eternity is a dream Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Ubacujte svoje pesmice i lirske momente,izvinjavam se ako ovaj topic vec postoji Sprovod Išli su i pevali „Večna ja pamjat“ Držeći u umornim rukama sveće Odnosili dar što im je od Boga dat I sa njim sve trenutke zemaljske sreće. Tužna povorka kretala se polako Kroz pusto groblje puno nemih svedoka. Devojka je dušu ispustila lako, Praćena suzama iz majčinog oka. Stavljena je bila na uzglavlje meko U belom kovcegu,večnoj njenoj kući. Povorka je vodila negde daleko, Gde su samo odabrani mogli ući. Devojka ležaše u haljini beloj, Na odru joj stajali redovi cveća. Prepustila se bila večnosti celoj, Za nju više ne postoje smeh i sreća. Svi su plakali,dozivajući Boga Dok devojka mirno ležaše u tami. Sestrica beše grlila oca svoga Jer sestru joj njenu sad pakao mami. Spuštaše je polalo u crnu raku Dok jecaj širio se zelenim poljem. Nebo je gledalo tužnu suzu svaku, Dok devojka odlazila svetu boljem. Suze su natapale vlažnu i pustu Zemlju,a sa neba Bog poslao kišu Koja vlažila je njenu kosu gustu, I svi na grobu prestadoše da dišu. Sahranjena beše ona i predata Zaboravu večnom,putovala u raj, Porodici je crna zastava data Da označi njihovim životima kraj.
ket Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 (edited) www.sirijusb.mojblog.co.yu Izašla je i knjiga, ali s obzirom na popularnost poezije na ovim prostorima i šire, može da se nađe u mojoj sobi, klubu koji je izdao i kod ljudi kojima sam ja dala primerke Edited September 6, 2007 by ket
Vresište Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Dupli nalog...pih. семнтери гејтс на ѕрбѕги начин....хм....пих.
gavrosaurus Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Не разумем шта је поента ове теме ... Да ли је некога брига да објасни?
Donnie Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 Ubacujte svoje pesmice i lirske momente,izvinjavam se ako ovaj topic vec postoji Sprovod Išli su i pevali „Večna ja pamjat“ Držeći u umornim rukama sveće Odnosili dar što im je od Boga dat I sa njim sve trenutke zemaljske sreće. Tužna povorka kretala se polako Kroz pusto groblje puno nemih svedoka. Devojka je dušu ispustila lako, Praćena suzama iz majčinog oka. Stavljena je bila na uzglavlje meko U belom kovcegu,večnoj njenoj kući. Povorka je vodila negde daleko, Gde su samo odabrani mogli ući. Devojka ležaše u haljini beloj, Na odru joj stajali redovi cveća. Prepustila se bila večnosti celoj, Za nju više ne postoje smeh i sreća. Svi su plakali,dozivajući Boga Dok devojka mirno ležaše u tami. Sestrica beše grlila oca svoga Jer sestru joj njenu sad pakao mami. Spuštaše je polalo u crnu raku Dok jecaj širio se zelenim poljem. Nebo je gledalo tužnu suzu svaku, Dok devojka odlazila svetu boljem. Suze su natapale vlažnu i pustu Zemlju,a sa neba Bog poslao kišu Koja vlažila je njenu kosu gustu, I svi na grobu prestadoše da dišu. Sahranjena beše ona i predata Zaboravu večnom,putovala u raj, Porodici je crna zastava data Da označi njihovim životima kraj. ODA VINU vino volim šta ja znam kojoj je čaši sada red ono me nauči da ruku dam čoveku koji je prost i sed I zato mi devojko uspi vina, u nerv mi uspi krčag sav da budem večno mlad i zdrav!
VladanMorten Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 ODA VINU vino volim šta ja znam kojoj je čaši sada red ono me nauči da ruku dam čoveku koji je prost i sed I zato mi devojko uspi vina, u nerv mi uspi krčag sav da budem večno mlad i zdrav! vino volim sta ja znam kojoj je casi sada red ......
Lakšmi Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 Pij dobro vino i ne piši pesme, ili ako ih već pišeš, zadrži ih za sebe... Biće ti lakše sutra...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 -PUBERTETLIJA- ''Hej Haj mali, Brkovi ti plavi, Ćušni prst u dupe, Pa ih zagaravi.''
Donnie Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 ODA VINU vino volim šta ja znam kojoj je čaši sada red ono me nauči da ruku dam čoveku koji je prost i sed I zato mi devojko uspi vina, u nerv mi uspi krčag sav al onog domaćeg sa kamina da budem večno mlad i zdrav! ODA VINU vino volim šta ja znam kojoj je čaši sada red ono me nauči da ruku dam čoveku koji je prost i sed I zato mi devojko uspi vina, u nerv mi uspi krčag sav al onog domaćeg sa kamina da budem večno mlad i zdrav! ODA VINU vino volim šta ja znam kojoj je čaši sada red ono me nauči da ruku dam čoveku koji je prost i sed I zato mi devojko uspi vina, u nerv mi uspi krčag sav al onog domaćeg sa kamina da budem večno mlad i zdrav!
