Hail Metal Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Steta sto je vaterpolo sport u kome 50% izjednacene utakmice zaisi od sudija , a da to niko ni ne primeti .
Feniks . Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Nije to nista u poredjenju sa onim sta nas ceka sutra. Tacno...jebace nas publika, sudije sigurno(kao i uvek) Ali sta god da bude, svaka cast momcima, zasluzuju sve cestitke! Svaka medalja je veliki uspeh...
Feniks . Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Neka ide sve u tri materine, dodjem mrtav umoran s posla, pukljucim se u vaterpolu, dobijemo glup gol u poslednjoj sekundi druge cetvrtine...i opet razbijem daljinski...kreten sam i ja...neka ide sve u tri lepe...nismo ni zasluzili da dobijemo kad dva zaredom gola dobijemo iz igre, iz daljine...i oba je golman trebao da brani... Nije sport za mene i moje zivce... 2
Nightfall Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Hah. Pobedili 'rvati petercom dosudjenim 5 sekundi pre kraja.
Bata Trokrilni Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Čestitam Hrvatima na pobedi, red je bio da i oni jednom naprave nešto na evropskom, a kad će ako ne sad. Igrali su pod teškim pritiskom zbog toga, videlo se to, a bili su bolji samo za nijansu - koliko im je publika dala. Naši su bili odlični i ne sumnjam da će uzeti bronzu. Ostajemo svetski prvaci, a glavni cilj nam je ionako London 2012. 1
lemmy sixx Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Zasluzeno su dobile ustase.Bili smo malo zajebani tamo krajem prve cetvrtine,kada nam nije dosudjen cist peterac,ali generalno ne mozemo se zaliti na sudjenje.Najveci zajeb je bio onaj nerezonski sut Udovicica,i situacija oko 3.minuta poslednje cetvrtine kada smo se odbranili pri neresenom rezultatu i odmah napravili glup faul u napadu zbog koga smo kasnije dobili i iskljucenje i gol.Ali dobra,mos ga jebati,moraju i ustase ponekada dobiti.
Nightfall Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Odgledah samo cetvrtu i pola trece cetvrtine. Sve mi se cini da smo primali previse jeftine golove. A jbg, ne moze uvek da se pobedjuje. Imacemo bronzu u svakom slucaju. Ne vidim kako bi Italijani mogli da nas pobede u utakmici za trece mesto.
Feniks . Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Kad dobijamo celu utakmicu golove u poslednjim sekundama...da poludis... jebi ga, rekao sam danas svima, dobili smo hrvate u kosarci u poslednjim sekundama, spance u kosarci takodje...danas moramo izgubiti tesno, tako to ide... 1 5
Imrahil Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Loša igra, tako da i ne čudi za poraz, jbg..
Bata Trokrilni Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 (edited) Odgledah samo cetvrtu i pola trece cetvrtine. Sve mi se cini da smo primali previse jeftine golove. A jbg, ne moze uvek da se pobedjuje. Imacemo bronzu u svakom slucaju. Ne vidim kako bi Italijani mogli da nas pobede u utakmici za trece mesto. Uopšte nisam ubeđen da ćemo s Italijanima igrati. Mađari su trula ekipa, pobedili su naše samo jer su ih ovi debelo potcenili. Mislim da će Italijani večeras biti blagi favoriti. Edited September 9, 2010 by Mr. Inferno
Hail Metal Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Realno prevagu je odneo golaman , nas ocajan , njihov odlican , sve u svemu i bronza je uspeh , iako tvrdim da na neutralnom terenu smo bolji od svake reprezentacije . 1
lemmy sixx Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 na neutralnom terenu smo bolji od svake reprezentacije .
oʞɾoƃ Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Odavno se nisam ovoliko iznervirao oko neke utakmice. Valjda zato što mi je više pun kurac hrvatskih kompleksa.
Bata Trokrilni Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Odavno se nisam ovoliko iznervirao oko neke utakmice. Valjda zato što mi je više pun kurac hrvatskih kompleksa. Ja sam prilično mirno gledao, za divno čudo. Nekako sam se navikao da u poslednje vreme dobijamo Hrvate u svim sportovima, ponekad i uz dosta sreće. Bilo bi mi ih žao da smo im i ovo uzeli. 1
Nightfall Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Odavno se nisam ovoliko iznervirao oko neke utakmice. Valjda zato što mi je više pun kurac hrvatskih kompleksa. Onda ces tek sad da ih se naslusas. Sada ce se na neodredjeno vreme puvati da su najbolja momcad u povjesti kosmosa. Pa makar i izgubili u finalu.
Feniks . Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Dakle, poludeo sam...rabio daljinski...ma samo da smo dobili, dao bih i ceo tv...ali stvarno je golman priomio dva glupa gola iz daljine(sto sam ja video, nisma sve ni gledao od nervoze) A poslednji peterac, uh, kako glupavo... Morlai smo izgubiti, kad smo dobili onako glup gol u poslednjoj sekundi druge cetvrtine, kakva glupost...
LoveHateLove Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Malo sam nesto pratio ali ovo sto sam gledao mogu samo da kazem da sudjenje nije bilo uopste lose i da je nas golman primio dosta jeftinih golova pa je logicno da smo izgubili, ipak u u ovakmim mecevima jedan gol odlucuje pobednika.
oʞɾoƃ Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Ko god da prođe večeras, kladim se na njega u finalu.
Feniks . Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 (edited) I sa toliko gluposti, bili smo tako blizu... Kao sto neko rece, na neutralnom terenu, bolji smo od svih...ali sta da se radi, idemo dalje... Stvarno bi bilo previse da smo ih i ovde dobili...posle toliko nasih pobeda, u svim sportovima, moraju i kockasti jednom da dobiju Edited September 9, 2010 by Feniks .
Footog Qpoos Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 losa igra,logican poraz... mislim da se danas nisam po prvi put stresirao zbog nekog poraza...sve te eks ju republike duvaju u svim sportovima od nas,nabili smo im komplekse...logicno je da nekada od tih drzava neko pobedi nas,pa makar to bilo i u ping-pongu...zaslucena pobeda sokaca...mi smo sportsko-alkoholicarska nacija koja uvek u necemu pobedi...nije bilo u vaterpolu,nema veze,bice u basketu...ako ne bude u basketu,onaj nesretnik ce osvojiti ju es open...tako da...nacicemo neki razlog da se opijamo po trgovima i da se deremo:"mogu da ti puse pasplaje"...sta god uradili,u bilo kom sportu,svi mogu da puse paspalju ...nikada mi to nece biti jasno,al uvek je lepo to cuti i drati se ko magarac...
Мајор Гашпар Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Момцима ништа не треба замерити. Борба до краја као и увек. Јбг, не можеш увек бити први. С обзиром да имају проблема са ловом, базеном и осталим стварима, за мене су они прваци Европе и света.
oʞɾoƃ Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Ne verujem kako su žabari glatko dobili Mađare.
Bata Trokrilni Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Kao što sam i rekao: Uopšte nisam ubeđen da ćemo s Italijanima igrati. Mađari su trula ekipa, pobedili su naše samo jer su ih ovi debelo potcenili. Mislim da će Italijani večeras biti blagi favoriti. Nećemo imati problem s Mađarima, ne mogu dvaput da nas dobiju, tim pre što su krš ekipa. Hrvati će u finalu samleti Italijane po drugi put.
BLAGOJE Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 ja samo jedva cekam prvo sledece takmicenje da ih vidim mater im ustasku jebem u drob 1
Recommended Posts