Rle Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 ovo nije forum ovo je podforum muzichkog foruma .. smatram da vecina ljudi gde i sebe svrstavam ne posecuje forume iskljuchivo tog tipa pa ako ovde koju pesmu okachite neko og brace i sestara ce je sigurno prochitati ja bih svoje kachio da imam nesto medjutim vise sam sklon minut pire rimama u odeljku ubij me u pesmi
VladanMorten Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 i dalje stojim iza toga da je ovaj podforum obicna zajebancija, jer ljudi, koje zanima pisanje i citanje, ce objavljivati na sajtovima predvidjenim za te stvari ali evo, ponavljam se >) a to "ubij me u pjesmi" je cist dokaz, naravno nemam nista protiv toga, ali cinjenica je da vecina ljudi voli vise dobru zajebanciju nego neko posebno udubljivanje, razmisljanje o tudjim radovima, jednostavno nema se vremena za takve stvari.... eto, tako
Rle Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 ti sajtovi su totalno ne zanimjivo posebno ako ima pisanija iz celog sveta , mnogo mi je kulje da chitam pesme ljudi koju u u ovom malom forumu i koji vole istu vrstu muzike verovatno su takvi textovi i razumeljiviji za obichnog plebsa / u pravu si i trebali bi umesto sto pishemo gluposti da se posvetimo nechem kreativnijem i svkako depresivnijem ali sve ima svojih mana . ovo su moje pesme Tone vazduha osecam se smoreno znojavo mi chelo oboreno u pichku sve tezine sveta cheras vazduhu sam bio meta nevidljive tone sto padose u sobu bez rechi na kompu bez rechi na mobu nestvarna tama sto spusta mi ochi kapa natopljena znojem misli kochi zidovi nemi zidovi beli sto kockom me prave sanjam shirinu i beskrajne sarene mostove tvrdo srce skucheno jos kuca tone vazduna sto ulaze u pluca svakim dahom olovna tezina svakom misli sumornija tmina Teleskop korak po korak spoznaji blize zvukovima hodi energija dize da oslushne ritam crvenog sunca shto gleda za brdom neshto tutnji, grmi pod crnicom tvrdom shto krvi se natopi .. puche u komade on se nadje pred ogrmonim zidom tama raspe svoje niti svuda poche reka liti crvena ,gusta i lepa dusha ode gluva , slepa neko gore njega cheka smeshak blagi bora im lice izdajica srca meka on da vidi ne moze samo vide ptice shto glasa nemaju za cheznju, choveka krila jarka imaju Rechi vojniku ciko,ciko ubi tog coveka ciko ciko slava tebe cheka zashtiti nas od zla i smrti ovca nije neka riba (da se ne lazemo) al napoleon i to trti ciko,ciko ubi tog coveka ciko ciko slava tebe cheka imash blagoslov popa,boga, crkve da pobijesh bagru i zakopash mrtve pravoslavci katolici protestanti.. isusa mi sledimo al dobro shto ziv nije 10 zapovesti sad u ormaru treba da se krije posle se tamo zeni i tako kazi da kezi se u ikonu hahahahha koja provala ... ciko,ciko ubi tog coveka ciko ciko slava tebe cheka gomila sitne dece sada luta uchimo ih smrti tolko puta umesto bebinog placha i dranja cokulom gazish po krvi od klanja ciko,ciko ubi tog coveka ciko ciko slava tebe cheka mani se takve rabote pa da dochekamo stote cepimo koje domine u parku pa polako kuci zeni na musaku u ludari sad brojish dane a stihove pricha iste i "ovaj sa druge strane"
Fapril ethereal Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 ti sajtovi su totalno ne zanimjivo posebno ako ima pisanija iz celog sveta , mnogo mi je kulje da chitam pesme ljudi koju u u ovom malom forumu i koji vole istu vrstu muzike verovatno su takvi textovi i razumeljiviji za obichnog plebsa / u pravu si i trebali bi umesto sto pishemo gluposti da se posvetimo nechem kreativnijem i svkako depresivnijem ali sve ima svojih mana . ovo su moje pesme Tone vazduha osecam se smoreno znojavo mi chelo oboreno u pichku sve tezine sveta cheras vazduhu sam bio meta nevidljive tone sto padose u sobu bez rechi na kompu bez rechi na mobu nestvarna tama sto spusta mi ochi kapa natopljena znojem misli kochi zidovi nemi zidovi beli sto kockom me prave sanjam shirinu i beskrajne sarene mostove tvrdo srce skucheno jos kuca tone vazduna sto ulaze u pluca svakim dahom olovna tezina svakom misli sumornija tmina Teleskop korak po korak spoznaji blize zvukovima hodi energija dize da oslushne ritam crvenog sunca shto gleda za brdom neshto tutnji, grmi pod crnicom tvrdom shto krvi se natopi .. puche u komade on se nadje pred ogrmonim zidom