Jump to content

Српски бренд  

210 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Мени се много свиђа у оној пекари када се Булеваром крене од железничке, па одмах на почетку, са десне стране (заборавих како се зове).

Evropa.

Meni to nije dobar burek jbg-a,mislim nije ORIGINAL tako da se izrazim,meso je bas ono sto ne volim u bureku,govedje,previse crno.Tu nije los PIZZA BUREK.Al ono sto trazim jeste kvalitetan burek sa mesom jer ga ne pojedoh od kako sam u Novom Sadu a evo je vec sedma godina.

Posted (edited)

Истина, пица им је најбољи. Са месом онако, ок ми је. Мени је до јаја код њих што су четвртине веће него на другим местима. Јебем ли га, не могу баш да се сетим да сам негде јео баш квалитетан бурек у НС-у. Док у Јагодини не знаш где је бољи. :D

Edited by Јарослав
  • 4 weeks later...
Posted

следећи викенд сам у Нишу, рече драга да ће да ме води у једну пекару (не могу да се сетим како се зове, неко презиме је у питању) где имају наводно најбољи бурек икада. па, да видим да ли може да прејебе Турчина код Мале Ваге (Крагујевац).

Posted

следећи викенд сам у Нишу, рече драга да ће да ме води у једну пекару (не могу да се сетим како се зове, неко презиме је у питању) где имају наводно најбољи бурек икада. па, да видим да ли може да прејебе Турчина код Мале Ваге (Крагујевац).

Најбољи бурек је био преко пута гимназије Стеван Сремац.

Мењали су име, тако да не знам како се сада зове радња.

Posted

ако је то једна једина на том месту, онда ће се оверити :da:

Да, скроз мала радња. Не можеш да оманеш.

Ипак, Неле најбоље познаје сцену, па се чека његов бурек коментар.

Posted

Ne jedite burek u pekari preko puta Franša pa ispod

У односу шта се све продаје као бурек по Београду није то тако лоше.

Posted

Најбољи бурек је био преко пута гимназије Стеван Сремац.

Мењали су име, тако да не знам како се сада зове радња.

рече ми драга да је то овај на који сам ја мислио

• 1 year later...
Posted

svaki burek iz nisa je bolji nego bilo koji drugi u srbiji

kod micka je odlican.

ima preko puta zeleznicke, kod atine, 2 pekare, obe imaju odlican burek, prva od te 2 (ceo zivot jedem tamo i i dalje ne znam kako se zove) ima kapiram najbolji pica burek u nisu

• 2 months later...
Posted

Da nisam bio gladan kao vuk samotnjak - u zivotu ne bih mogao da poedem burek u kombinacii krompir i pecurke...smece

I posle kau - probai meksicku, probai kinesku, probai tai, ovo-ono...samo da se useres od toga

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...