Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Šališ se?

Naravno da možeš...

Jel znaš da skidaš sa rapidshare-a?

http://rapidshare.com/files/147283994/AdobePhotoshopCS3.rar

To install you simply extract the rar to C:/Program Files/Adobe Photoshop

And then create a shortcut to photoshop.exe inside that folder and put it in your desktop

Ova verzija ima samo 50mb, trebalo bi da radi normalno...

Edited by Dead Man Walking
Posted

Znam.

Nadam se da je relativno lako naučiti da se crta u PhotoShopu... Nikada nisam probala.

Do sada sam svoje umetničke sposobnosti izražavala samo na nedigitalan način :rolleyes:

Grafitna, akvarel, tempere, voštane, pa čak i vajanje...

Posted

I mene je iznenadilo što je tako malo ali kažu da sve radi normalno. Mojih 8 Adobe programa zauzima 3.5 gb :D

P.S. Ako se desi da antivirus prijavi neki virus to je samo crack...nema veze sa virusom...

Posted

Na forumu Dizajn Zona je otvoren lightning challenge.

Radi se tako što dobijete gotovu izmodelovanu 3D scenu, a na vama je da je teksturišete i osvetlite.

Ja sam uradio kratku animaciju kao bonus i možete je videti ovde:

Fire and Rain - download (1280x720, 17MB)

Evo i mojih screenshotova koji će da budu u takmičarskom delu:

frame01.jpg

frame02.jpg

A evo i teme sa tog foruma:

http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showtopic=61775

:pivopije:

Posted
Jel imas mogucnost da malo smanjis refleksiju levog zida, a pojacas refleksiju vode? (druga slika) Van toga, super.

Može... mada sad nemam vremena dalje za ispravke, ovo je final.

Zapravo, to zeleno na levom zidu nije refleksija, nego samo (pre)jaka svetlost. Verovatno si u pravu, trebao sam da smanjim malo tu svetlost (a možda i malo manje saturišem tu zelenu). A što se reflekcije na podlozi tiče, meni se možda čini da sam i tu malo preterao.

Naravno, svaki rad može da se pegla u nedogled, ali onda nikada ništa ne bi moglo biti završeno.

Hvala na sugestijama. :pivopije:

Posted (edited)
(a možda i malo manje saturišem tu zelenu)

Da, lupio sam to za refleksiju zida, ustvari je saturacija ono sto mi je iskocilo za kritiku.

Sretno! :pivopije:

Edited by Tomislav Sawyer
Posted
Ovo nije u potpunosti moj rad, jer je u pitanju obrađeni isečak moje fotke,

u "konotaciji" sa profilom Alucarda, lika iz anime Hellsing.

Sve rađeno u Paint-u, zato je ovako brljavo. :P

1240850756388.gif

Aaaa super je ^^ Alucard <3

@NABRZI.... prebrutalno.... sada sam malo izgubo volju za crtanjem, pa kad me ponovo krene, bacam se na skidanje skola.. hvala za info :)

svidjaju mi se jaaako svi novi radovi, stvarno svaka cast :)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

72744707116c6f7e9ee0e828590283b4.jpg

Uradjeno za nekih 5 minuta u skoli (brzi radovi mi najbolje idu nekako,mozda me malo mrzi da detaljisem XD ), u photoshopu sam samo pojacala crnu. Jeidno da sam ostavila videli bi se pokreti cetke na pozadini.

Edited by Orochi
  • Upvote 1
Posted

^ Oh hvala hvala astrallise :) Ima tu jos mnogo da se radi :)

Evo jos jedan rad...ovo je vise neki tuzan pokusaj WoWa :D

taurenvsnightelf.jpg

• 2 weeks later...
Posted
Namucio sam se dok sam nabavio ovaj bootleg, a sada sam ga i pristojno odenuo :bigblue:

24_preview.png

Jel ima neki poseban program za montiranje makete or what? Super je.

Posted (edited)
Jel ima neki poseban program za montiranje makete or what? Super je.

Postoji program koji koristim da uradim ovaj preview. Zove se Imandix Cover Professional.

Veoma je jednostavan za rad, a kao sto se vidi, daje lepe rezultate :bigblue: Takodje, ima i nekih akcija za PS, sa kojima se moze odraditi mnogo interesantniji preview, mada ja to retko radim posto dosta truda ulozim da uradim sam omot, da bih se posle jos toliko zajebavao oko prezentacije. Imam i neke template koje sam ja sam pravio, ali i njih retko koristim.

Naravno, treba prvo uraditi omot, a ova prezentacija je upravo samo to :bigblue:

Ako nekom bude trebao ovaj program a ne moze da nadje full verziju, neka mi posalje PM. Resicemo :bigblue:

Edited by WindrideR
  • 2 weeks later...
Posted
Napravih danas dvd omot za jedan od mojih omiljenih bootleg koncerata (mogu da ga zakacim negde kasnije, ako nekom bude trebalo). Posle sam malo experimentisao sa nekim preview forama i programima i evo nekih rezultata:

preview1copy.th.png preview4copy.th.png preview4r.th.jpg

Bas sam se navukao na ove preview zajebancije :bigblue:

Dedicated to my black swan

OPETH

Namucio sam se dok sam nabavio ovaj bootleg, a sada sam ga i pristojno odenuo :bigblue:

24_preview.png

Ti si moj idol . :D XD . . Imaš deviant? . . . Znači extra su, extra, extra, prejako! . . Wintersun, Ensiferum, OPETH JE EXTRA!! . . maznula sam ga , da uživam u njegovoj lepoti. xD . . .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...