Footog Qpoos Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 dal' je naucno dokazano da li je jelo... poseca na pomije...
Footog Qpoos Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 svinjarija je kada se prekucas prasencta sa raznja... usvinjis se k'o da ti je poslednje... jebes 'rane bez meso... jedino pita krompirusa... dobro ka kokain...
рогозуб Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 ja jutros jedoh poparu za doruchak.. npr - pola tvrdog hleba (od prekjuche), isechesh/ izlomish ga na omanje komade, stavish u sherpu sa vodom, pa na ringlu, ubacish unutra punu kashiku putera, posolish, meshash povremeno dok je na ringli par minuta- dok hleb ne upije svu vodu i puter, i eto doruchak za 3 osobe. 1
sale 3sm Larry Flynt Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 ja jutros jedoh poparu za doruchak.. npr - pola tvrdog hleba (od prekjuche), isechesh/ izlomish ga na omanje komade, stavish u sherpu sa vodom, pa na ringlu, ubacish unutra punu kashiku putera, posolish, meshash povremeno dok je na ringli par minuta- dok hleb ne upije svu vodu i puter, i eto doruchak za 3 osobe. Pored vode dodaj jogurta,a umesto putera dobar domaci sir ili fetu.I mnogo je bolja
рогозуб Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 (edited) mora puter da bi dobila taj femsi ukus. kad se napravi, onda uzmem izdrobim sir/ fetu unutra, a jogurt ako uzmem, samo ga pijem uz, iz chashe.. Edited August 24, 2010 by рогозуб
Guest Куртон Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Burek se jede u celoj srbiji, a gibanica se bas i ne pravi u celoj srbiji (iako verujem da su je svi probali/culi za nju) tako da glasam za burek. Sto se mene tice, ja ne jedem burek u buregdzinicama i pekarama jer je to jako nezdravo i kvalitet je jako opao u poslednje vreme, ali je lako napraviti dobar burek sa gotovim korama. Ekstremno lako zapravo sa dobrim receptom (razlike u detaljima), ne mora ni mnogo da se pece. Za sarajevski seckani je malo vece znanje potrebno.
feyd Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 godinu dana najmanje dva puta na dan prolazim pored pekare trpković i danas sam se konačno usudila da degustiram taj njihov burek. pa, odličan je. na skali od 1 do 10 - 8+.
Nisko_Se_Mazim Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 (edited) U kojoj god sam pekari u Bg kupio burek uvek je bio sranje - Tome, Trpkovici, kurci palci Plus cigani nikad ne seku normalnu cetvrtku vec neko sranje koje je otprilike polovina od toga, mislim strasno Loznicka pekara Vidovdan na pijaci i pekara Miletic isto iz Lozaje - bolji burek i pitu sa mesom/sirom nigde jos nisam probao Edited September 25, 2010 by Nisko_Se_Mazim 1 1
Baal Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 'de bre u Trpkoviću burek sranje, je l' si normalan?
Mita Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 samo burek Petrovic u Zemunu (naravno nema cetvrtina osmina kurac palac vec kazes tacno koliko hoces grama)
-Mare Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 'de bre u Trpkoviću burek sranje, je l' si normalan? Trpkovic imba. Smoris se dok dodjes na red, ali sve valja.
Guest HEFEST Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Ma jebes ti pekare gde ne moze da se kupi gibanica. 80% neka lisnata testa i picke materine.
sale 3sm Larry Flynt Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Kupiti gibanicu je blasfemija jbt.Samo pravljenje. :rockdevil: 2
Guest HEFEST Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Pa tom logikom sve treba praviti. Slazem se sa tim doduse, ali nekada covek ne moze da stigne da napravi, a mora da doruckuje na poslu npr.
sale 3sm Larry Flynt Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Ma ima nesto s tom gibanicom,nekako ne ide da se kupuje.Nema dusu onda.Nekako mi dodje ko da kupujem kuvana jaja ili gotovu sarmu. 1
Álvaro Recoba Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Баница од сукане коре је боља од бурек.
Vic Rattlehead Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Ko ne voli burek ne voli ni ljude.
Recommended Posts