Jump to content

Recommended Posts

Posted

Играо сам биошок прееее...не сећам се, беше давно...на Xbox 360 :) наравно :)

Сећам се да ме је одушевила графика, али да сам је нешто пребрзо прешао...крај ми се није нарочито свидео, нон д лес...један од бољих FPS а они роботи су ме нервирали, много.

Posted

ja sam igrao tako sto sam spashavao one bebe a kraj mi je bio njihovo radovanje i venchanje .

ima i drugi zavrsetak koji je chovek isto mogao uraditi devastran sveoptim desavanjem u gradu a to je da pobije sve a posle ne znam sta biva..

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Sve izlazi pre vremena.

Predjem jos Bioshock 2 i onda pravim pauzu dok ne izadje FF13, previse sam se igrao u poslednjih mesec dana.

Posted (edited)

Pa ne bas sve... npr L4D2 je izasao par h posle zvanicnog (znam jer sam po iskustvu s RE5 proveravala danima pre) i onda jos par nedelja do igrive verzije (par dana do one koju je nekolicina mogla da pokrene, mnogo vise za pravu verziju).

Koliko vidim, Bioshock 2 jos nema crack, kako igras?

Edited by MissionVao
Posted
  On 2/8/2010 at 2:32 PM, MissionVao said:

Koliko vidim, Bioshock 2 jos nema crack, kako igras?

Na xboxu, za xbox sve izlazi 5-10 dana ranije.

Posted (edited)

Nije fer, tek sam pocela keca :D

Elem, da li se jos nekome cini da je shooter element igre malo lose (lose=pretesko) uradjen... mislim protivnike ne vidis kao da imas neku 50 dioptriju, oruzje je neprecizno do jaja (machinegun leluja ka plafonu dok pucas), strasno mnogo health-a skidaju svojim napadima, kad im vracas njihove bombe nesto se ne pretrgnu od umiranja... tek sam u onom drugom kvartu gde su ribari, jedva ubila prvog Big Daddy-a na kog se naidje (Rosie) a sad mi se pojavio i drugi :redface:

Mozda sam trebala da odaberem Easy...

Mislim konkretno za Big Daddy nemam pojma kako da ga ubijem a da sebe ne skenjam. Imam elektricitet, da, kenjam ga time dok je u vodi ali to i nije nesto strasno po njega. Imam i armor piercing ammo i sve to zajedno se svede na jurenje mene po mapi dok krkam 10 first aid-a i na kraju istraumirana uspem da ga ubijem :ph34r: Imam feeling da nisam pokupila neku 'moc' ili oruzje s kojim je predvidjeno da ti ide iole normalno.

Edited by MissionVao
Posted

Nije igra teska, sve dok igras na Normal i znas sta ostecuje kog protivnika.

Na vecim tezinama je vec frka.

Sinoc mi Bioshock 2 zakucao posle 2 sata igranja, a ne postoji autosave :evil: .

Kako sam se samo iznervirao.

Posted

Jbg meni je za sad teska zbog navedenih problema s pucama al procice... mislim lakse sam ubila Dr Steinman-a nego Bouncera, tu mi nesto smrdi :D

Citam Bioshock wiki pa vidim da cu tek nailaziti na stvari koje prave postenu stetu pa me to tesi :haha:

Steta sto sam ovaj deo presla ne znajuci za foru:

Reveal hidden contents

Posted (edited)

Nadam se da si stavila patch za Bioshock, jer on sem bugfixeva i sadrzi i DLC za xbox(dodatni plazmidi i gene tonici).

Edited by Bojan_
Posted

Мени је 1. део баговао и имам, отприлике исте замерке као и колегиница горе. Тешко је било нанишанити противнике, а и они мене лако уцмекају. Чуо сам да закрпа помаже, али кад сам је инсталирао и хтео да покренем игру она ме избаци на десктоп. <_< На крају сам баталио. Можда испробам наставак, али касније јер сад 2. наслови имају приоритет.

Posted (edited)

Igraj na prvom nivou tezine da vidis kako ce da prsti :haha:

Inace izbegavam 'Easy' al s obzirom na weapon proficiency ovog karaktera neka fala.

Jos samo da nisam retard koji se uzivljava u igre dovoljno da ne smem sad da nastavim da igram jer mi je strashno :ph34r: kreten :haha:

Edited by MissionVao
  • 3 years later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...