Dead Man Walking Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Videh da nema tema o ovom brutalnom death metal bendu... i ja ih tek od vecheras slusham formirani '93... Imaju 5 albuma koliko ja znam: Crown Of Souls Inbreeding The Anthropophagi Mark of the Legion Path Of The Weakening Trading Pieces nemam godine pa sam ih nabacao Poslushajte stvar Forced Attrition ja jesam evo vec 5-6 puta za redom :) Quote
Hell on Earth Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Da li je moguce da ova tema nije bila??? O Deeds of flesh nema sta da se komentarise. Od njih ide krv na usi. Vrh bend. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Pa i ja cenim da je bila ?? Quote
WIZARD OF GORE Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 bila je tema sigurno...ko sad ponovo da pise....... Quote
Josif Visarionovič Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Bend je sranje nevidjeno Quote
WIZARD OF GORE Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 ovo moze da kaze samo neko ko se ili zeza ili je totalno lud Quote
Hell on Earth Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Bend je sranje nevidjeno ccc Quote
Dead Man Walking Posted August 25, 2007 Author Report Posted August 25, 2007 Bend je sranje nevidjeno NO WAY! Noooooooooooooo!!!! :mad: Quote
banedeathmetal Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 AAAUUUUU covece !!! Pa ovo je bez ikakve sumje mnooogo dobar,Brutalan i jedinstven bend. po mom misljenju,oni su u TOP 5 najboljih Brutal Death Metal bendova ikada...hehe,bas trenutno slusam Human Trophies...kako je to genijalan taj prvi riff !!! Svaka cast Eric-u sto vec dugi niz godina gura taj bend,bez obzira na konstantu promenu clanova...klali oni nama jos toliko !!! Quote
WIZARD OF GORE Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 prvo jedna dobra vest: novi album ce se zvati "Of What's to Come" i po najavama bice objavljen krajem leta, a losa vest bi bila da je Jacoby napustio bend zbog privatnih razloga, zamenice ga Erlend Caspersen (nemam pojma ko je ovaj tip znam jedino da je jedno vreme nastupao sa Vile).... Quote
banedeathmetal Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 (edited) prvo jedna dobra vest: novi album ce se zvati "Of What's to Come" i po najavama bice objavljen krajem leta, a losa vest bi bila da je Jacoby napustio bend zbog privatnih razloga, zamenice ga Erlend Caspersen (nemam pojma ko je ovaj tip znam jedino da je jedno vreme nastupao sa Vile).... JEEEEEEEEJ !!!!!!! NOVI DEEDS OF FLESH !!!!! S`obzirom da imam 3 originala njihova, nece skoditi da nabavim i taj !!! A za Jacoby znam, nije mu prvi put da napusta bend, valjda je takav lik...ili ga Eric ubija u mozak :| jedno od ta 2 jeste sigurno...U svakom slucaju lepe vesti !!! Edited February 29, 2008 by banedeathmetal Quote
Terror Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Ovaj bend mi je od boljih BDM bendova, onaj ko slusa DM, tesko da moze da kaze da su losi. Pevac je mnogo dobar, ima dobar glas, i dobre rifove. Mnogo su originalni, i svaka im cast! Quote
hypnos Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 Ovaj bend mi je od boljih BDM bendova, onaj ko slusa DM, tesko da moze da kaze da su losi. Pevac je mnogo dobar, ima dobar glas, i dobre rifove. Mnogo su originalni, i svaka im cast! ma super su.ja ih prvi put juce cuo i to po preporuci jedne drugarice koja je obozava death metal.nisam se pokajao.poslusah prvi album traiding pieces i zadovoljan sam.nego sto se odavno nije pisalo na ovu temu Quote
banedeathmetal Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 ...nego sto se odavno nije pisalo na ovu temu Pa ceka se novi album....ili nastup u Srbiji uf, kako bi to bilo dobro... Quote
hypnos Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 Pa ceka se novi album....ili nastup u Srbiji uf, kako bi to bilo dobro... definitivno Quote
WIZARD OF GORE Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 novi album će biti objavljen sredinom novembra prvo su najavili da će izaći na leto a sad evo i malog odlaganja, ali nema veze, nema potrebe za žurbom samo neka to bude pravi Deeds Of Flesh album Quote
banedeathmetal Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 ...samo neka to bude pravi Deeds Of Flesh album A hvala Bogu pa u Deeds Of Flesh ne sumnjam ni malo! :pivopije: Joj ala jedva cekam !!! Quote
Ranis Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Nove stvari sa novog albuma okachene na myspace...nice mislim nova stvar Quote
banedeathmetal Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Nove stvari sa novog albuma okachene na myspace...nice mislim nova stvar I te kakva stvar! Quote
Grobodan Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 http://rapidshare.com/files/159872378/Deed...rtal_by_Jho.rar op op op Quote
WIZARD OF GORE Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 auuuu prike al mi ulepša dan sa ovim linkom Quote
Grobodan Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 :* kao sto i ti meni znas to da uradis Quote
WIZARD OF GORE Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 (edited) ne znam šta da kažem za novi album...nisam nešto preterano oduševljen a bogami nisam ni razočaran....album je malo drugačiji od prethodnog (koji najviše volim, barem kad je DoD u pitanju), mala promena u lajn-apu se oseća ako bih morao dati neku ocenu to bi za sada bila jaka sedmica.....ko zna, možda će posle malo podrobnijeg preslušavanja ta ocena biti i jača jedno je sigurno: ako hoćete vrhunski brutal death metal zvuk - sa Deeds Of Flesh nećete pogrešiti Edited November 4, 2008 by WIZARD OF GORE Quote
Ranis Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 (edited) meni je 8ica album. ko voli ovako neshto obavezno da preslusha! nekako svezije zvuche...neobichnije, josh komplexniji i riffovi i ritmovi... Edited November 4, 2008 by Ranis Quote
banedeathmetal Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 (edited) AAAAA JOOOOJ KAKAV BEND !!!! KAKAV ALBUM !!!!! 10/10 !!!!!!!!! Jednostavno su sve odsvirali na ovom albumu sto sam ikad ocekivao od njih! Jesam dugo-godisnji fan, i ovaj album me odusevio od pocetka do kraja! Svaka im cast ja nemogu da verujem da je Eric Lindmark ovoliko lud, dobar i talentovan! A inspiracije njemu nikad kraja jebo mamu nemogu da shvatim kako?! SVAKA IM CAST, posle "Path Of The Weakening" mislim da mi je ovo postao licni favorit od svemocnog DEEDS OF FLESH !!! Edited November 4, 2008 by banedeathmetal Quote
Recommended Posts