metal guru Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 http://www.b92.net/sport/vaterpolo/vesti.php?yyyy=2012&mm=01&dd=19&nav_id=575344 "Hrvati su ponovo pokušali da svoje komplekse izleče grubom igrom, a Nikša Dobud je udarcem u lice raskrvavio nos i arkadu Filipu Filipoviću. Naš igrač je zakucao petarac u mrežu i sa tri prsta pozdravio prljavog rivala." B92 Srbende
Мајор Гашпар Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Јеботе, каква смо класа у овом спорту. Господа, бре.
Мајор Гашпар Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2j1uxPoYKXo&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=Vb6IJAFfNEU 6
BLAGOJE Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 sitno mudo.klepio ga i ko zadnja picka izasao napolje.najgora sorti ljudi nasvijet ta sitna muda,ko podmuklo pasce treba upucati i baciti u septicku jamu.svaka cast reprezentaciji,ostali smireni,poslao filip poruku i aj kuci govna raspala.sto kaze dovla,gospoda. 2
Grob Bez Dna Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 najumobolnija su nacija na svetu, bez premca. 3
iron will Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Ладно га најотвореније ударио, без икаквог покушаја да иде на лопту. А сигуран сам да то није био једини такав случај, у трећој четвртини је исто један Хрвоје удраио песницом мислим Удовичића. 1
lemmy sixx Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 najumobolnija su nacija na svetu, bez premca.
BLAGOJE Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 aj da se iznervirao,klepio ga,ostao u bazenu,ili da je posle isao do kraja sto mu je bilo krivo pa i da kazes ok,covjek prijek,dobio po picci i kraj,ali se onako fukarski ponio da nemam rijeci.ja da sam hrvat a fala bogu pa nijesam stidio bi se i trazio da se takva govna micu iz reprezentacije i sporta i ne brukaju mi zemlju.a filip i kompletna ekipa samo su zasluzili aplauz i dubok naklon ponasanjem,jako lijep dan biti srbin.
Footog Qpoos Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 najumobolnija su nacija na svetu, bez premca. kompleksi,sta ce jadni... aj da se iznervirao,klepio ga,ostao u bazenu,ili da je posle isao do kraja sto mu je bilo krivo pa i da kazes ok,covjek prijek,dobio po picci i kraj,ali se onako fukarski ponio da nemam rijeci.ja da sam hrvat a fala bogu pa nijesam stidio bi se i trazio da se takva govna micu iz reprezentacije i sporta i ne brukaju mi zemlju.a filip i kompletna ekipa samo su zasluzili aplauz i dubok naklon ponasanjem,jako lijep dan biti srbin. naravno...pravi covek i poraz moze prihvatiti,nekada popizdeti,al biti ovakav,to nikako...da je moj 100 puta,pljuvo bi ga do smrti... ova godina je srecna,ima 366 takvih dana...
BLAGOJE Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 ova godina je srecna,ima 366 takvih dana... ako,iz tvojih usta tamo dje treba.
iron will Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 jako lijep dan biti srbin. Мораћемо да организујемо јуметал попис становништва, ја више не знам ко је овде Србин, а ко Дукљанин. 1 1
Footog Qpoos Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 sve je to isto...ima nas raznih...
BLAGOJE Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Мораћемо да организујемо јуметал попис становништва, ја више не знам ко је овде Србин, а ко Дукљанин. a ti si?
BLAGOJE Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Disciplinska komisija LEN-a kaznila je Nikšu Dobuda, vaterpolo centra Hrvatske, samo jednom utakmicom neigranja.
Footog Qpoos Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 sta ocekivati od coveka koji je iz genocidne tvorevine...jebo ga ante pavelic po sred picke te njegove bezobrazne... 2
BLAGOJE Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 vaterpolo savez iznio cinjenice. dobud nije zasluzio komentar.
Schneider Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 (edited) Hrvatska je danas izgubila od Nemaca i time sebi zakomplikovala zivot. Stavise, ispalo je da ih mi drzimo za muda samo je pitanje hocemo li da pustimo ili da ih zavrnemo? Naime Srbija je obezbedila plasman u polufinale, a Hrvtima za prolaz u cetvrtfinale treba ili pobeda Rumuna protiv Nemaca ( 1% sanse da se desi Nemci su klasa za njih) ili da CG pobedi nas. Sad je pitanje hocemo li mi pustiti CG da oni prodju ili tucemo CG da Hrvati prodju.. Sta od dva zla izabrati? Edited January 21, 2012 by Schneider
B@K@ Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Jedino logično - ugaziti Crnogorce i potom nadati se da će Hrvati uspeti da se probiju do novog susreta sa nama, kako bi im opet jebali kevu.
iron will Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 (edited) Тући ЦГ, нормално... Што помагати Хрватима кад не заслужују да прођу? Бачити ђубрад где им је место и крај... Edited January 21, 2012 by iron will
El Karnisero Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Тући Црногорце. Касније од њих можда некако и изгубимо. Усташе не могу да нас добију ни у једном спорту,од крикета до фудбала. Комплекс је чудо.
Footog Qpoos Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 ja mislim da cemo izgubiti od crne gore...ti ljudi se svi znaju,igraju ili su nekada igrali zajedno,a i nije bilo davno da smo bili jedna drzava...to je kao sa makedonijom...tamo igraju nasi i uvek su te utakmice podlozne namestanju...
Schneider Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Тући ЦГ, нормално... Што помагати Хрватима кад не заслужују да прођу? Бачити ђубрад где им је место и крај... Pa sustina je da ako ih tucemo a Hrvatska dobije Spaniju, Kroati idu dalje. Naravno da njima nece nimalo biti lako protiv Spanije. Sa druge strane, zbog onog seljaka Dobuda ne be bilo lose skloniti ih sa prventsva. Al ja verujem da ce nasi rutinski tuci CG.
BLAGOJE Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 a ja ti garantujem ako srbija ima prolaz 100 posto,pusta cg i daje minutazu onima koji nijesu igrali.ako nemate prolaz 100 posto bice krljacina.
Јарослав Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Пролаз смо обезбедили. Само треба гледати да се добије лакши противник даље. Не би ваљало одмах на Мађаре налетети. Мада, како смо почели, тешко да било ко може да нас добије.
Recommended Posts