_powerslave_ Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Heheh tachno tako, kad kazem ovima iz shkole da slusham metal njima je to metallica... jebala ih vishe metallica stvarno me to smorilo... brate ona je najveca hteo ti ili ne... Daj nemoj molim te...
enclave Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 pa covece...To sto ti volis Slayer, megadeth, maiden, purple, sta ti ja znam placebo ili pak snoop doga to je tvoja licna stvar. Metallica je najveca, najpopularnija sveee.....
MALICE Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 po meni su najveci,nek kaze ko sta hoce! ruku na srce kooliko vas je pocelo da slusa to sto slusa sa metallikom? metallika je moja prva vrsta muzike koja me je dotakla i u kojoj sam se pronasla. svi albumi pocev od prvog do poslednjeg su dobri,sko uzmemo u obzir ko ih gleda, jer svet je u oku posmatraca, oni to znaju,i ljudi mlate pare, ok i meni se neki albumi ne dopadaju,ali to nije razlog da ih ne velicamo i volimo. METALLIKA MOJ DOBAR DRUG!
enclave Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 ma ja jesam fan i sve to...naravno pre metallice imam dosta bendova koje mogu da stavim na prvo mesto ali cinjenica je cinjenica.....
Andrija Smith Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 placebo ili pak snoop doga Ali stvarno, pogresan izraz je da je Metallica najveci bend, to ne daj Boze! Mislim da je tacno da je ipak ona najpopularnija, hteli mi to ili ne.
enclave Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 ma ljudi...kad kazes metal..mislis Metallica...da se ne lazemo...
Andrija Smith Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Iskreno, ja ne pomislim ni mrvicu. Jer ja njih nikad nisam slusao, u metal su me "uveli" Maiden-i.
enclave Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 iskreno i mene su zajedno sa COB ali opet zna se sta je institucija...
_powerslave_ Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 pa covece...To sto ti volis Slayer, megadeth, maiden, purple, sta ti ja znam placebo ili pak snoop doga to je tvoja licna stvar. Metallica je najveca, najpopularnija sveee..... Kakav crni placebo i snoop dog ? I jebala vas vishe metallica smuchilo mi se da slusham kako su oni najveci... i od sad vishe ne posecujem ovu temu.
ZmYchE Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Metallica i Iron Maiden hteli mi ili ne JESU najpopularniji bendovi. Ali najveci... samo zbog upravo te popularnosti. Mada dobro...kontam je uopsteno i glupo raspravljati o takvim stvarima.
enclave Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Kakav crni placebo i snoop dog ? I jebala vas vishe metallica smuchilo mi se da slusham kako su oni najveci... i od sad vishe ne posecujem ovu temu. Placebo je fenomenalan bend. Ljudi slusaju stvari samo koje njima odgovaraju.
markomrki Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 u meni su za njih pomesana dva osecanja, jedno je extremna gadost jer kao coveka koji pokusava da se bavi muzikom me uzasava to sto se njihovi majmunski aranzmani uvode pod antoloske i ne znam sta, a sa druge strane postoje pesme koje me sjebu i ozive i sve po redu a inace prva pesma koju sam skinuo ikad je bila am i evil
The Trooper Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 pa normalno da nam treba metalika... vrlo su retki bendovi po kojima covek moze tako lepo, elegantno i masno da pljuje, a da pritom ne ogresi dusu
Surovi Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Публика показује ђавоље рогове на концерту Џудас прист :rockdevil: Хеви метал обрађује много „теже“ теме : рату, нуклеарном уништењу, загађење животне средине, те политичкој и верској пропаганди показивање "ђавољих рогова" кажипрстом и малим прстом, које је постало популарно махање главом при слушању ове музике Врсте метала- Хеви метал (Ајрон мејден, Џудас прист, Саксон). Хеви метал у ужем смислу настао је крајем 70-тих и почетком 80-тих година прошлог века у Енглеској под називом "нови талас британског хеви метала". Карактеришу га мелодичне гитарски звук и вриштећи вокали. Пауер метал (Блајнд гардијан, Хамерфол) - За нијансу