Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ja uopste nisam strucna, ali ovo je diiiivnooo! :da:

Hvala chica! :pivopije: Ne mora da se bude stručan/na da bi ti se nešto dobalo (ili ne).

Drago mi je da ti se dopalo, jer se od skora upuštam u kreaciju svojih likova (a po uzoru na bajke, legende, mitove, itd itd :D )

Posted
Nisam mogla da izdržim. Evo punog formata (opet, nedovršenog što se da videti)

wiphg6.th.jpg

Moram da priupitam koji tablet koristis! :o

Mnogo dobro,svidja mi se ta tama,a opet ima svoje boje bas,cudno i interesantno, ja nisam videla tvoj deviant,da li bi mogla da ga napises :'(

Evo da vidite moju skulpturicu :blush:

Uradjena za samo jedan sat, iiii znaaaam mali su mu rogovi >.<

dragonsculptey.jpg

Posted

Fascinantno kako si lepo prikazala splet boja za samo 20min! Jako lepo,uvek sam slaba bila sa bojenjem ^-^'

Evo nova skulptura Untitled-1copy.jpg

Za sva ljubitelje Cthulhu-a :D

Posted (edited)
Hah, skulptura je ludilo. Nisam te pitala, jel to glina ili...? Jel postoji mogućnost da se oboji?

Hvala, možda napravim opet neki video walkthrough. :D

Glina,odlicna je. Bez peska i kamenja,i ostalog,zbog cega je jako glatka i kada se osusi postaje cvrsta i ne spada,a opet mozes da radis na njoj.

ON walktrough:

Odlicno! Svidja mi se tvoja sloboda ali opet i preciznost! Moj mis je mator,pa ne pravi nezne linije,ali mislim da bi mogao ovo da izvede! Hvala,evo vec isprobacam :rockdevil:

Edited by Orochi
Posted (edited)
Glina,odlicna je. Bez peska i kamenja,i ostalog,zbog cega je jako glatka i kada se osusi postaje cvrsta i ne spada,a opet mozes da radis na njoj.

ON walktrough:

Odlicno! Svidja mi se tvoja sloboda ali opet i preciznost! Moj mis je mator,pa ne pravi nezne linije,ali mislim da bi mogao ovo da izvede! Hvala,evo vec isprobacam :rockdevil:

Vidim ja da nije neka obična glina pošto ne puca a baš lepo izgleda.

Hvala, probaj da, kad napraviš novi lejer tu nacrtaš prvi krug i zaključaj layer transparency i neće boja da ti štrči sa strane kad budeš dodavala ostale nijanse. Napisala sam i kratak opis šta ti otprilike treba tamo u video info. :pivopije:

Edited by Mistress Burzum
Posted
Midi klavijature su čudo. :D Iskomponovano u Reason programu (što je ujedno i moja prva kompozicija ikada O.o ) I tako...

Super ti je kompozicija, čak se i ne provaljuje mnogo da je midi (za razliku od mojih radova :D ). Mnogo mi se sviđa glavna melodija koja se provlači kroz temu (ona sa flautom). Samo tako nastavi, svaka čast.

Evo i jedna moje kompozicije:

http://www.zshare.net/download/200848497c55d0d8/

... i još jedne :D

http://www.zshare.net/audio/200942495c5493c0/

Posted

Ekstra!

Obzirom da izvrsno poznaješ anatomiju, možda ne bi bilo loše da počneš da radiš u nekom od 3D programa i modeluješ karaktere. Neki 3D program (Max, Maya, XSI) + ZBrush (za detalje). Trebaće ti nekoliko meseci da naučiš dobro da modeluješ, a onda možeš svoje modele da stavljaš na neki sajt (poput turbo squida) i da ladno svaki prodaješ po 200-300 dolara (bez ograničenja u smislu: jedan model - jedan kupac, nego jedan model - x kupaca). :da:

Keep it up. :da:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...