tama raspe svoje niti svuda poche reka liti crvena ,gusta i lepa dusha ode gluva , slepa neko gore njega cheka smeshak blagi bora im lice izdajica srca meka on da vidi ne moze samo vide ptice shto glasa nemaju za cheznju, choveka krila jarka imaju Rechi vojniku ciko,ciko ubi tog coveka ciko ciko slava tebe cheka zashtiti nas od zla i smrti ovca nije neka riba (da se ne lazemo) al napoleon i to trti ciko,ciko ubi tog coveka ciko ciko slava tebe cheka imash blagoslov popa,boga, crkve da pobijesh bagru i zakopash mrtve pravoslavci katolici protestanti.. isusa mi sledimo al dobro shto ziv nije 10 zapovesti sad u ormaru treba da se krije posle se tamo zeni i tako kazi da kezi se u ikonu hahahahha koja provala ... ciko,ciko ubi tog coveka ciko ciko slava tebe cheka gomila sitne dece sada luta uchimo ih smrti tolko puta umesto bebinog placha i dranja cokulom gazish po krvi od klanja ciko,ciko ubi tog coveka ciko ciko slava tebe cheka mani se takve rabote pa da dochekamo stote cepimo koje domine u parku pa polako kuci zeni na musaku u ludari sad brojish dane a stihove pricha iste i "ovaj sa druge strane" cool...
Daemon's Smile Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 (edited) Evo nesto i od mene,za pocetak. Inace pesma je posvecena jednom lepom letu, u koje je usetala jedna jos lepsa RUSKINJA Pesma je napisana u akrostihu. Skrivena rec je, pa kako drugacije nego, SUMMER Napisao sam je jos kao klinac, ali mi je jos uvek draga. Za one koje zanima, nisam se ozenio tom devojkom hahahahahah SUMMER Somewhere far! across the land, and distant see that shakes the sand. There, lives a woman that shine like a star, She is so beautiful, but yet so far! Under the dream from darkest hide, I saw her shine, she brought me light. And just like angel sent from the sky. She made me safe for rest of night! Morning sun flow over me. But, things were not as they used to be! My heart and soul was not the same, that distant angel was calling my name! Months and months past from that night! And for long time there was no light! Yet every day I felt the blame, because I didn't ask her name! Extraordinary night came after that. When I closed my eyes I felt her breath! With angels voice that torched my spark, She whispered her name and vanished in dark! Running too fast I crossed the land! I swam over see that shakes the sand! And from that moment till rest of my life! That beautiful angel is my loving wife! @BruceBruce Super je stvar! Slikovito. @Rle "Teleskop" je super. Malo reci, dosta emocija! Edited November 23, 2008 by Daemon's Smile
Rle Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 jest moja skrivena rech beshe isto leto i norveshka pre cirka 12 godina al pesmu za nju nemam dosta kul pesma imash li josh koju ..
Daemon's Smile Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Ima toga da se nadje. Ali necu da spamujem, malo po malo
Fapril ethereal Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Evo nesto i od mene,za pocetak. Inace pesma je posvecena jednom lepom letu, u koje je usetala jedna jos lepsa RUSKINJA Pesma je napisana u akrostihu. Skrivena rec je, pa kako drugacije nego, SUMMER Napisao sam je jos kao klinac, ali mi je jos uvek draga. Za one koje zanima, nisam se ozenio tom devojkom hahahahahah SUMMER Somewhere far! across the land, and distant see that shakes the sand. There, lives a woman that shine like a star, She is so beautiful, but yet so far! Under the dream from darkest hide, I saw her shine, she brought me light. And just like angel sent from the sky. She made me safe for rest of night! Morning sun flow over me. But, things were not as they used to be! My heart and soul was not the same, that distant angel was calling my name! Months and months past from that night! And for long time there was no light! Yet every day I felt the blame, because I didn't ask her name! Extraordinary night came after that. When I closed my eyes I felt her breath! With angels voice that torched my spark, She whispered her name and vanished in dark! Running too fast I crossed the land! I swam over see that shakes the sand! And from that moment till rest of my life! That beautiful angel is my loving wife! @BruceBruce Super je stvar! Slikovito. @Rle "Teleskop" je super. Malo reci, dosta emocija! super!
