Routasydän Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Zguzismo juce Nemce, ali lose smo igrali, nadam se da ce biti bolje. DObro je sto je umesto povredjenog nikica pozvao Zivka Gocica, dobar je igrac. MNE remizirala sa Madjarima iako su severne komsije imale ogromnu prednost do pred sam kraj meca, svaka cast juznim susedima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 U jbg sta ovo bi, Spanija razbila MNE A HR izgubila od USA i sad je USA prva u nasoj grupi?!?!?! Kakav uzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Hehe, većina ljudi o ovome priča na Olimpijada temi, pa skokni tamo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Kao sto sam i pretpostavio, Udovicic nije dorastao funkciji koju obavlja http://www.blic.co.yu/sport.php?id=55354 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Svaka čast Šefiku, morao je neko kad tad da se oglasi povodom ovoga. Udovičić van reprezentacije! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Ma, da...koje je to foliranje. Postavljas uslove zbog kojih ces da igras za reprezentaciju..koje sranje. Mater mu jebem, igras za Srbiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Ja se slažem sa Šefikom. I treba da postavlja uslove, ima veći kredibilitet od Udovičića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Zasto sada pricamo o kredibilitetu? Nastup za reprezentaciju treba da bude iznad svih privatnih netrpeljivosti..bar tako ja gledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Treba, međutim ako se ne osjećaš prijatno u nekoj ulozi, džaba ti onda sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Aj, neka bude. Njemu godinama nije smetao Udovicic, a sada mu je odjednom zasmetalo sto je na celu reprezentacije. Nije mu smetalo ni kad je igrao za Partizan, a Udovicic mu bio trener. Ispasce da branim Udovicica. Daleko od toga. Hocu da kazem kako sve nase "zvezde" posle poraza prebace krivicu na drugog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Aj, neka bude. Njemu godinama nije smetao Udovicic, a sada mu je odjednom zasmetalo sto je na celu reprezentacije. Nije mu smetalo ni kad je igrao za Partizan, a Udovicic mu bio trener. Ispasce da branim Udovicica. Daleko od toga. Hocu da kazem kako sve nase "zvezde" posle poraza prebace krivicu na drugog. Pa ne vjerujem da on prebacuje krivicu, pošto na njemu i nema krivice, jer nije ni igrao . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Mozda je zato i kivan na Udovicica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Ne znam, neću da pričam nešto mnogo kada nisam siguran. Jedino pružam podršku Šefiku jer smo svi vidjeli kako se čovjek bori za reprezentaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Svi smo vi videli na TV ono sto Sefik prica! Udovicic je pickica, nema muda da kaze bilo sta Sapicu i tu jos nekim mudonjama, nikad nije bio niti ce biti AUTORITET u reprezentaciji, a trenet to MORA da bude. Zbog tolerisanja svega i svacega je i doslo do rasula (setimo se Pesica u kosarci i banana afere i kako je to reseno) a onda je Udovicic na najfinijem momku resio da trenira strogocu i skinuo ga sa gola jer se rasplivava 10 min pred tekmu?!?!? Sefik moze i da ne rasplivava uopste, bitno je da na golu pokaze ko je i sta je. kakva mu je taktika? Kakav je on trener? - cista 0! Sefik je skupio muda i rekao sve sto mu je savesti, a sad ocekujem podrsku i drugih reprezentativaca. I Sefik se zali na losu atmosveru u reprezentaciji, smeta mu sto EKIPA igra lose zbog Udovicica, nikad Sefik nije svoj licni interes styavio ispred interesa reprezentacije. Mogu misliti kako je onako finom momku prekipelo kad je morao ovako nesto da ikaze U svakom slulcaju podrska tom momku koji je mnogo, mnogo uradio za nas vaterpolo P.S. Treba kako znamo i umemo da nateramo Porobica da preuzme ekipu, a ako je to nemoguce onda Manojlovica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 5, 2008 Author Report Share Posted September 5, 2008 http://www.b92.net/sport/vaterpolo/vesti.p...p;nav_id=317225 U jbt, nisam znao da se Zvezda raspala To znachi da ih vishe nema u prvoj ligi, jel'te? