Генеральный Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 којих је димензија статуица? рекао бих по ''грејну'' да није пуно велика, можда око 6-8 цм?
Orochi Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 E nije nije Ima negde oko 20cm duzine,mozda i vise,uzivo je mnogo realnije,i bolje se trpi iskarikiranost konjse glave, ovako izgleda...cudno O.o
Mistress Burzum Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Nešto na čemu trenutno radim. Ovo je samo deo cele slike i još nije gotovo. Znači work in progress.
Генеральный Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Куље. Сјупер што си се префрлила на дигитално црткање.
Dead Man Walking Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Izbaci taj pirs i biće bolja slika Inače koji program je u pitanju?
Dark_Elf Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Nešto na čemu trenutno radim. Ovo je samo deo cele slike i još nije gotovo. Znači work in progress. So beautiful, so dark... Mnogo mi se sviđa kolor šema, kao i sve ostalo.
Mistress Burzum Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Куље. Сјупер што си се префрлила на дигитално црткање. Hvala (= Ako si pročitao moj poslednji dnevnik na deviantartu, znaš razlog Dead Man Walking Izbaci taj pirs i biće bolja slika Inače koji program je u pitanju? Videću za pirs, zavisi sve od toga kako će da se uklopi sa ostalim nakitom. U pitanju je Corel Painter + Photoshop, pošto još nisam savladala Painter u potpunosti.(: @d4rk3lf: Hvala
Dead Man Walking Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Kosa joj je malo mutna na dekolteu gde je najsvetliji deo.
Генеральный Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Hvala (= Ako si pročitao moj poslednji dnevnik na deviantartu, znaš razlog супер стварно, потајно сам се надао да ћеш се окренути правој ствари
Sugar Overdose Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 @mistress- e svaka ti chast x) ja sam sad morala da krenem na chasove crtanja (upisivanje na akademiju :fingerscrossed: ) a prvi rad izgleda ovako (studija,mrtva priroda) zapamtite da ja nemam talenta za crtanje whatsoever xD http://fc80.deviantart.com/fs36/i/2008/286...ndage_fairy.jpg
Simadin Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Svakako izgleda mnogo bolje nego moji radovi, koji su otprilike u rangu kako bi prosecni klokan nacrtao. I'm screwed xD
Mistress Burzum Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 (edited) Update. Sad izgleda otprilike ovako. Ima i ostatak tela i spremam svašta nešto al' neću baš sve da otkrivam. @Foamy: hvala! (: Dobro je ovo što si postovala iako je sken relativno loš, al to je normalno (moj je njesra zato ne postujem ništa skenovano xD ). Nadam se da se ne ljutiš ako ti dam savet da ubaciš malo više kontrasta između osvetljenih i osenčenih mesta, da dobije na 3D look-u. Opet, to može biti i zbog skena. Poz! Edited October 18, 2008 by Mistress Burzum
Sugar Overdose Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 ma to je slikano telefonom,poshto je life-size studija mrtve prirode,stala bi na skener jedino u parchitjima xD
MissionVao Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 @Mistress Burzum: a sto u onoj "osiromasenoj" varijanti obrva ima prekid dlaka izmedju kuglica? to samo neke dileje briju (Twinsi recimo ) al nevezano za nakit
Mistress Burzum Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 (edited) ma to je slikano telefonom,poshto je life-size studija mrtve prirode,stala bi na skener jedino u parchitjima xD Onda mi je sve jasno xD Moje fotke na mobu ispadnu sve na zeleno :| Reeeetko se dešava da su normalne boje. @Mistress Burzum: a sto u onoj "osiromasenoj" varijanti obrva ima prekid dlaka izmedju kuglica? to samo neke dileje briju (Twinsi recimo ) al nevezano za nakit Da bih vas sve bacila u razmišljanje Edited October 19, 2008 by Mistress Burzum
Mistress Burzum Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Nisam mogla da izdržim. Evo punog formata (opet, nedovršenog što se da videti)
Dark_Elf Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Nisam mogla da izdržim. Evo punog formata (opet, nedovršenog što se da videti) Ja bi tebe rado oženio. Jbt... sa tvojim darom za crtanje i mojim darom za muziku, deca bi nam bila ili moderne Tesle u umetnosti, ili inteligenti klošari. Divim se i klanjam ovakvom talentu. Svaka čast! Nadam se da ću uskoro biti u prilici da ti ponudim neki konkretan poslić.
Генеральный Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 али, хахахахаххаха, прекини да четујеш с татом и баци се на цртање!!! сигурно кеви пустиш СМС кад хоћеш да ручаш
Dark_Elf Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 али, хахахахаххаха, прекини да четујеш с татом и баци се на цртање!!! сигурно кеви пустиш СМС кад хоћеш да ручаш Ništa ja tebe ne kapiram. Na koga se odnosi ovo? Uopšte, ne kapiram ni jedan tvoj post na forumu... dođeš... izvališ nešto bez ikakve veze sa temom... odeš... Čemu? Ti i Dersu Uzela ste najnapredniji po tom pitanju. Koja je poenta? Objasni meni glupom.
Генеральный Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 завуци ''послић'' у корице, о, мрачни елфе. ај мин ју ноу харм.
Mistress Burzum Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Ja bi tebe rado oženio. Jbt... sa tvojim darom za crtanje i mojim darom za muziku, deca bi nam bila ili moderne Tesle u umetnosti, ili inteligenti klošari. Divim se i klanjam ovakvom talentu. Svaka čast! Nadam se da ću uskoro biti u prilici da ti ponudim neki konkretan poslić. :):) sad sam se baš nasmejala. Hvala dark, i bez poslića ja sam hepi. Nemoj da se ljutiš na Generalnog, ono za tatu bilo je upućeno meni xD Vidi se na screen shot-u da čatujem sa njim. Samo zato što je u CG, radi, inače ne razgovaram sa familijom putem sms-ova i msn-ova Bože me sačuvaj i sakloni
Machka Naopachka Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Nisam mogla da izdržim. Evo punog formata (opet, nedovršenog što se da videti) Ja uopste nisam strucna, ali ovo je diiiivnooo!
Recommended Posts