T_y_p_h_o_n Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Sto ovde niko ne prica o starom dobrom Age serijalu... Ja preferiram Age of Mythology pa bih voleo da saznam da li imam istomisljenike... Dakle?
Novaliis Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Igrao sam je dosta dugo, samo single player.. Obožavao sam igru, baš kao i dodatak Titans. Šteta što je AoM bio samo usputni projekat razvojnog tima, moglo je tu još štošta da se odradi ali ok.. čuvene izreke iz te igre i dalje koristimo u društvu Prostagma sjajna atmosfera, priča, mislim da bih i sada komotno mogao da je instaliram i da je odigram do kraja, bez dosađivanja. Jedna od omiljenih igara svih vremena za mene, definitivno
T_y_p_h_o_n Posted August 15, 2007 Author Report Posted August 15, 2007 (edited) Da li si ikada na random mapi uspeo da pobedis 1v1 jebenog "titan" kompa.... ????? Harda jebem kog god boga da izaberem i uopste nemam problema, ali "titan" je neka prevara... Inace preferiram taktiku: Uzmes Kronosa, hitro predjes u clasical age, usput deconstructujes temple od protivnika da ga malo usporis... U clasicalu izaberes Leto, prebacis planeshiftom svoj temple kod protivnika u bazu istancas automatone, dok kompov town center puca jednog automatona, popravljas ga s drugim a ostali jebu na sve strane... Posle prebacis i koju baraku i stancas murmiloe i partija je gotova za 7 do 10 minta!!!!! Prosehe!!! Malesta!!!! Etimi!!!! Edited August 15, 2007 by Little black
Novaliis Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Ma kakav titan, ja se i na hardu mučim Slab sam sa tim cakama, ne kažem da nisam igrao bez ikakve strategije ali uvek je to bilo nešto prosto..zato se valjda i mučim na težim nivoima. Sa grcima mi je ubedljivo najlakše da igram, a sa nordima najlepše
T_y_p_h_o_n Posted August 15, 2007 Author Report Posted August 15, 2007 Za grke se slazem da su najigriviji, a slazem i da su norsi najlepsi... Sa norsima je zacudjujuce da skoro svaka dobro osmisljena taktika radi... Jesi probo da uzmes Thora, izmasujes patuljke i vilagere, fast tech i ragnarock, onda flaming weaopns i bum!!! Bum!!! Greota je sto nema nigde u gradu igraonica u kojoj bi mogao lepo da igram multiplayer...
Sandman Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 (edited) Age Of Mythology mi je omiljena strategija uz LoTR serijal. Uglavnom sam forsirao norvezhane ili egipcane. Edited June 28, 2008 by Sandman
Grob Bez Dna Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 omiljena strategija :rockdevil: uvek igram sa egipcanima, tj. sa ra Jedna od omiljenih igara svih vremena za mene, definitivno
Mita Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 ma Grci su najaci bre sve bi vas iskarao sa njima u ovo je do jaja za nabijanje postova
Novaliis Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Slažem se Eto, nedavno sam ponovo instalirao igru i zezao se sa editorom, napravio brdo mapa, raznorazne perverzije Igrao sam i random mape naravno. Najjače mi je kad ima više igrača (ne mislim na multiplayer), npr. svaka nacija po dva tima pa se igra oduži na par sati. Prosto uživaš u igri, muzici.. ma svaka im čast
Novaliis Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 I daljem igram ovu igru, evo cak sam i zenu zarazio pa igra skoro svaki dan. Ne mogu da verujem kako ne moze da mi dosadi.. muzika je genijalna sama po sebi, grafika mi je i dalje dobra, igrivost na najvisem nivou, editor pruza mnogo toga - samo kroz editor sam proveo nebrojane sate stvarajuci razne mape. Nesto u ovoj igri mi ne da mira i izgleda kao da cu je zauvek igrati iznova i iznova..
Novaliis Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Ma ne znam sta da izdvojim, himere, kolose, kiklope ili planinske divove... kako dobra igra jbt.
Diddy Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Uf, skoro sam uzeo da obrnem opet. Definitivno omiljena strategija i jedna od omiljenih igrica ikada.
Novaliis Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 (edited) Voleo bih da naprave nastavak, u istom duhu. Vidim da je ensemble studios sada nezavistan, sto znaci da je sada samo na njima da odluce. Fejd- uh Nidhogg je cool Edited October 6, 2010 by Novaliis
feyd Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 (edited) nidhogg je the ultimate weapon, teska artiljerija u kombinaciji sa avijacijom. ha. Edited October 6, 2010 by feyd
Novaliis Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Ali iskreno, Kolosi su zakon. Posebno ako su drva u okolini da hranim.
Diddy Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Jesu Kolosi zakon, ali http://www.ageofempires.co.nz/cgi-bin/aom-mythunits.cgi?fire-giant
feyd Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 ja volim i mawe swtke hydre... posebno kad im poraste 5-6 glava je l igrao neko i ekspanziju sa titanima?
Grob Bez Dna Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 aham, ok je, nista posebno. meni oni strelci sto ima had najjaci. napravis njih 30 i udri. (: uzgred, dajte linkove da skinem opet.
Novaliis Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 (edited) ja volim i mawe swtke hydre... posebno kad im poraste 5-6 glava je l igrao neko i ekspanziju sa titanima? Ekspazija je super, mada Atlantidjani mi pomalo zaostaju za prvobitnim nacijama.. Titani su jako kul, vise volim da se borim protiv njih, mnogo je zanimljivje tako. Volim u editoru da kombinujem gradjevine i pravim nove, jako prost fazon a daje super rezultate. Btw. volim mape koje su ozbiljnije i koje traju po 2 sata, toliko se unesem u njih da je to neverovatno. To je ono sto volim kod ove igre, prokleto dobra igrivost. Edited October 6, 2010 by Novaliis
feyd Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 (edited) ja volim atlantidu, najvise zbog njihovih hyper seljobera, i "hero" seljaka. lutke male slatke. aw. (da, ja njih sve volim ) Edited October 6, 2010 by feyd
Recommended Posts