Daemon's Smile Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Ovo mi je jedna od prvih pesama. Nije savrsena, ali mi je draga. ZVER Postoji zver na ovome svetu. Najgora od svih, a krhka ko' dete! Sve ostale zveri kad joj ime čuju, najmračnijih slika odjednom se sete! Ona hara zemljom, vazduhom i vodom! Prepreke za nju nikad ne postoje! Pretrčava milje svojim krupnim hodom, a noge joj ipak nepokretno stoje. Ta zver nema kandže, al' kroz zemlju rije! Nema jake zube al' grize duboko! Iza blede maske mračne misli krije! Ima slabe oči, a vidi ko' soko! Kodeks drugih zveri za nju ne postji, stalno smišlja nove prevare i laži! I kada je sita krvoločno lovi! Za nju zakon jačeg nikako ne važi! I pored sve moći nikad sretna nije, sve ostale zveri dovešće do jada! Sa savešću svojom teške bitke bije! Ipak, često gubi zato će da strada! Ova zver se krije pod imenom čudnim! Oduvek je tako i ostaće dovek, odgovor još kasni za pitanjem sudnjim! Žasto tu zver greškom nazivamo ČOVEK?
Vozd Jovan Pogani Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 UBIJO VAS ISUS HRIST UBILA VAS CRKVA NjEGOVA LAZ I PREVARE SU CESTA HRISCANSKA IDEOLOGIJA SRAMOTA ZA ZIVOTE NASE NEK VAS BUDE SVE PROKLETI DA STE ZAUVIJEK SINOVI KURVE BOGORODICE JEBALA VAS SVETA PETKA JEBO VAS KRSTITELJ JOVAN IDITE NA SLAVE DA JEDETE NA SAHRANE DA MRTVE NE OPLACETE DzABA VAM IKONE I SVIJECE DzABA TAMJAN I CVIJECE JEBO LI VAS SPOMENIK STO U NJEGA HILJADE POLOZISTE BOLI ME KURAC ZA SVE JEBE MI SE ZA HRISTA NISAM JA NJEGOVA OVCA STO SVOJE KLANJE CEKA HVALA TI DJAVOLE OCE NAS TI SI NAS PUT ISTINE TEBE SLIJEDI SVAKO NORMALAN UZ NAS SI DO BESKONACNOSTI VJECNA SLAVA TEBI DjAVOLE SLAVIMO IME TVOJE DOK JE RASPETI LAZOV RASCERECEN I KLEVETI IZDAJNIKE SVOJE
:matija Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 (edited) I vama bre ko da treba da se crta. Pa vidite, covek lepo kaze da je Satanin sluga. Edited March 23, 2009 by Ash
Grobodan Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 JEBALA VAS SVETA PETKA JEBO VAS KRSTITELJ JOVAN IDITE NA SLAVE DA JEDETE NA SAHRANE DA MRTVE NE OPLACETE DzABA VAM IKONE I SVIJECE DzABA TAMJAN I CVIJECE JEBO LI VAS SPOMENIK STO U NJEGA HILJADE POLOZISTE HVALA TI DJAVOLE OCE NAS TI SI NAS PUT ISTINE TEBE SLIJEDI SVAKO NORMALAN UZ NAS SI DO BESKONACNOSTI Ovo mi je highlight. Prve 2 izabrane strofe brutalno ogoljuju sve laži i mane hrišćanstva, i prostim jezikom, razumljivim svakome, objašnjava šta i kako. U trećoj mi se dopada izbor reči "normalan"
Vozd Jovan Pogani Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 Slava Djavolu... http://i288.photobucket.com/albums/ll200/m...389/Jovan-1.jpg
vudun Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 Aksenosilasov.. Мислиш Секираносиласов? Немој да нас насекира све скупа ... али буквално.
Fapril ethereal Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 ne, mislim da je od SmoStene(Smorock)
Recommended Posts