In The Flesh Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 Najbolji Vejnov film meni je Rio Bravo, a inace sve te vase preporuke sam gledao Onda odgledaj Wild Bunch od Sam Peckinpah-a. Ovo je nastavak Trinitija. Terence Hill jedan od najpozitivnijh likova u istoriji filma. Uz Groucho Marxa meni najomiljeniji glumac. Dobri su svi filmovi sa Terensom,mislim da sam svaki gledao. Evo jedan klasicni western sa njim i Bud Spenserom,bez elemenata komedije. Scena njihove tuce u filmu je odlicna. http://www.imdb.com/title/tt0061576/ Quote
Oddball Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 gledao oba, Wild Bunch je stvarno stvarno klasik, a ovo drugo je komeNdija, bezi bre Quote
In The Flesh Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Pa i nije bas. Ozbiljan je film,mada ima par smijesnih scena. Sto mislis o The Proposition? Quote
In The Flesh Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 (edited) dupli post.. Edited October 17, 2009 by Poor Twisted Me Quote
serblackbeard Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Wayne sux, Clint rules!!! End of story. Quote
Oddball Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 Naravno, Clint rulez A taj Proposition nisam gledao, ali kucnuo sam na brzinu, mislis na ovo sto je Nick Cave napisao? Quote
In The Flesh Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 Da,na taj. Odgledaj ga..Dobri vesterni se mogu i u novom milenijumu napraviti Quote
Kwlt Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 DLZao:najbolji film,najbolja filmska muzika ikad 1 Quote
Guest HEFEST Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 (edited) Ovo je pravi biser medju spageti western komedijama. Giuliano Gemma legenda u nezaboravnom filmu. Ovo je pravi kult. Kada coveku koji voli komediju, a takodje gotivi i westerne na pamet da pogleda dobar film pomisli odma pored Mel Bruksa i na veliko italijansko ime Sergio Corbucci!!! Ovo je sa druge strane ozbiljni western film i jedan od onih pravih remek dela zanra. Naravno Gemma je odlican kao i u svim filmovima koje je snimio. Edited October 20, 2009 by HEFEST Quote
Recommended Posts