Wild Child Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 totalno je do jaja sviraju jumpin jack flash Quote
Sreta Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Yngwie Malmsteen je Jedi master i svira silom!!!! Baci gitaru u vis,podigne ruku i voznja................ Celavog ne volim nesto posebno,a Vai se trudi da bude kao celavi...... Sve u svemu vredi odgledati Quote
Trötter Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 2005 in Tokyo, sa Petrucciem razbija kol'ko je dobar... kako su razbili Smoke On The Water Quote
Routasydän Posted March 25, 2008 Author Report Posted March 25, 2008 Ja sam bas juce gledao prvi G3 sa Johnsonom, nekako taj mi je najvise za srce prirastao, valjda zato sto je prvi. I ja nisam neki preterani ljubitelj gosn Vaija, nekako mi je sterilan, nije autor kao Joe i previse ima komplex ucitelja. A Malmsteen je tata, sta drugo reci. Obozavam njegov koncert sa Japanskom filharmonijom Nadam se da ce uskoro izaci neki novi G3, pogotovo sad kad je aktuelna postava Satriani-Petrucci-Gilbert Quote
Wild Child Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 brate Petrucci je 100 puta sterilniji od Vai-ja Quote
Routasydän Posted March 25, 2008 Author Report Posted March 25, 2008 brate Petrucci je 100 puta sterilniji od Vai-ja Pa jeste ... samo mi je nekako Vai dosadio Quote
Dersu Uzala Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 Vai je u stvari triput sterilniji i veci papak. On bre vrti ko Ingveta jedno te isto evo vec dvaes godina. Onda to zovu kao 'njegovim stilom'. Bull. Tip svira kurcu vec desetak godina i malo jace. Drugim recima, Petruxhi je za njega majka Mara. Quote
Wild Child Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 ali brate,njegove fraze su pet puta zanimljivije... Quote
Dersu Uzala Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 (edited) Kako kome. Kazem, vrti iste fraze 15 godina, Petrucci se bitno menjao na raznim projektima. Vai je vrlo moguce talentovaniji, Petrucci je velika radilica. Nikad nije slovio kao veliki improvizator, ali ni Vai-ja nisam cuo u istoj ulozi. Anyway, Petrucci dan danas istrazuje nove teritorije, nekako i dalje spoznaje muziku i sam instrument, Vai misli da je davno zavrsio i sve spoznao, ergo taj njegov stil. Koji se ne menja. Niti ce. Tip koji ih je sve klao je naravno Jason. Taj je mogao da odsvira shred, jazz, blues, bluegrass, country, folk, klasiku, pop, you name it he got it. Naravno, ako ti vise prija Vai, so be it . Edited March 29, 2008 by Odliveni Mozak Quote
Wild Child Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 ma nema frke s tim (: a u ovom trenutku,meni sad najvise prija Vai,posto je do skoro bio Satch,a siguran sam da ce i Petrucci doci na red..(: a za jason-a si u pravu totalno,jbg ,steta samo zbog bolesti.. Quote
Routasydän Posted March 31, 2008 Author Report Posted March 31, 2008 Zbog svega ovoga mene najvise odusevljava Joe! Bio sam malo skeptik pred izlazak Super Colossal, ali album me je na prvo slusanje odusevio i osvojio, znaci nesto novo, drugacije, bez ponavljanja, laganica koja lepo zvuci, umereno, sa smekom, bez izivljavanja, Satrianiju ni u pvim poznim godinama ne ponestaje novih ideja. A Vai je po meni sterilan, dosadan, i sto kaze Dersu stalno se ponavlja, vrsti istu pricu godinama, a ja licno mislim da on ima zesci kompleks svog ucitelja Quote
Night Prowler Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Nabavio Live In Tokyo, ali mi trazi neki VLC Player da ga otvorim. Pomoc? Quote
In The Flesh Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Nabavio Live In Tokyo, ali mi trazi neki VLC Player da ga otvorim. Pomoc? nista lakse.Ukucaj na google vlc download i za 5 minuta ces gledati koncert.Super je to program.Cita skoro sve formate Quote
Wild Child Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 ima li neko ovaj novi sa pablom gilbertom ?butleg ili bilo sta... Quote
Routasydän Posted April 13, 2008 Author Report Posted April 13, 2008 Izvolte http://thepiratebay.org//tor/3767241/G3_NYC__2007 Quote
Wild Child Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 tolko vremena je proshlo a niko ne pominje nista u vezi zadnjeg sa gilbertom ? Quote
Guest HEFEST Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 NIKO OVDE NI NE POMISLJA DA POMENE GOSPODARA HEAVY GITARE I COVEKA KOME JE OTETA TITULA ZA PRVU HEAVY METAL PESMU SVIH VREMENA!!! NARAVNO GOVORIM O ULI JON ROTH-U LEGENDI ROCK-A I COVEKU KOJI JE IZMISLIO SKY GITARU (najsavrseniju gitaru na svetu) JER JE OSETIO DA JE PREVAZISAO OBICNU GITARU. I BIO JE U PRAVU! POJEO JE SATRIJANIJA I VAI-A ZA UZINU!!! Quote
Wild Child Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 (edited) uh sto bi voleo ovakav jedan delta wing Edited October 18, 2008 by Wild Child Quote
Dersu Uzala Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 (edited) Ma ja to cisto postavio zbog Hefesta pametnice. Mada on verovatno ni ne zna ko su ti likovi. Edited October 18, 2008 by Dersu Uzala Quote
Wild Child Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 znaaam,ali ja bih bash gotivio da imam jedan delta wing...sta cu kad volim nakaradne gitare. Quote
Wild Child Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 da li g3 sa ulijem i majkl shenkerom postoji u video zapisu ? Quote
Recommended Posts