Генеральный Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 (edited) Ko ne voli burek ne voli ni ljude. која канибалистичка изјава Edited February 3, 2013 by Генеральный 4
Demon Seed Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Zasto bi glasali, ja volim i jedno i drugo
Bad_Ass_Skins Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Gibanica spremana sa vlaskim sirom + luk dobro ide uz gibanicu
Demon Seed Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 (edited) Beli luk sam u stanju da pojedem 2 glavice Mada nisam probao s gibanicom/burekom Edited February 4, 2013 by Demon Seed
Bad_Ass_Skins Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Burek slabo jedem jer niko ovde kod mene ne ume da ga spremi... a uz gibanicu je luk prva liga
Demon Seed Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Mada, pita sa mesom, prazilukom i pecurkama, mogao bih tepsiju da pojedem
Kumodraski Vo Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Ma burek i gibanica nmg da se mere sa pitom tepsijacom.
Berliner Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 definisi pitu tepsijacu u odnosu na burek i gibanicu
El Karnisero Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Какво елементарно незнање и непоштовање култа влада на овом форуму... Хтели бисте да будете сатанисти а сир вам је бољи од меса, ја сам згранут. 1 1
Berliner Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 pa moze da se pravi i gibanica s mesom; to se zove 'gibanica s mesom'
El Karnisero Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Гибаница је са сиром, као што је бурек са месом. Разне гибанице са месом, буреке са сиром, буреке са печуркама и слична срања не признајем. 3 1
Berliner Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 gibanica je sa vlaznim korama a burek sa nauljenim i kao sto burek moze biti s cim god hoces, tako moze i gibanica ne priznajem ni ja burek sa pecurkama, ali valjda ti je jasno da recimo burek sa sirom i gibanica nisu ista stvar
El Karnisero Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 То може да се зове пита са сиром,пита сирница, специјалитет куће, Хефестепушига и слично, али никако бурек. 2 2
Berliner Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 nemas pojma. uzasno je anonimno misliti da se burek pravi samo s mesom. burek na turskom, odakle potice, znaci jednostavno pita.
Berliner Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 savrseno validna i nekontroverzna izjava elem burek: 1. treba da ima tanke kore i da bude hrskav 2. kore se naulje i burek mora bidne masan 3. moze da se slaze i da se mota (ali se uglavnom ne rola u puza, bar u srbiji) 4. punjenje ne treba da bude rasuto po slojevima, nego da bude u sredini 5. moze da bude s cim god hoces, pretezno sa mesom i sirom; moze da bude i sladak, te pita bundevara, pita s jabukama itd, vode poreklo od bureka gibanica: 1. moze da ima prilicno debele kore i karakteristicno nije (ali moze da bude) hrskava 2. kore se nakvase sa mesavinom vode i ulja (mnogo manje ulja nego za burek) i gibanica uopste ne mora biti masna 3. iskljucivo se slaze, pri cemu moze biti veoma debela (dok burek recimo ne moze) 4. punjenje se stavlja izmedju svake kore i bude ravnomerno rasporedjeno 5. isto moze da bude s cim god hoces, pretezno sa sirom; slatke varijante ne postoje bosanska pita: 1. isto relativno tanke ali mogu i deblje kore 2. kore se naulje ali ne bas kao za srbijanski burek 3. iskljucivo se mota i onda urola u puz 4. punjenje isto u sredini, kao za burek 5. ako je s mesom, zove se "burek", ako je sa sirom sirnica, sa zeljem zeljanica itd 6. moze da se pravi ispod saca; moze da se prelije jajima, pavlakom itd 1 1
Bad_Ass_Skins Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Tru mi je sto ovde niko ne voli prazan burek!
Toki89 Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Ne priznajem prazan burek ,ali priznajem sa sirom (taj je meka i medina) kao i pica-burek. Sa Carlijem se slazem oko burek cinjenica osim druge ,nije zgodno da bude premas'an. Ulje je za da se lepo ispece ,ne za konzumiranje.
El Karnisero Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Оволика анонимност је опасна по здравље. 4 5
Demon Seed Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 (edited) Burek je default sa sirom, pa tek onda ostale varijante. sta seres. Meni je omiljeni burek ljuti s' mesom Edited February 6, 2013 by Demon Seed
El Karnisero Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Тражите преко Дрине бурек са сиром у било којој пекари. Добићете туки. 3
Guest HEFEST Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Nikada bio tamo, a boli me tuki i da idem vala ako nemaju burek sa sirom. 6
lemmy sixx Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Burek je default sa sirom, pa tek onda ostale varijante. sta seres. Default burek je burek sa mesom.Sa sirom se kaze sirnica.Veze sa zivotom nemas. 4 3
Vic Rattlehead Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Pod hitno permbanovati sve koji razdvajaju burek i meso. 1 1
Recommended Posts