Denny Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Meni je odlicna nova! Vokal iz The Bereaveda se odlicno uklopio! Pa i nije se baš uklopio... Nema te Tomijeve ozbiljnosti u cleanovima. Quote
niking Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 a ovaj, brate, kuca iza kao da snima neku drugu pesmu. Meni se to najvise svidja kod Sajbrida recimo ali ovde zvuci ocajno Quote
*Nameless* Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 Pa i nije se baš uklopio... Nema te Tomijeve ozbiljnosti u cleanovima. Budimo realni, okal kao vokal, sve skupa je imho bolji. Clean vokali su malo "hehaviji", tj. pizdaviji, ali fino su ubaceni, catchy i dalje... A sad, ne znam jel do produkcije il do ceg je vec, al novi vokal (kad screama i growla) nije normalan!!!! Kakvi su ono screamovi bokteee..... Quote
Phil Schneider Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 zilion puta bolje nego sa tomijem, onaj toma je zvucao identicno kao hauard iz kse, ovako barem imaju neki metal trip sa tim oldschool heavy meets chester bennington clean-om. mjuza je brza itd a nije nasalaterana bez veze ko neki ovi moderni prog core bendovi... pored svega toga i dalje ne mogu da ih slusam. Quote
Vuk Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 salatarenje i dalje mi se vishe dopada stari materijal Quote
NoMouse Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 Ok je album... Za sada su mi hitichne Darkness Embedded(jbg volim ove gej clean deonice...)facebreaker i The End Begins.. Quote
Allegiance Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 dobar album.. Facebreaker najbolji za sad Quote
Жвакић Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 Ок је мада ми се више допада претходни за сад. Quote
*Nameless* Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 The Battle of J. Casey, Facebreaker, Bringer of Plagues i Darkness Embedded zasad najjace na albumu... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 bolji mi je nego prvi,doooobar! Quote
Jin Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 (edited) Ovo je vec postalo besmisleno.Mislim da Cazaresu treba prevremena penzija,a koliko su trigovani bubnjevi,o tome da ne pricam,ne moz se slusha...sve u svemu sranjce...:/ Edited July 14, 2009 by Jin Quote
*Nameless* Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 Trigger efekt na bubnju je sveopce prisutan skoro pa od pocetaka Cazaresovog rada s ovakvim zvukom... I ne vidim problem u tom... Quote
Denny Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 Vokal - potpuni promašaj. Ako će već da kombinuju scream i clean, neka obrate pažnju na oba. Jer, na cleanu su maksimalno podbacili. Jeb'o ih american catchy chorus fazon. Quote
Phil Schneider Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 novi album http://ifolder.ru/13065947 Quote
Denny Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Nije loš album, ali me taj clean nervira. Quote
Fake City Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Solidan je ovaj novi album, Facebreaker i Bringer of Plagues mi se izdvajaju, a ni ovaj clean nije toliko los. Quote
Vuk Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Jok, shta ce debelom "Fear Factory" sa boljim vokalom koji mora da pravi od pochetka, kada ima bazu pesama i fanove od ranije? Quote
Жвакић Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 На интернету пише да јесу. Сад су на паузи јер Дино се врнуо у Фабрику. И спрема новог Асесина. Quote
Vuk Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Ma daj bre, ostali on i pevaljka. Nikada nece napraviti fiksan bend od ovog. Josh jedan na silu izbachen album i cao. Em je tezak za saradnju, em se kurchi, pa ljudi uglavnom beze od njega. Quote
Жвакић Posted September 17, 2013 Report Posted September 17, 2013 Добро, не љути се, ја само кажем шта пише на интернету. Quote
Recommended Posts