Thule Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Može da bude i slijepi miš ako treba, samo neka drži podignuta krila Ovako nešto? @Morbid Ne Riise mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 zasluzena pobjeda crnogorske reprezenatacije!nekako mi je neobicno bilo da vidim te dvije selekcije u finalu,do juce igrali zajedno ali sta da se radi.sto se tice sudjenja ono je bilo grozno i totalno lose za jedno finale. dukljanski logički sistem loše suđenje, zaslužena pobjeda..... kako ih spoji majke ti..... Morbid će po svom fanatizmu još malo prestići i rogozuba.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 dukljanski logički sistem loše suđenje, zaslužena pobjeda..... kako ih spoji majke ti..... mozda misli da su (pogresnim sudijskim odlukama) u dlaku podjednako ostecene obe reprezentacije ili da je cak cg ostecenija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 ne znam da li ovi dukljani znaju da je sudija zamijenjen u posljednjem trenutku i niko ne zna zašto.... što se mene tiče, ovo je namješteno isto kao što je i Argentina namjestila svjetsko prvenstvo u fudbalu 1978. godina, a postalo je opšte poznata stvar 15 godina kasnije.... stoga vidimo se dukljani za 15 godina.... u drugoj četvrtini Aci Šapiću su svirali čak pet puta kontrafaul i tako ga potpuno izbacili iz igre. Šta je mogao dečko da radi posle toga u napadu nego samo da stoji, da se ne pomera, da mu ne bi opet svirali faul - kaže Šoštar. Nismo mogli da razvijemo igru, svako uplivavanje na pola terena bilo je kontrafaul, dok Crnogorcima to nisu svirali. Posebno se u tome istakao Italijan Salina. Takav čudan kriterijum uticao je na to da posle vođstva 4:2 padnemo i izgubimo ritam - kaže Petrović. To je najveći problem- Dukljanima to nisu svirali. da ne pričamo o čuvenom isključenju 3 sekunde prije kraja napada, i to 10 metara od gola PS Bez Ikodinovića, plus deprimirani zbog njegove nesreće, bruka je ipak dukljanska.... # Dragan Vučićević # 08.07.2008 "Crnogorska dijaspora" Nisam bio tu, pa mi je tek sad dospeo ruku pretprošli broj nedeljnika "Standard". I u njemu tekst o "crnogorskoj dijaspori u Beogradu". Priča o tome kako su "među osnivačima Saveza crnogorske dijaspore advokat Rajko Danilović, bivši sudija Marko Kljajević, bivši tužilac Rade Terzić i bivši načelnik Ozne Jovo Kapičić". Auuu, kakva bolest mozga! Ajmo, dakle, redom, Rajko Danilović, politički, boljševički advokat, čovek koji se u vreme komunizma 'proslavio' najcrnjim progonom moralno-politički nepodobnih kolega, zastupnik porodice \inđić koji je za života Zorana o njemu govorio sve najcrnje. Marko Kljajević, sudija koji je utekao usred suđenja ubicama \inđića, a sve zbog hapšenja rođenog brata Gorana, inače šefa zloglasne "stečajne mafije". Rade Terzić, tužilac koji je hapšen zbog nezakonitog puštanja na slobodu "zemunaca" i koji ni dan danas ne ume da objasni zašto je Šiptara i Kuma oslobodio da ubiju Zorana Jovo Kapičić, bivši šef zloglasne, antisrpske tajne policije, čovek koga mnogi optužuju da je počinio strašne zločine protiv Srba antikomunista. Sve, dakle, moj do mojega. Napravili karijere u komunizmu, slobizmu i dosizmu. Uzeli od Srbije sve što se uzeti moglo. Titule, karijere, stanove... A sad bi da se upišu u Velikocrnogorce. Mislim, šta reći? šta, osim, citirati časne Crnogorce: Pih gabelji glibava!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 мађарски селектор Денеш Кемењ: – Судије су десет дана кројиле утакмице на овом шампионату. Њихову подршку су највише имале Италија и Хрватска, а онда Црна Гора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Nego, čujem od ljudi što gledaše prenos na tv-u da se srebrni nisu pomučili da se rukuju sa šampionima nakon intoniranja himne, za razliku od Mađara? Srpski vaterpolisti su na postolju primali srebrne medalje držeći između sebe zastavu sa likom povređenog saigrača Danila Ikodinovića i porukom „Pobedi, Dačo". U jednom trenutku i crnogorski vaterpolisti tražili su od svojih