Sneferu Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Evo zavrshio sam logo benda.... (malo cu offtopic ali zaista neznam gde da pishem) Inache ovo je logo mog benda iz makedonije imacete priliku da nas chujete 27 marta u skcu na bg invaziji.. kao specijalni gosti... dok traje glasanje... ko hoce da chuje.. tj da vidi.. ima klipove od svirke na nashem spejsu... http://www.myspace.com/narcolepsymk Inache pravac je Death Metal... RA Bless...
Tomislav Sawyer Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Pazi, bilo bi dobro da maaalo to definises. Mozda sam ja konj, ali trebalo mi je par sekundi da rasaznam slova. Zamisli u buducnosti imas sekund reklame na TV-u, a niko ne skonta. S druge strane to moz bit dobro, naloze se jer im nista nije jasno, mystery jebem li ga.
Sneferu Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Pa u tome je i poenta...misterija je cool jer ono ko hoce da sazna shta pishe saznace... a ko ne... njegova stvar... a i da izgleda dobro malo je interesantnije da bude tako... kad pogledam kod dosta death metal bendova nemogu ni uopshte da prochitam shta pishe... ali u svakom sluchaju svako ima svoje mishljenje i poshtuje se... evo uradio sam i invert... Ra Bless
Dark_Elf Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Neki od mojih radova x) Ja sam za klasiku...;D Awesome!!! --------------------------------------------------- Evo još jedan render mog hrama. Još uvek razmišljam šta dodati na ovom praznom prostoru.
Denny Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Pa, ako je to "ziv" hram, mogao bi mu dodati, kao sto rekoh, neke statue... eventualno na zid staviti one drzace za baklje... A sta je to u sredini... neki kao oltar? nesto za vatru?
Dark_Elf Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Pa, ako je to "ziv" hram, mogao bi mu dodati, kao sto rekoh, neke statue... eventualno na zid staviti one drzace za baklje... A sta je to u sredini... neki kao oltar? nesto za vatru? Pa malo je teže izmodelovati sve što je organskog oblika, pogotovo ljude (ili statue), a nekako i ne bih da bude prepoznato ništa "čovečje" u ovoj imaginarnoj civilizaciji. Držači za baklje su dobra ideja, vedećemo da implementiramo tako nešto (mada gore ima onih (kao) svetiljka). Pa to u sredini je stepenište koje vodi ka oltaru, sad sam oltar tek treba da se izmodeluje, ali da bude u sličnom dizajnu kao sve ostalo.
Tomislav Sawyer Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 (edited) Stavi gajbu piva u taj bazen, da se `ladi Edited December 17, 2008 by Tomislav Sawyer
Dark_Elf Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Stavi gajbu piva u taj bazen, da se `ladi Hahaha... može. I lubenicu neku.
Mistress Burzum Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 http://melyannam.deviantart.com/art/Epilogue-107417767
Sugar Overdose Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 http://bondage-fairy.deviantart.com/art/Anatomie-107276566
Morana.. Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 http://bondage-fairy.deviantart.com/art/Anatomie-107276566 Svaka chast..! Joj,kad se setim ovoga..Mi smo na sekciji radili anatomiju..Radili smo delove tela,pa celu figuru skeleta,pa mishitje i na kraju choveka Ako imash josh takvih radova u olovci ili u ugljenu,postuj obavezno
Sugar Overdose Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 pa kachim ovde kad god neshto nacrtkam imash ovde na temi josh nekih splachina mojih
Sugar Overdose Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 http://bondage-fairy.deviantart.com/art/Ey...udies-107573539
WindrideR Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 Jedan wallpaper u novogodisnjem raspolozenju
Mistress Burzum Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 Jedan wallpaper u novogodisnjem raspolozenju Super je! E da, i završena little miss match http://melyannam.deviantart.com/art/Fire-w...atch-107901702#
WindrideR Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 O_O To si ti radio? Čime? Osnovnu sliku sam našao negde netu a ja sam samo nabacio neke efekte u PS i četkice. Sad pravim jedan zimski, sam. Videćemo kako će ispasti.
WindrideR Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 Recite mi sta mislite o ovome. Znam da je moglo i bolje ali... I, s obzirom na to da sam slusao Opeth dok sam ovo radio:
Sugar Overdose Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 meni izgleda nekako muljavo :S chemu je namenjeno?
WindrideR Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 meni izgleda nekako muljavo :S chemu je namenjeno? Wallpaper. Jesi li otvorio full sliku ili samo video thumbnail?
Mistress Burzum Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 (edited) Recite mi sta mislite o ovome. Znam da je moglo i bolje ali... I, s obzirom na to da sam slusao Opeth dok sam ovo radio: Šta bi to trebalo da bude? Ako je wallpaper onda ok, ali su elementi neprepoznatljivi i jedva vidljivi. <<< Sad videh da je wallpaper Na mom monitoru je mnogo mračno i dalje su elementi jedva vidljivi koliko god da posvetlim. Unesi malo kontrasta. Rad da bi bio kompletan mora da simboliše nešto, da nosi sa sobom neku informaciju, emociju,... da bude definisan. Ako to nije ljudi će i dalje pitati "Šta to treba da predstavlja?". Edited January 2, 2009 by Mistress Burzum
WindrideR Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 Šta bi to trebalo da bude? Ako je wallpaper onda ok, ali su elementi neprepoznatljivi i jedva vidljivi. <<< Sad videh da je wallpaper Na mom monitoru je mnogo mračno i dalje su elementi jedva vidljivi koliko god da posvetlim. Unesi malo kontrasta. Rad da bi bio kompletan mora da simboliše nešto, da nosi sa sobom neku informaciju, emociju,... da bude definisan. Ako to nije ljudi će i dalje pitati "Šta to treba da predstavlja?". Hm... Ne znam sta da napisem.. U pravu si u vezi svega ovoga.
Leona Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 Malo experimentisanja sa texturama i blendovanjem...
Recommended Posts