SATAN-iz Batajnice Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Nazalost imam priliku da otvorim temu o ovom "demo" bendu... Jedne jesenje veceri dok sam pratio devojku na autobus dogodio se napad necastivih na moju personu...Tj jedan "bleker" iz neke selendre iza Obrenovca se obreo u mom kraju sa demo "snimkom" u rukama,urucio mi ga je i nestao u izmaglici.Kad sam video omot,sve mi je bilo jasno...tr00 necr0 satanic black metal.Eh sad od koga su pokupili uticaj ne znam,jer je snimak snimljen u studiju "kasetofon co" sa kantom za djubre i sl govnarijama.Ali ne ne zezaju se...Oni su ozbiljni...Procenite sami koliko jesu... Evo i demoa za skidanje...Ko zeli da se smeje ili place...stagod... http://rapidshare.com/files/49109602/Kletv...nim_Mesecom.rar Kontakt telefon: 063/88-23-041 Milosh Kletva Quote
Usud Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 :lol: :lol: :lol: Znam ja ove likove... Ortak iz sapca mi je puno pricao o njima i jos ranije sam imao prilike da se nasmejem slusajuci demo... ALI JEBENA KANTA ZA DJUBRE COVECE :lol: Quote
Hell on Earth Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Ja nisam imao prilike da cujem, ai moram da priznam da sam odusevljen ovim omotom. Nadam se da su ovi ljudi ozbiljni, jer onda je bas fora. Ako se zezaju onda dzaba svo smejanje. Pa ja sam u petom razredu crtao zanimljivije omote. Ovo je definitvno nesto najsmesnije sto sam video u svom zivotu. Sve jedno, podrzavam ih. Quote
Valkyrie Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 ... zašto nisu stavili na omotima imena koja su im roditelji dali na rođenju. Ili još bolje, ona koja im je pop dao na krštenju XD Quote
Џрк Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Pogledajte gde je slikano...lici mi na skolsku klupu. Ono fazon, slikano na malom odmoru Quote
Usud Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Eeee, Ukili, nisu svi iz zemuna kao ti.... Quote
Шöне Мики Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 ovo je jebeno sranje na kub...i nije ni tuzno ni smesno...jednostavno,ovakvo sranje ne moze da budi emocije Quote
SATAN-iz Batajnice Posted August 25, 2007 Author Report Posted August 25, 2007 Pogledajte gde je slikano...lici mi na skolsku klupu. Ono fazon, slikano na malom odmoru Ja sam slikao na svom "radnom" stolu koji sam deknuo iz osnovne Quote
Sisus Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Lopuzo. Jesi maznuo i stolicu iz kabineta za tehnicko? Quote
Џрк Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Ja sam slikao na svom "radnom" stolu koji sam deknuo iz osnovne grimm Quote
gadget Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 svida mi se omot. mrzi me sad da skidam ziku. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted August 25, 2007 Author Report Posted August 25, 2007 Lopuzo. Jesi maznuo i stolicu iz kabineta za tehnicko? Nisam naisao je domar kad sam tovario u prikolicu pa sam morao da bezim Elem saznao sam danas da zaista imaju kantu tj dve umesto bubnjeva AHAHAHAHHAAHHA!! Quote
Usud Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Pa da... E brate, ali klupu si maznuo.... Quote
Shores Of Antartica Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 (edited) Cudi me da nije i stolice... P.S Ja imam kluc od sobe u hotelu na zlatiboru jer sam u osnovnoj zaboravio da ga vratim kad smo se vracali u BG Edited August 28, 2007 by (Independor) Quote
Sisus Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Ja imam kljuc od nekog Opela, zaboravio sam da ga vratim vlasniku kad mi je nestalo goriva. Quote
Shores Of Antartica Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Ja imam kljuc od nekog Opela, zaboravio sam da ga vratim vlasniku kad mi je nestalo goriva. Pa sta je bilo sa Opelom??? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted August 29, 2007 Author Report Posted August 29, 2007 Pa da... E brate, ali klupu si maznuo.... Jesam ti to neko urezao 666 na klupu P.S Ja imam kluc od sobe u hotelu na zlatiboru jer sam u osnovnoj zaboravio da ga vratim kad smo se vracali u BG daj da navatamo neke maloletnice i da ih uvedemo u ANALe metala Neko ga je gurnuo u kanal. Quote
Shores Of Antartica Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 daj da navatamo neke maloletnice i da ih uvedemo u ANALe metala Radio ako ces u moj podrum po njega, ja tamo ne idem Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 3, 2007 Author Report Posted September 3, 2007 Radio ako ces u moj podrum po njega, ja tamo ne idem Quote
Recommended Posts