srpskih kolega zastavu sa podrškom Dači, jer su i on hteli da mu odaju počast, ali je nažalost nisu dobili. Naime, postoje samo dve takve zastave, jedna je bila kod naših igrača, a druga na tribinama na kojima su sedeli srpski navijači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Znaci pobednik je trebao da dobije i tu jedinu zastavu koju smo imali? A ako su vec hteli da odaju pocast Danilu zasto onda nisu oni pripremili nesto slicno? I u cemu je ovde greh nasih momaka? Zar je trebalo da daju tu zastavu i da jos pri tom i rizikuju da neki dukljanin ustasa ne padne u iskusenje da je pocepa?!?! Da u iskreno zeleli da posvete Danilu ovaj uspeh oni bi vec spremili nesto, ovako to je samo jeftina propaganda! Mene ste pljuvali svi kada sam rekao da sam u mecu HU-MNE navijao za blize i drza komsije madjare, proglasili ste me za tamo nekog Istvana ili Sandora, a sad vidite koliko sam bio u pravu. Madjari su, bar nama vojvodjanima, najblize komsije, fin i civilizovan svet, nisu licemeri i od mene ce uvek imati podrsku I inace nisam video nikad Madjare da vezuju svoju zastavu sa Hrvatskom, izgleda da oni nemaju potrebu da hrvatima ljube dupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 kinetic jesi bio sinoc na trgu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Znaci pobednik je trebao da dobije i tu jedinu zastavu koju smo imali? A ako su vec hteli da odaju pocast Danilu zasto onda nisu oni pripremili nesto slicno? I u cemu je ovde greh nasih momaka? Zar je trebalo da daju tu zastavu i da jos pri tom i rizikuju da neki dukljanin ustasa ne padne u iskusenje da je pocepa?!?! Da u iskreno zeleli da posvete Danilu ovaj uspeh oni bi vec spremili nesto, ovako to je samo jeftina propaganda! Mene ste pljuvali svi kada sam rekao da sam u mecu HU-MNE navijao za blize i drza komsije madjare, proglasili ste me za tamo nekog Istvana ili Sandora, a sad vidite koliko sam bio u pravu. Madjari su, bar nama vojvodjanima, najblize komsije, fin i civilizovan svet, nisu licemeri i od mene ce uvek imati podrsku I inace nisam video nikad Madjare da vezuju svoju zastavu sa Hrvatskom, izgleda da oni nemaju potrebu da hrvatima ljube dupe Istvane, ja sam za Hrvate navijao u polufinalu... pa ti vidi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 dukljanski logički sistem loše suđenje, zaslužena pobjeda..... kako ih spoji majke ti..... sta kako spojih?pa crna gora je bila bolja od srbije i zasluzeno osvojila prvenstvo.sudjenje jeste bilo lose ali crna gora nije nezasluzeno dobila u finalu Mene ste pljuvali svi kada sam rekao da sam u mecu HU-MNE navijao za blize i drza komsije madjare, proglasili ste me za tamo nekog Istvana ili Sandora, a sad vidite koliko sam bio u pravu. Madjari su, bar nama vojvodjanima, najblize komsije, fin i civilizovan svet, nisu licemeri i od mene ce uvek imati podrsku I inace nisam video nikad Madjare da vezuju svoju zastavu sa Hrvatskom, izgleda da oni nemaju potrebu da hrvatima ljube dupe naravno tvoja stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 (edited) Istvane, ja sam za Hrvate navijao u polufinalu... pa ti vidi.... Ja necu da se izjasnim za koga ssam tad navijao Mada ja nisam crnogorac pa nema sta ko da mi zameri Ma vezacete vi vasu zastavu uskoro sa jos jednom komsijsko, prilicno slicnom, ali samo pazite da onaj vas orao ne pocrni A inace da nije bilo akcija po Dubrovniku i Konavlama ne bi pola MNE imalo na cemu da gleda prenos :lol: To nije bio rat za mir, kao sto rece mesija Milo, vec rat za belu tehiku i ostale kucne i kuhinjske aparate Edited July 15, 2008 by Routasydän Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 za Hrvatsku navijam samo kad igra protiv Crne Gore ili BiH.... inače uvijek za protivnika.... a mislim da bih u čarobnom meču CG - BiH navijao za mudžahedine.... ma i za Albance bih navijao.