Jump to content

Српски бренд  

210 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

pa da, isto kao i obican burek, samo fil za pizzu. nista bitno i nista komplikovano. pita od praziluka je zakon, i cesta je na posnim slavama.

Posted

Aman ljudi pizza burek nije ni burek, ni pizza, ni pita. To je eklektistično jelo u postmodernizu srpske kuhinje, sa elementima klasične kuhinje istoka i realistične kuhinje zapada.

U prevodu: to je sranje!

Guest RISE LORD VADER's guz
Posted

dijalektičko jelo - rekao bih

Posted

Jutros sam uzeo kod Shegija jedan. Jebote, jeste odlican burek ali je uvek tako vreo da se ipeces na sir. Moracu to da zaladim pivom veceras.

Guest RISE LORD VADER's guz
Posted

ja teo danas da odem kod slepčevića na sendvič (meso, sir ,meso), al sam se uspavao, a oni već u 10-11 zatvaraju

Guest IN THE NAME OF GUUUZ
Posted

kao klinac sam tamanio shaggyjev 'munek' svakodnevno, a nidža je 2 zuba slomio kod njega

Posted (edited)

Kada kažem da je veliko pitanje ciji brend je burek zapravo, mnogi mi ne veruju. Fotografije ispod potvrdjuju moju teoriju:

naslovna_optim.gif

burek-kutija.jpg

PAZI NARODE! OVO JE STANDARD EVROPSKE UNIJE ZA BUREK! NE DAM BUREK IZ PAPIRA U FOLIJU! AKO CEMO OVAKO U EU, BOLJE NI DA NE ULAZIMO!

gibanica-big.jpg

300px-Burek_trokut_3.gif

Edited by Lex Luthor
Posted

Ima razlike u boji...

Na bureku kod Šegija

l_f45c7b5fd2fba2484524e68f43c7acfd.jpg

Kod Slepca je bolji. Što jes' - jes'. Pravi udarnički!

Guest IN THE NAME OF GUUUZ
Posted

jebote, što se šegi mcdonaldizovao, nisam bio 100 god. u tom svojevrsnom 'walk inu'

Posted

Ма, оно је фотка од пре две године... Сад је сигурно још већи хај-тек.

Posted

Jaoj vidi ovu rumsku bandu :bigblue: pa to se krka samo tako :)

Stvarno najjaci je burek u sar planini, samo vise nema onaj old-school izgled jebi ga :no:

U Zemunu obavezno probajte burek kod Petrovica (Bezanijska ulica)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...