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 jebiga, ima smisla prica da je sefik primio pare od crnogoraca za to finale i da zato nije branio na oi, i da se zbog toga zakacio sa sapicem, pa sa udovicicem itd ja ne zelim da verujem u to i ne verujem u to, i - jos vaznije od toga - za to zasad nema nikakvih dokaza, ali ne mozemo odbaciti to kao mogucnost i reci sefik je sigurno u pravu a sapic i udovicic nisu. ta stvar jos nije rasvetljena do kraja i verovatno nece ni biti. sasvim je druga prica da li je udovicic dovoljno dobar trener da nastavi da bude selektor reprezentacije, ja mislim da nije. sasvim treca prica su njegove navodne malverzacije oko partizana i reprezentacije o kojima se prica po gradu.. kazem, ja zelim da verujem sefiku, i verujem mu (bas zbog nacina na koji je nastupao za reprezentaciju uvek dosad), i ako bas moram da biram stranu jesam na njegovoj strani u ovome, ali to ne znaci da stvar ne treba istraziti do kraja i ustanoviti sta se stvarno desilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Koliko sam ja razumeo iz svih ovih prica po novinama do sada, niko nije rekao da je Sefik primio pare od crnogoraca, i Sefik i Sapic su rekli da su to izmisljene novinske price, u intervjuu, cinimi se, Novostima Sefik kaze da su se on i Sapic u stvari posvadjali jer mu je Sapic zamerio da posle sklanjanja sa gola vise nije zainteresovan za ekipu i to je sve. A onda su novinari sve naduvali, ubacili psovanje ne-srpske majke, prodaju utakmica i jos sto cuda koje nemaju veze sa istinom. I lepo kaze Sefik, taj covek jeste osvojio par medalja, ali lako je sa ovakvim igracima to osvojiti, ali ko ce da odgovara za sramno ispadanje u Sidneju i za poraz u polufinalu od USA? Ocigledno je u tom polufinalu Soro bio pogresan izbor jer nije odbranio NI JEDAN sut, Udovicic se inatio sa Sefikom i zbog toga je ispastala cela reprezentacija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 To znaci samo da ce (NE DAJ BOZE) i nas vaterpolo dotaci dno... treba saseci u korenu sve... sefik nek igra za koga oce, Udovicica proterati iz zemlje i to je to... Ne smemo dozvoliti da se vaterpolo reprezentaciji dogodi sranje kao kosarkaskoj reprezentaciji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 http://www.b92.net/sport/vaterpolo/vesti.p...p;nav_id=317720 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Izgleda se Holandija polako vraca na stare staze slave u vaterpolu, a Madjari tonu http://www.b92.net/sport/vaterpolo/vesti.p...p;nav_id=318258 Inace nadam se finalu sa Holandijom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Znam ove borce, idemo da vidimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Cestitam crnogorcima na zlatu, svaka cast momci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Sto smo osvojili, osvojili smo, zbogom vaterpolo u Srbiji :( http://www.blic.co.yu/sport.php?id=61052 ovo je TOTALNO RASULO!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 ono što su rekli, je bila neka vrsta javne tajne - svi su znali o tome a niko nije smeo da kaže bilo šta na tu temu....ucene igrača, banjica data na korišćenje na 99 godina...jednom je moralo da pukne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Ali kad je puklo, puklo je za sve pare. Svi sm mi videli da je savez uzasan, da je Udovicic retard, ali me je iznenadilo sve ovo za V.K. Partizan, te ucene i sranja. Izgleda je Partizanu i odgovaralo da on bude jedini klub pa da moze da jebe svakoga i ucenjuje. A za bazene je tuzno, ni jedan novi bazen nije sagradjen, gori smo od Albanije, a hoce rezultate! Trebace nam jako dugo vremena da se oporavimo od ovoga, ako se ikada oporavimo. Cela jedna generacija je nestala, prvo Daca, pa Sefik, zatim Savic i Vujas, na kraju slag na tortu Sapic i Cira Nije ostao ni jedan od velikih igraca, ovo je sad amaterski tim na nivou Makedonije, jebao im pas mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts