Jump to content

Recommended Posts

Posted

Кад је финале и има ли негде на интернет пренос? Или на некој француској телевизији?

• Downvote 1
Posted

Verujemo da će i Italijani proći kao i Mađari. Nešto razmišljam, ovi reprezentativci Italije mora da su svi sa juga zemlje. Ono je sprdnja jedna koliko na severu nema ljudi koji su viši od 180cm :mhihi:

Posted

Imaju nas, ne možemo opet do zlata. Tačno se dešava ono čega sam se pribojavao. I srebro je veliki uspeh s obzirom na sve, ali ko bi rekao da će Italijani ponovo da postanu vaterpolo sila?

Posted

Nisam baš siguran. Jbt ovaj peterac je očajno izveden o.O Red je jednom da se izgubi pa da se dobije opet motivacija za osvajanje titula :)

Posted

Pa kad su najuticajniji u FINA i LEN-u... I ne malerisi :bigblue:

pa ne mozemo bas da se bunimo na sudjenje, u svakom slucaju ja tu nista ne vidim sta se desava u vodi, ovi sidrasi kad pocnu da se vataju za gace sudija moze da svira sta mu se cefne, bar meni to tako izgleda :bigblue: ...u svakom slucaju ne mozemo uvek da budemo prvi a najmanje ulazemo u ovaj sport od svih...

Posted

Au jebem ti... Vratismo se i imasmo zicer za pobedu... U produžecima se već ništa ne zna, ništa ne važi što smo do sada gledali. Samo da ih nagazimo, ne verujem da možemo protiv Tempestija na peterce da ih dobijemo.

Posted

steta za onaj potez Udovicica, trebao je biti gol, ali onaj faul je za crveni, jel ima to uopste u vaterpolu? :bigblue: , eto ipak su pri kraju sudije stale na stranu Italije, poklonise im produzetak...

Posted

Što je najgore, naš igrač je imao loptu, ovaj ga poklopi sa dve ruke po glavi a sudije ništa. Nije da nismo navikli, e sad da ih oderu naši, i vaterpoliste i sudije zajedno, kao i uvek.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...