Lord Iffy Boatrace Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 (edited) Pesma se zove CALL FOR FREEDOM!!! Influences GAMMA RAY i ENSIFERUM! Ja se izvinjavam ako ima nekih gramatickih greski napisao sam je na brzinu malopre ! Tri tacke pa rec znaci da to ide u pozadini dok se peva 3. stih ... CALL FOR FREEDOM i want freedom for us all why am i think that a'm not alone..NOT ALONE who fight illuminations of the world desire and want to burn them with hell fire....HEAVEN OR HELL I think that you are my second hand we have to crush them in the sand....YEAH this is our chance to begin this battle to fight for freedom and go with our shuttle....GOOOO CHORUS: TAKE MY HAND AND COME WITH ME.....FIGHT WARRIORS OF FREEDOM WE MUST BE.....DIE the shuttle of freedom waits for us to take our chance and burn their guts...BURN we all know that they will win that our battle is only the begin...BATTLE our freedom lies in heaven tonight we all know that we DIE..... RIGHT we begin the revolution of our time now we go to end this crime...DIE CHORUS: TAKE MY HAND AND COME WITH ME.....FIGHT WARRIORS OF FREEDOM WE MUST BE.....DIE Edited November 19, 2007 by BruceBruce
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Rokam rokam rokam, ispada mi seme Proklinjem ti famliju, korenje i pleme.
FISH YOU WERE HERE Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 ova pesma se zove " pismo za kraj " htela si da sto pre da postanes velika zvezda bine koja gleda ljude sa visine krenule ste istim putem vocene ambicijom istom da zagospodaride modnom pistom od dana do dana od postelje do postelje slusala si iste lazi "duso ti si genije talenat pravi dacu ti novac,moc,slavu samo provedi par meseci u ovom iznajmljenom stanu" Moj jastuk od suza svako jutro mokar je bio zato sto sam samo tebe htio kat ti rekoh reci dve,odvratila si "gubi se molim te ja sam previse slavna da bi bila tvoja dragana" od kreveta do kreveta od dana do dana slusala si ista sranja "duso ti si genije talenat pravi dacu ti novac,moc,slavu samo provedi par meseci u ovom iznajmljenom stanu" sinoc kucas mi na vrata za oprostaj molis dajes komplimente razne pricas da me oduvek volis oko ociju tvojih vidim bore sitne pruzam ruku radujem se jel mi te sitnice nisu bitne U krevetu ovom ko i u prethodnom Prico sam ti slicne price "nasa ljubav od svega je beca sutra di kupujem buket sveca ali ajde da ne gubimo vreme vezbalmo kako se prave bebe" ovu pesmu za kraj ti pisem jel zaboravih ti sinoc reci novi vlasnik popdne ce doci posto gajba ova vec tri dana nije moja u daleku zemlju za par minuta idem i necu se javiti kad stignem
Guest Vjetrogor Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Finnaly your requiem For the all the wounds she made I couldn't heal,I couldn't live unpleasent pain… For the all the lies she told/thousands of them, I was cursed yet begraved in moonlight perversion. As she lied dead on the green fields/she's so fragile, Soil poisoned it flowers/sedative of the Last days Air wore the veil of mourning On her soft skin,carved on the marks of sin… The shivering voice I couldn't avoid Of the child unborn,crambling in the womb A nightblooming flower waiting for the first sunrise ..and then the fullmoon unfolded… For her lifeless breast within my arms embraced, I reached the final seduction limits… Over my palms the snow turned into the drops, In this temple of burning desire. Now,when postmortal winds blows her wings, The spring has came,dethroning her winter. Defeated hunters crawl could no more kill, So,the forests may dance in their blossoms. … under my haven Vapaj jadnika Gledam – al ne vidim… Slušam - a ne čujem… Tu je,osjećam i boli tvoja Sveprisutnost po meni,u meni… Moj ranjeni duh guši se, Guši se u moru tebe… Njemu spasa nema,jer tvoje More je bez površine… Udišem – ko' tuga ulaziš… Izdišem – al' ne izlaziš;truješ me… Tvoj pogled – moje vješalo, Smiješ se pod njim,skrivaš se, Dok beživotno vjesim,u sjeni mojoj… Moja tjeskoba nosi prokleto ime… Ti se ponekad odazivaš na to ime… Dolaziš uvijek na vrijeme.Onda, Kad najmanje te trebam… Moje krvi tvoj duh je žedan.. (Zlo)otrov,ti jesi,u mojim venama… Ubrzavaš otkucaje mog života… Zazivaš me ponekad ko' najmilijeg prijatelja.. Da odem s tobom u vječnu noć… Ponoćni vagabundo Gazeći po tepisima soli Ko po grobljima preminulih valova Vječna obala kroji mi pute. Melodija mora vihore goni Slani miris noć je prožeo, Aroma zvijezda pokazuje mi put.. Na strmoj stijeni lutanje staje Gdje sirene lire sviraju Gdje ples usamljenih počinje. Harmonija pokreta opija dušu Oči zatvorene,uši stopljene U melodiju zlogukih plesačica.. Zgrabile me,raznose me, Osjetim miris krvi,miris moje boli Slabim,ples postaje agonija.. Letim,vjetar me hladi Moju toplu kožu probija Padam,zvijezde su sve dalje.. Pjev nimfi se više ne čuje, Vjetar,ne hladi me hladi više Oči se moje zatvoriše.. Na dnu mora vječna, I sama duša umire u posljednjem brodolomu...
