Jump to content

Recommended Posts

Posted

bw2splash.jpg

wolf_snowmountain_1024.jpg

04_City_Growth_27_05_05.jpg

2005_GoodWolf_GodHand.jpg

25july002.jpg

Nisam videla da ima tema pa reko da otvorim posto se ja super zabavljam sa ovom igrom! :D

Imali neko da je igrao? Da li ste odabrali stranu dobra ili zla? Koje bice?........ :D

Posted

I ja sam prvo igrala keca . Dvojka je graficki super doterana i sredjena! Mnogo je zanimljivija!

Ja sad pokusavam da odigram do kraja kao dobrica a onda cu iz pocetka kao zloca :) :) :)

Posted
Dođavola!

B&W 1 i 2 su igrice koje nisam igrao, a tako sam želeo! Moraću da nabavim. Dvojku bar.

Nabavi dvojku, jer u principu je isto samo sto je grafika 100 put bolja!

Posted

ja sam keca igrao cim je izasao... sad mi se igra dvojka, ali sutra izlazi Bioshock... a jos uvek igram Fable...

naci ce se vremena posle... :D

Posted

e kolko sam samo sata proveo uz BAW1, i moram da priznam da je jedna od tezih strategija (uz Age of wonders)koje sam igrao..BAW2 josh nisam, ali ne znachi da necu :D

Posted
e kolko sam samo sata proveo uz BAW1, i moram da priznam da je jedna od tezih strategija (uz Age of wonders)koje sam igrao..BAW2 josh nisam, ali ne znachi da necu :D

Hmm meni bas nije teska! Evo bas sam brzo u dvojci dosla do poslednje zemlje! Uh bas mi zao ali jos malo pa gotovo :(

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...