kuruz Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Које срање, не једе се бурек виљушком и ножем док седиш! Само с ногу, бре! У једну руку бурек, у другу јогурт, а телефон и паре (ако је остало, наравно) на земљу (ако немаш џеп) и цепај!
Novaliis Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 I još ako imaš bradu pa je zamastiš..to je doživljaj.
Zyel Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Stvarno najjaci je burek u sar planini, samo vise nema onaj old-school izgled jebi ga Ма, није до изгледа, него што он више не користи олд-скул фуруне, бре! Сад је све на струју! Матори, могао би ти мало и да нам наврнеш, па да одемо раном зором после пијанчења код Слепчевића на бурек (сумњам да си га тамо пробао)! Које срање, не једе се бурек виљушком и ножем док седиш! Само с ногу, бре! У једну руку бурек, у другу јогурт, а телефон и паре (ако је остало, наравно) на земљу (ако немаш џеп) и цепај! Ма, не мере више! Оматорило се... То само кад дођу туристи из иностранства... као синоћ... I još ako imaš bradu pa je zamastiš..to je doživljaj. Уједно и ствар праксе. Идем да смажем бурек - моја сестра купила, а није могла да поједе цео... Ни пола није појела! Срамота! И још га узела код "Сложне браће"! Пих! Причаћу вам какав је био...
Guest IN THE NAME OF GUUUZ Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 klopao sam u novom sadu pre mesec dana, tamo, kod sajma, neverovatan burek - baš ono, da se najedeš
Hudini Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Jebala vas tema. Vec tri jutra za redom doruckujem kod Shegija, i to ne viljuskom i nozem.
Lex Luthor Posted August 29, 2007 Author Report Posted August 29, 2007 Pa šta će ti za burek nož i viljuška? To se jede prstima!
Zyel Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Ti si jedini čovek koga sam video da jede burek po slojevima.
Stansfield Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 burek je ustvari tursko jelo,tako da on ne moze biti srpski brend! ali,ja vise volim burek......sa sirom!
Lex Luthor Posted August 30, 2007 Author Report Posted August 30, 2007 burek je ustvari tursko jelo,tako da on ne moze biti srpski brend! ali,ja vise volim burek......sa sirom! Tačno je da je turski, ali ni šljivovica nije slovenačka, pa je sada njihov brend...
Hudini Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 Ne, sljivovica je hrvatski brend. Slovenacki brend su cevapi i ajvar.
Lex Luthor Posted August 30, 2007 Author Report Posted August 30, 2007 SVEJEDNO! Pojenta je u tome da nije važno odakle jelo, nego ko ga je prvi zaštitio!
Guest IN THE NAME OF GUUUZ Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 odnosno prisvojio na legalan način (jebeni pravni sistem)
Liberali_ante_portes Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Koje su naše autohtone vrste pasa? ne mogu da komentarisem ovo ostalo(pretpostavljam da je sve objasnjeno)ali nasa jedina vrsta pasa jeste SOP http://www.carski-cuvar.co.yu/ mislim sta reci
Liberali_ante_portes Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Valjda DODz ? Domaca obrazovana dzukela... i avlijaner(licni pas B. Nusica,dobio ime po knjizi doticnog)
feyd Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Da. Jepem ti sve zivo i mrtvo. Ovo je najbolje: buši kurac. Bersijanci i Arabi i inace imaju broplem sa time da prkaju 'b' i 'p'. a sto se pureka tice: ne volim ni jedan nesto narocito, pojedem mozda jedan dva godisnje. jepi ga. nisam dopar srb.
Lex Luthor Posted September 7, 2007 Author Report Posted September 7, 2007 U šta se pretvori ova rasprava oko bureka??? Dobro je... Samo nastavite...
*nitro* Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 wtf? zar burek ne vodi poreklo iz turske kuhinje ili tako neshto??? gibanica kida
Lex Luthor Posted September 8, 2007 Author Report Posted September 8, 2007 Upravo smo o tome i pričali. Iako vodi poreklo iz Turske. to ne znači da ga mi ne bismo mogli zaštiti.
Hudini Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 I ćevapčići vode poreklo iz arapske kuhinje, pa preko turske i srpske postadoše slovenački brend...
kuruz Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Јесте, али то су покварене пичкетине Словенци.
Recommended Posts