Buddha Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 film koji je snimila ekipa iz Panceva. zabavan film sa pristojnom glumom, dobrim forama i vidi se da je dosta truda ulozeno u film, iako je u pitanju zajebancija. lici malo na Sejtanovog Ratnika, ali sa manjim budzetom. ne znam koliko je "mator", ali mislim da se prilicno skoro pojavio, jer sam tek nedavno saznao za njega. Quote
BodyRemover Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 cudoviste je iz 2006 valjda. gledao sam PIST, film iste ekipe o pljackasima ikona, nindzama i izlozio se da nabavim i ostale koje su radili.. jedan je bad day... romanticna komedija a drugi je, je li, cudoviste iz tamisha. gledao sam trejler za cudoviste i raspo sam se od smeha moras mi dati to budjo sto pre. Quote
Buddha Posted August 19, 2007 Author Report Posted August 19, 2007 evo uzimam ga sutra pa ti saljem. i to i 12 oz.mo-a raspao sam se od smeha na par fora Quote
Aliengor Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 film je fenomenalan,ima super fora,vidim da ima uzor iz bad tasta malo podseca iz trominih filmova..film ce biti prikazan na Beokonu festivalu srpskog filma fantastike...super je ona invazija dzinovskih komaraca hehe! Quote
lunja Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 ja sam se upishao kada onaj kazhe neshto mi ovde smrdi... a ono kamerman prdno........ Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Jesi li ti igrao nekad sah sa smrcu???hahahha Gledao sam veceras film i pokidao sam se!!Svaka cast na humoru ljudovima koji ulozise trud u ovaj filmic:) Quote
VoivodBG Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Ovako da nisam odavde video temu nikada ne bih uzeo film od ortaka,eto veceras smo ga kod Gently gledali i ono mogu reci svaka im se dala,salve smeha su padale,ovo je 1000 puta bolji film od Sejtanovog Ratnika,i ima ekolosku poruku...i zbog toga me jedino sjebava onaj kraj... Nadam se da ce ova ista ekipa izbaciti jos filmica,pa da nas zabave Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Jel moze to neko da okaci na net? Quote
VoivodBG Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 (edited) @Satane,mislim da reziser ima myspace stranicu,pa sa nje se mogu skineti svi njegovi filmovi,ima ih 4 cini mi se,i svi su bili low budget,sem cudovista koje je imalo budzet od 500 eura. Edited October 28, 2007 by Ultimate Bastich Quote
Sgt.Splatter Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 (edited) Odlicno sad videh trailer skidam odma full verziju (ako je nadjem - trenutno ne radi link za full verziju) Evo linkova ka stranici i traileru, koga mrzi da trazi... Autorov MySpace Najava za premijeru u Studenjaku negde u novembru! Edited November 1, 2007 by splattered Quote
SATAN-iz Batajnice Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Cika Filipe,cika Filipe jel mozete da mi donesete na sledecu probu disk? :puppy eyes: Quote
Aliengor Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 gledao sam "prokletstvo ikone svetog Teodora",odusevljen sam aaaaa!!! cujem da reziser pravi direktors cut..dosnimava neke scene vrlo uskoro cemo videti u bioskopu yeah! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 Ja i dalje nisam nabavio film... Quote
gadget Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 trejler je genijalan, mislim da cu podrzati autora, i zapravo kupiti original, jer mi je dokazao da domaca kinematografija zapravo postoji i da nije sve u rukama filmske mafije i bjelogrlica predlazem da kupite film kada bude izasao i time date nade genijalnim autorima da mozda naprave i takodje dobar film u buducnosti i da ne upadnu u korporativnu mashineriju za pravljenje novca prodavanjem bljutavih limunada neprosvecenoj publici. a bili su dobri pa su dali 2 odlichna filma za besplatan download Quote
Machka Naopachka Posted December 16, 2007 Report Posted December 16, 2007 super je cudovishte! svaka chast Quote
METAL Man Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 (edited) Kome treba film, mogu mu ja nabaviti, moj buraz i ortaci su ga snimali. Snimano je kod mog dede u kuci. Edited February 5, 2008 by ma KirK bre 84 :) Quote
VoivodBG Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 http://rapidshare.com/files/172565524/MW.part1.rar http://rapidshare.com/files/172567017/MW.part2.rar http://rapidshare.com/files/172597654/MW.part3.rar Quote
Lunar Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 JAAAAAOOOOOOOO................... ovo sma gleda oodavno. Jel ima u ovo mfilmu ona scena kada na kraju filma neki likovi dolaze u restoran i pitaju tog ubicu kao gde je posluga , a on "Evo dolazim, sortiram meso". A ono kasapi zrtve u kuhinji u pozadini. mnogo kult film. Quote
SkullKrusheR Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 moram da gledam ova dva zadnja filma! Quote
Mita Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 mogu li dobiti linkove za Cudoviste iz Tamisa i PIST - The Curse Of The St. Theodor Icon Quote
Chicken Little 420 Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 ajde, dajte linkove i za ostale filmove.. Quote
Recommended Posts