Jump to content

Recommended Posts

Posted
Aham (: Hvala!

Nije slika, fotomanipulacija sa digital paintingom ;)

E to, htela sam za to da te pitam. Čućemo se na msnu, pa ćeš mi detaljno objasniti. ;)

Svaka čast, btw, i ti znaš da se meni tvoji radovi sviđaju. ;)

• 1 month later...
Posted

The_Night_of_Lotus_Eaters__by_MelancholyMacabre.jpg

Evo jedne od mojih novijih digitalnih slika. Sve je crtano preko table, nema fotki kao layera. Zao mi je zbog watermarka ali ne volim kad mi ljudi kradu radove. ;)

Posted
evo moje galerije

[/url]

Lepo. :da:

Preporučio bih ti da pod obavezno pogledaš video tutorial Practical Light and Color i to konkretno lekciju 5 koja govori o kolor temperaturi i načinu na koji se boje prostiru.

Posle 20 minuta gledanja, ima da skontaš fazon kako da bojiš slike 3 puta kvalitetnije (i artističnije), meni je ta lekcija bila otvarač za oči.

Ako hoćeš, mogu ti ja uploadovati samo tu lekciju 5 (mislim da je oko 100MB), da ne skidaš ceo DVD.

Posted
da ne kacim sad gomilu radova

evo moje galerije

http://daggerspawn.deviantart.com/gallery/

Da se ne nadovezujem na Elfa i bojenje, pored toga, obrati pažnju na anatomiju i proporcije, imaš dosta grešaka. Drugo, ako ne znaš nešto da nacrtaš pogledaj odnekud, ili se slikaj u pozi koja ti treba, nije greh. I ne zbrzavaj, jer tačno se vidi razlika između radova na kojima si se zaista potrudio i onih koje si vidno otaljavao.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Hmmm.. hajde da i ja nešto dodam. Lampa, vizir i svećnjak. Sve mojih ruku delo. Sori za krš sliku svećnjaka.

Vizorlamp_1_1_by_Belgradearmourer.jpg

Candlestick_3_by_Belgradearmourer.jpg

Ima još starih stvari ovde ovde, a nove ću da kačim kako stignem.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...