Mistress Burzum Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Wow..Svaka ti cast..Mada,vise mi se svidjaju djeva i vuk hehe,ali ovo je definitivno za cover zrelo..Nadam se da ces pobediti Pitanje: u cemu radis takve radove?Meni je zao sto ne znam da koristim fotosop,a planiram da kupim onu tablu za crtanje na kompu hehe..A radim samo oldschool - na papiru Hvala Odgovor: U Photoshop-u.
WindrideR Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 Napravih danas dvd omot za jedan od mojih omiljenih bootleg koncerata (mogu da ga zakacim negde kasnije, ako nekom bude trebalo). Posle sam malo experimentisao sa nekim preview forama i programima i evo nekih rezultata: Bas sam se navukao na ove preview zajebancije
Morana.. Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 Danas se smorih na poslu,pa sam crtala nesto bzvz..I to patenticom prokletom.. Slikala sam mobilnim,zato je kvalitet slike uzasan
Alx_WS Posted March 25, 2009 Report Posted March 25, 2009 Danas se smorih na poslu,pa sam crtala nesto bzvz..I to patenticom prokletom.. Slikala sam mobilnim,zato je kvalitet slike uzasan kako je super xD obozavam ove male, random crteze na koricama svesaka.. imam gomilu takvih... super su senke.. jako mi se svidja
Morana.. Posted March 25, 2009 Report Posted March 25, 2009 kako je super xD obozavam ove male, random crteze na koricama svesaka.. imam gomilu takvih... super su senke.. jako mi se svidja Hvala:D Da,takodje volim te random..Uglavnom isti najbolje ispadnu =D
Alx_WS Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Hvala:D Da,takodje volim te random..Uglavnom isti najbolje ispadnu =D Pocnu iz dokolice, i ispadnu iznenadjujuce ok.. poznat koncept xD
AstralliS Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Napravih danas dvd omot za jedan od mojih omiljenih bootleg koncerata (mogu da ga zakacim negde kasnije, ako nekom bude trebalo). Posle sam malo experimentisao sa nekim preview forama i programima i evo nekih rezultata: Bas sam se navukao na ove preview zajebancije Dedicated to my black swan OPETH Svaka čas' Zanimljivih slika imaš na imageshacku
WindrideR Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 (edited) ^ ^ Ne razumem bas Ako mislis na onaj deo ispod slike gde pise Images Like This One, te slike (vecina bar) nemaju veze sa mnom! Edited April 1, 2009 by WindrideR
Leona Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Some new shit: Odlican je omot, a i prezentacija.
WindrideR Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 Nisam bas nesto u tom fazonu, ali super ovo izgleda!
Dead Man Walking Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 Ovo ti je prvi rad? O_o Crtano na kompu tabletom?
Dead Man Walking Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 Svaka čast. Ovako nešto za sat vremena je stvarno wow
Alx_WS Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 Gotov je jos jedan, malo duze sam ga radio(oko 2, 3 sata) jer sam ga sto puta prepravljao. Ali sve u svemu evo ga. Hhehehe xD super je.... svidja mi se... ja imam isti taj verovatno "najjeftinije genious na koji ne mog uda se nateram da pocnem da radim" xD Okaci malo ovih tus/olovka radova, poceo sam da se zanimam za radjenje stripova pa da vidim kako to rade profesionalci xD
Alx_WS Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Ako hoces da crtas stripovski, preporucujem ti skolu crtanja "Comic Book Pencilling with Stephen Platt", tu ti je samo olovkom kako se radi. Imas gomilu dobrih stvari da vidis na sajtu www.thegnomonworkshop.com, tu ces naci jos par dobrih skola crtanja (inace sve se placaju, ali se mogu naci preko torenta). A crteze cu okaciti ovih dana, kad se domognem digitalnog. E da pogledaj radove sledecih ljudi: Stephen Platt, Alvin Lee, David Finch, Frank Frazetta,... hvala lepa, ali gde ja da nadjem $50 da im platim pa da koristim tutorijale? 0o
Leona Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Au 0.0 Odlicno je! Ja sad bojim jedan crtez u Photoshopu, pa cemo videti kako ce da ispadne... Inace, prvi put bojim:
Dead Man Walking Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Brutalno! Kad oformim brutal death metal bend uradićeš mi omot za džaba
Jassy Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Bljaaak brateeee!!!!! Mislim, rad ti je FANTASTIČAN, ali zašto ovu spodobu nacrta?!?!?!?
Jassy Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Ovo nije u potpunosti moj rad, jer je u pitanju obrađeni isečak moje fotke, u "konotaciji" sa profilom Alucarda, lika iz anime Hellsing. Sve rađeno u Paint-u, zato je ovako brljavo.
Dead Man Walking Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 E 'beš mi sve ima napokon da skupim pare za tu tablu za crtanje...
Jassy Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Hvala, Najbrži Nemam PhotoShop, jel mogu da skinem program sa neta?
Recommended Posts