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Ja necu da se izjasnim za koga ssam tad navijao Mada ja nisam crnogorac pa nema sta ko da mi zameri Ma vezacete vi vasu zastavu uskoro sa jos jednom komsijsko, prilicno slicnom, ali samo pazite da onaj vas orao ne pocrni A inace da nije bilo akcija po Dubrovniku i Konavlama ne bi pola MNE imalo na cemu da gleda prenos :lol: To nije bio rat za mir, kao sto rece mesija Milo, vec rat za belu tehiku i ostale kucne i kuhinjske aparate ma ti imas pravo da navijas za koga hoces.logicno je da ces prije navijati za madjare jer su ti blizi i sto kazes nisi crnogorac. hahahaha mesija milo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Evo vec je neko ponudio svoju zastavu za vezivanje http://www.vijesti.cg.yu/index.php?id=275597 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Evo vec je neko ponudio svoju zastavu za vezivanje http://www.vijesti.cg.yu/index.php?id=275597 nisam znao ovo za balkanrock..... sta rade siptari...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 (edited) Znaci pobednik je trebao da dobije i tu jedinu zastavu koju smo imali? A ako su vec hteli da odaju pocast Danilu zasto onda nisu oni pripremili nesto slicno? I u cemu je ovde greh nasih momaka? Zar je trebalo da daju tu zastavu i da jos pri tom i rizikuju da neki dukljanin ustasa ne padne u iskusenje da je pocepa?!?! Da u iskreno zeleli da posvete Danilu ovaj uspeh oni bi vec spremili nesto, ovako to je samo jeftina propaganda! Ma ništa, ono je samo isječak iz vaših novina. Ali mi je i dalje highlight večeri kad su srebrni namrgođeni napustili podijum bez rukovanja sa šampionom Evrope Ili ipak Gojković koji izgleda kao da još nije prebolio što je njegov tim uzeo zlato Edited July 15, 2008 by [kinetic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Mozda Gojkovic nije slavio, ali je zato bilo neopisivo slavlje u Tuzima i Ulcinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Mozda Gojkovic nije slavio, ali je zato bilo neopisivo slavlje u Tuzima i Ulcinju u ulcinju jeste a za tuzi ne znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Mozda je popularizacija vaterpola kod vas nacin da nekako naterate sipatare da se kupaju, da voda nije strasna I u Tuzima se sigurno slavilo, samo vise ne smeju da pucaju inace im sleduje jos jedan "orlov let" Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Mozda je popularizacija vaterpola kod vas nacin da nekako naterate sipatare da se kupaju, da voda nije strasna I u Tuzima se sigurno slavilo, samo vise ne smeju da pucaju inace im sleduje jos jedan "orlov let" hahahaha mozda su poceli da prave jake klubove tako da nam prijeti konkurencija i otuda e da bilo je sad na vijestima ono za sajt gdje su postavili albanske zastave i junajted albenija .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 (edited) Mame im ga nacacajzlim šiptarske! Još samo da hakuju yumetal i GuardianOfTheBlind da objavi rat! Sparapućnem im crnog kolibrija na njiohvoj zastavi ... Edited July 15, 2008 by Вуду Соло Соул Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Mame im ga nacacajzlim šiptarske! Još samo da hakuju yumetal i GuardianOfTheBlind da objavi rat! Sparapućnem im crnog kolibrija na njiohvoj zastavi ... to treab sve redom ubijati.jos kad vidim onu njihovu zastavu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Nemojte tako, reagovace drustvo za zastitu zivotinja .................... ne smete ubijati zivotinje cak iako su siptari ...... mada to bas i nije plemenita zivotinja........ vise su kao ona buba sto valja govno u lopticu........uh, preterao sam.....izvinjavam se bubi sto valja govno u lopticu sto sam je uvredio Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 e brate sta su oni radili na kosovu,moji rodjaci su jedva ostali zivi tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 to treab sve redom ubijati.jos kad vidim onu njihovu zastavu..... vi dukljani ste teške budale.... Milo Đukanović odavno zastupa tezu da su Crnogorci bliži Albancima nego Srbima... Šta vam je šiptar nego tvrdo kuvani Dukljanin.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts