliti. Ja jos nisam gledao ni jednu vaterpolo utakmicu da sudije nisu natezale za domacina, pogotovo kad smo mi u pitanju...to ce najbolje da se vidi po broju iskljucenja, Hrvati ce imati bar 30% manje iskljucenja od nas, zivi bili pa videli...
Narsil Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Кога боли курац, кад ћемо да их разбуцамо у сред Загреба.
Bata Trokrilni Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Ako je mogla Crna Gora, dobijamo ih i mi, samo opušteno.
lemmy sixx Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Ne zaboravite da je ovo polufinale,i da smo mi Srbija.Jebace nas sa tribina,a sudije ce po defaultu biti naklonjene domacinu.Ali samo hladne glave uci u mec,i orice se Boze pravde usred ustasije.
Footog Qpoos Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 manje-vise,tako je bilo i juce...
Мајор Гашпар Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 А после тога демолирање Загреба. Наравно, шала мала. Добијамо Кроате, бре. Већ смо им набили комплекс. Сутра ће бити покоп.
lemmy sixx Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 manje-vise,tako je bilo i juce... Nije to nista u poredjenju sa onim sta nas ceka sutra.
Recommended Posts