Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Ja ne znam za koji kurac mi placamo taj RTS, ne prenose Vaterpolo, kosarku prenose samo ovu nasu bednu ligu koju niko ne prati, ove godine nisu ni cetiri skakaonice prenosili, mislim da nisu ni jedan drugi zimski sport, nema ni F1 vise, nista...

• Upvote 1
Posted

Ja ne znam za koji kurac mi placamo taj RTS, ne prenose Vaterpolo, kosarku prenose samo ovu nasu bednu ligu koju niko ne prati, ove godine nisu ni cetiri skakaonice prenosili, mislim da nisu ni jedan drugi zimski sport, nema ni F1 vise, nista...

Плаћају само истренирани пензоси. Прво плате све рачуне, па онда преживљавају од тога што им остане. Да није њих, Тијанић би имао 65 кила.

Posted

Плаћају само истренирани пензоси. Прво плате све рачуне, па онда преживљавају од тога што им остане. Да није њих, Тијанић би имао 65 кила.

realno program je i prilagodjen samo penzionerima, zikina sarenica, bolji zivot i tako to, idealno za polumrtve penzose :bigblue:

Posted

Плаћамо? :mrgreen:

Posted

dobili smo ustase...neka se nose u kurac...

onaj ustasa nam razvalio filipovica,napravio mu podliv ispod oka...klasicno pesnicom ga udario...jebem mu mater,treba ga tuci,usta ga jebem skrbava...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...