Gabrielle Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 -Njega- Nema vece budale od mene, Niti vece praznine od tebe, Ni hladnijeg vetra od severnog Ni jada zahvacenog cemerom… Niceg vise nema kao sto je bilo, Mene nema,ima tisane,gneva I davnih secanja, A koraka ima,dugih kao godina, Kao pet vekova… Mozda ima malo zalosti, Mozda malo besa,sazaljenja, Ipak ima malo obzira I htenja Da se sve vrati… Znas li da ponosni vaze za skeptike, A zalosni,povredjeni za junake? Da li uopste znas sta cini moj svet I sta je pad a sta let? Trazim sebe I trazim tebe, Da podignem osmeh iz mrtvih, Istrunulih kostiju vremena, Traze te svi moji psi, Da dodjes ,da sednes pored mene, Da kazes sto nikad nisi rekao, Da se svega setis, Da ljubav opet ozivis,osetis… Svo stradanje I svo raspadanje I sve gorke misli I sve sto je mrtvo, Ubijeno,razoreno,…ostaje zaboravljeno- Zbog njega… Sve sto je ikad vredelo, Ucinili smo bezvrednim, Osudili I povredili, Zavoleli I uvredili Smo jedno drugo! Sve sam prestala da radim, sve sam zapostavila, ogradila se od svega… sem da mislim na njega… Svi protekli dani,protekle noci, Ne samo protekli nego I buduci Bice isti,preslikani,sivi,monotoni… Pomalo od istog svega… Imace samo jednu novinu I jednu svezinu- Njega… Ma koji da je tren,sat I minut Pocece I zavrsice isto… Sve stace,srusiti se I ponovo iznici…jednim pogledom Pogledom na Njega… I tako u beskraj, Dok sasvim ne umre,ne iscezne Ne prestane… Dok ne naucim da ubijem I zakopam… Pa I ako tako odlucim Ubicu svoj smisao, Jedino sto je jos u meni Zivo I besmrtno, Pokidacu I zakopacu te konce Koji me celu drze… Ako ipak tako odlucim, Da to ucinim, Da se otresem krvi,besa,snega,sunca,…svega… Ubicu svoju sustinu Ubijem li Njega! pisite komentare-kakve god...znacice mi...puno
AstralliS Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Nije loše, sa izuzetkom pravopisnih grešaka.
In The Flesh Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Neko svijetlo plavo,moje oci smara,da li je to na kameru slecela bubamara.ali pazi,bubamara je crvena,mora da je to necija noga drvena.cije li je sunce ovo,sto ne sija svaki dane,o zoro,zoro dje je sada bubnjar Mane?stotinu pitanja a odgovora dvesta,dje mi je sada moja nevesta.ko li njenu rujnu kosu mrsi,kad ne ljubi moje hrabre prsi.pisem,a trazim srecu,zivim kao boem,tako i umrecu.nadam se da ce ovo,naci put do masa,gdje li je sada moj komsija Vasa?
mia Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 rimovanje je mac sa dve ostrice, a tvoja ostrica(proser, prokenj, proser, proser) je pesmica, poput one: na grobu joj sitno pise/mene dragi nema vise/na grobu joj zumbul plavi/umrla je zbog ljubavi....a mi smo to pevali, ako me secanje ne vara .....u ...trecem razredu. kao da si unapred ispisala reci koje se rimuju i izmedju ubacila.......nesto. i koja je fora sa stihom -sestru joj sada pakao mami, kad ona, jelte, sve vreme putuje u raj itd....
_Skull_ Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Dolazi li josh neko na ovaj topic? Da i ja shibnem neshto poezije. Hocu da chujem komentare. Koja je svrha da stavim pesmu ako ovde niko nije navratio vec 6 meseci?
Guest Metaloglod Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Ja pisem, izdala sam knjigu prosle godine 'Raskorak sa senkom' ali nije bas najbolje prosla posto ljudi vise ne cene takve stvari. . . Postavicu neku pesmu, samo da nadjem odgovarajucu. . .
Rle Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 kad bi neshto postovali od pesama mozda bi neko i nasha neshto njemu zanimljivo ..
VladanMorten Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 pa dobro ljudi, ali ocigledno je da ovo nije forum za postavljanje pjesama , prica i ostalog. prema tome, rijetko cete naici na nesto kvalitetno ovdje, ima drugih sajtova koji su predvidjeni za te stvari. ovde se vise sere nego sto se pise i komentarise
Recommended Posts