^Suicide_Pony^ Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 ti pica/sunka/pecurke/kackavalj/kajmak bureci su svetogrdje. sir i meso ftw.
Chile Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 burek, zato sto ne mora samo sa sirom i postoji i pica burek Sto, mozda se neko doseti i napravi picu-gibanicu ali to bi bilo skrnavljenje.
Hudini Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 burek, zato sto ne mora samo sa sirom i postoji i pica burek Pre neko veče zaglavim u kafani i kad sam krenuo kući uzmem pica burek jer nisu imali drugačiji. Ujutru sam dušu hteo da ispustim koliko mi je bilo muka, a znam da mi to sigurno nije bilo od 6-7 piva...
HAVOC Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Burek je lek za moj osetljiv stomak! Tako da mi se vishe svidja burek!
ZheX Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 gibanica!!!Burek sam obozavao, ali kad sam video kako se sprema, i kakva se sve govna stavljaju u to, zivot mi se smucio.
Hell on Earth Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Pa pravljenje bureka i nije neka mnogo gadna procedura. Treba da vidis kako se spremaju jagnjece sarmice. E to je nesto odvratno. Mada ih ja opet obozavam.
ZheX Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 ma brate...imao sam priliku da udjem u jednu pekaru...i kada sam video one prizore, onaj luk kako kuvaju, ono meso neko kucece, one grozne babe...stomak mi se prevrnuo...
Hudini Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Ona fora: pu, jebem ti, Priština opet izgubila.
CrimsonGhost Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 ...ma sve je to isti moj kurac..ali ja preferiram burek , ne znam zasto ali tako je...evo sad bi mi prijao jedan npr...
Lalena Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 Mrzi me da citam sve, ali verovatno sam prva koja ce da kaze da mrzi i burek i gibanicu
Kamaitachi Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 Mrzi me da citam sve, ali verovatno sam prva koja ce da kaze da mrzi i burek i gibanicu Kukuuuu, pa kako to??? Ma ok, ajd za gibanicu i burek smo valjda resili! Pitanje sad je: Kiselo mleko....ili jogurt
Kamaitachi Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 Jogurt, uvek. xD Tvoj glas se ne vazi, ovo pitanje je samo za one koji vole gibanicu i/ili burek!
Kamaitachi Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 Nije los, nije los!Ja u principu obozavam sve mlecne proizvode!Al domace kiselo mleko je vr' !
Lex Luthor Posted December 27, 2007 Author Report Posted December 27, 2007 Vidi ova tema još živa. Baš mi je drago zbog toga, jer dugo nisam bio. Nego vidim da ste proširili temu...
Kamaitachi Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Pa jbg mora se...cisto da se malo reaktivira!
Melodicus Deathus... Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Burek with meat rules! I ja vise volim burek, ali mislim da je pitanje: sta je Srpski brend... Mada stvaaaaarno volim burek...
.... Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Srpski brend je gibanica i kad se spremi, onako, domacinski plus kiselo mleko sto puta je bolje od bureka sa jogurtom!
Melodicus Deathus... Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Srpski brend je gibanica i kad se spremi, onako, domacinski plus kiselo mleko sto puta je bolje od bureka sa jogurtom! STA?! Burek je bolji... Sto me podseti...
.... Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 STA?! Burek je bolji... Sto me podseti... Ma ne kazem ja da je burek los, cak sta obozavam lepo spremljen burek i jogurt! Kombinacija ubija ali veruj mi ovo sto sam rekao za gibanicu je istina! Mora te bre vodimo sa nama u planincinu u kolibu pa da vis sta je kad se spremi gibanica i kiselo mleko pa posle pivo i METAL! A okolo divljina! Ih, ko je ovo doziveo zna o cemu pricam!
Hudini Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Pitanje i nije šta je bolje nego šta je srpski brend.
Mustang Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Pre ce biti da je gibanica srpski brend... A mislim da je burek turski.... Sve jedno, jedino od srpskih jela za sta sam siguran da je srpski brend je PODVARAK!!! Mislim, proformulisite naziv bilo kog drugog jela i recite moze li se prevesti na srpski.... Jedino za sta znam da moze je podvarak..
Recommended Posts