бржи и мелодичнији од хеви метала са мало тежим звуком ритам гитара. Прогресивни метал (Дрим тијатер). Непарни ритмови, сложени рифови и виртуозне соло деонице. Треш метал (Металика, Мегадет, Слејер, Антракс, Сепултура, Содом, Кријејтор). Треш метал је настао почетком 80-тих. Музика је сирова, мање се ослања на мелодију, а више на жестину. Честе су социјалне и бунтовничке теме. Спид метал (Хеловин, Ранинг Вајлд, Грејв Дигер). Спид метал је бржи од хеви метала, али задржава његову мелодичност. Блек метал (Диму боргир, Емпејлед назарен, Кредл ов Филт, Сатурејшен). Брз, тежак и мелодичан звук. Посебно је популаран у скандинавским земљама. Стихови песама обично имају антихришћанске поруке. Дет метал (Дет, Морбид ејнџел) - Екстремно бруталан звук и музичка виртуозност. Брутални вокали, текстови углавном неразумљиви Дум метал (Аморфис, Мај дајинг брајд, Анатема). Спор, дубок и тежак звук са мелодикама. Готик метал (Тијатер оф траџеди, Витин темптејшн). Настао јр симбиозом готик културе и метала. Спор, дубок и мелодичан звук. Чести су високи женски вокали. Симфонијски метал (Најтвиш, Хагард, Империја, Ливс Ајз) - Сличан готик металу, само мелодичнији и певљивиј. Ну метал (Корн, Слипкнот). Настао под утицајем хард-кора и хип-хопа на метал. Тежак гитарски звук, испрекидани ритмови, вокали су знатно разумљивији. Пост метал (Тул, Перфект сиркл) Грајнд кор (Напалм дет, Дајинг фетус) - настао фузијом панка и треш-дет метала. Екстремно брз, тежак и бруталан звук и брутални, неразумљиви вокали. http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B5%...%82%D0%B0%D0%BB
Bata Trokrilni Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 ma ljudi...kad kazes metal..mislis Metallica...da se ne lazemo... Ja pomislim na jedno tridesetak bendova pre nego na Metallica-u.
Josif Visarionovič Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 nikad nisam slusao metaliku,nemam njihovih pesama samo na tvu kad ubodem po neki spot.
Маузер Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Mene je Cradle uveo u metal, onda sam cuo Satyricon, a tek onda Maidene i Metallicu!
White Man Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Ja pomislim na jedno tridesetak bendova pre nego na Metallica-u. Čoveče, ti baš brzo misliš @Surovi: E zaboravili su da metnu industrial, tehnički, glam i epic metal.
lemmy sixx Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 pa normalno da nam treba metalika... vrlo su retki bendovi po kojima covek moze tako lepo, elegantno i masno da pljuje, a da pritom ne ogresi dusu Ti nemas pametnija posla u zivotu?
Nimrod Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Svi vi sto ih tako bestidno pljujete - uzmite si jedan drven cekic,pa dinge u vuglu.
oʞɾoƃ Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Pljuvati Metaliku - pa može, ono, pljuju ljudi i lebac koji jedu, pa zašto da ne i njih Koliko god ja Metallicu ne slušao i ne gotivio preterano, činjenica je - da nije bilo njih početkom devedesetih, grunge bi pojeo mainstream metal, a death, black, thrash i ostali žanrovi bi ostali da trule u samostvorenim getoima metalaca, bez sveže krvi u žanru. O postojanju nekakvih svetskih turneja metal bendova da i ne govorim.
Guest Razbijač-NAAĆI Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 pa normalno da nam treba metalika... vrlo su retki bendovi po kojima covek moze tako lepo, elegantno i masno da pljuje, a da pritom ne ogresi dusu Opasan si ti dećko,pljuješ ih,skriven iza nadimka nekog, za tastaturom,jak si mi pljuvać.dok oni pune stadione,uzivaju,postigli sve ciljove u zivotu,bili na mestima gde ti nikad neces,karali zena ne zna im se broj, i sad snimaju kad oni to hoce i gde hoce,i sta hoce.dok ti zivis svoj zivotic koji podrzavaju i guraju u bolju buducnost tvoji mama i tata.i tako ce biti do tvoje 50-godine.sta si ti korisno uradio u zivotu?mozda samo sto si se svojim roditeljima rodio ziv i zdrav.
Nimrod Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Ja pomislim na jedno tridesetak bendova pre nego na Metallica-u. Tridesetak? I Manovar na celu kolone. Covece,koji mazohizam.
Recommended Posts