~ ت ~ Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Neće valjde, vole i oni kad je blodno za fore&fazone. :/
~ ت ~ Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Idi u bičku materinu? Ovo nisam lepo napisala, ciljala sam na "bitch-ku materinu", čime se malo gubi brendiranos' dotične psovke.
Hudini Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Busite kurac, ja se malo zajepavao, a vi stvarno boceli da bricate tako.
Lex Luthor Posted August 21, 2007 Author Report Posted August 21, 2007 (edited) Alo bre majmuni! Ako ovako nastavite, zatvoriće topic. A onda cu ja morati moderatorima da prcam kevu. Prevedeno na novorumski: Jebo mamu! E vidite, nije to ni toliko daleko od teme. Svakako su psovke najbolji srpski brend koji uvek ima podjednak kvalitet i ne može da se kopira. Ni na jednom drugom jeziku nema takvu efikasnost, a vrlo lako se izvoze i nisu kvarljive. Sta mislite o tome? Da pocnemo izvoz psovki? Evo bas sada, sa ovog mesta pravo u Singapur, Argentinu ili na Severni pol... Edited August 21, 2007 by Lex Luthor
Hudini Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Znaci, izvozimo bsovke u Singabur, Argentinu i na Severni Bol.
Dawn Daemon Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Burek sa sirom... samo ne bosanski, nego pravi burek...
Sisus Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Alo bre majmuni! Ako ovako nastavite, zatvoriće topic. A onda cu ja morati moderatorima da prcam kevu. Prevedeno na novorumski: Jebo mamu! E vidite, nije to ni toliko daleko od teme. Svakako su psovke najbolji srpski brend koji uvek ima podjednak kvalitet i ne može da se kopira. Ni na jednom drugom jeziku nema takvu efikasnost, a vrlo lako se izvoze i nisu kvarljive. Sta mislite o tome? Da pocnemo izvoz psovki? Evo bas sada, sa ovog mesta pravo u Singapur, Argentinu ili na Severni pol... E, posto sam ovo ja smislio, moracu da zastitim. Necu da me vi sa foruma preduhitrite
Guest RISE LORD VADER's guz Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 šta bre pričate k'o gadna mrena
Zyel Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Alo bre majmuni! Ako ovako nastavite, zatvoriće topic. A onda cu ja morati moderatorima da prcam kevu. Za ovo imaš burek od mene! Jes' da ne znam oklen mi tolike pare za burek... Majku im kapitalističku!
Lex Luthor Posted August 21, 2007 Author Report Posted August 21, 2007 E, posto sam ovo ja smislio, moracu da zastitim. Necu da me vi sa foruma preduhitrite Ko pre devojci njegova devojka, a ko pre Prendu njegov Prend!
Hudini Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 ko pre Prendu njegov Prend! Konacno bravo zporis.
RaVeN Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Ma pusti ove s' sirom i mesom...KROMPIRUSA je ZAKON !!! Noz, zica...burekdzinica !!
Hudini Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Jeste probali nekad burek sa prazilukom? Jednom su mi ga uvalili, ja trazio sa pecurkama, a oni mi dali taj. Mada, moram priznati, uopste nije bio los.
Sisus Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Ja sam jeo pitu sa prazilukom i odlicna je. Ono, da prekratis od rucka do vecere.
Guest RISE LORD VADER's guz Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 ajd sad i ovde jedan recept - izdinstaš praziluk, na njemu mleveno meso+ začini, na kraju opališ jaje, 2, da drži smesu, namažeš pleh uljem, ređaš 2kore, fil, kora, fil do vrha pleha (kraja materijala), isečeš (da ,pre pečenja), zaliješ smešanim jaje+pavlaka prelivom, i baciš u rernu
Sisus Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Ne zvuci lose. Jeste jeli pica rolat? Dragana mi jednom pravila i bio je super.
Guest RISE LORD VADER's guz Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 neka lukijan ovde stavi recept onog pica bureka, što sam kod njega više puta klopao (mislim, nek' pita kevu)
Hudini Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Blufon dobro pravi onu njegovu pica-pitu. U stvari, to je kao najobicnija gibanica sa komplet smesom za picu (sunkarica, pecurke, kecap, kackavalj) umesto sira.
Guest RISE LORD VADER's guz Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 (edited) joj, kako samo volim da odem kod tog čoveka i da mu pojedem i popijem sve Edited August 21, 2007 by RISE LORD VADER's guz
Hudini Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Cini mi se da mu je mamica na rancu ovih dana...
Recommended Posts