Ranis Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 AAAAA JOOOOJ KAKAV BEND !!!! KAKAV ALBUM !!!!! 10/10 !!!!!!!!! Jednostavno su sve odsvirali na ovom albumu sto sam ikad ocekivao od njih! Jesam dugo-godisnji fan, i ovaj album me odusevio od pocetka do kraja! Svaka im cast ja nemogu da verujem da je Eric Lindmark ovoliko lud, dobar i talentovan! A inspiracije njemu nikad kraja jebo mamu nemogu da shvatim kako?! SVAKA IM CAST, posle "Path Of The Weakening" mislim da mi je ovo postao licni favorit od svemocnog DEEDS OF FLESH !!! e ovako zvuchi pravi fan Quote
Speed_Dead Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 (edited) nikad nisam voleo ni DoF niti cu ikada voleti , ako zelite da slusate pravi brutal bend udrite po Vomituriju,Broken Hope il Beheaded A AKO ZELIS PRAVU BRUTALU KAKVE NEMA ... ZNA SE.. KRAMP!! a ne ove neuhranjene,veruj mi dozivljaj je neuporedivo bolji akckackakcakckackakcakckackakcakckakca 1111 Edited November 7, 2008 by Speed_Dead Quote
banedeathmetal Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 (edited) Pa ok jbg, ti ne volis DoF, ali realno bilo ko ko slusa B.D.M. nemoze da kaze da je los bend. Jednostavno imaju SVE elemente da bude dobar bend - pesme, zvuk, vokal, gitare, bubanj, tehniku, itd... A sto se tice Broken Hope, sad treba konacno da mi stigne poslednji njihov CD u digipack verziji, i onda sam njihovu celu diskografiju kompletirao na originalima a Vomitory uh, "Revelation Nausea" mi je u Top 20 najznacajnijih D.M. albuma ikada. Edited November 7, 2008 by banedeathmetal Quote
AstralliS Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Skinuo sam album, i preslušao nešto na preskoke. Posvetiću se detaljnije albumu, trenutno sam fokusiran Benightedu, Impiousu, Masteru... Quote
Speed_Dead Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Pa ok jbg, ti ne volis DoF, ali realno bilo ko ko slusa B.D.M. nemoze da kaze da je los bend. Jednostavno imaju SVE elemente da bude dobar bend - pesme, zvuk, vokal, gitare, bubanj, tehniku, itd... A sto se tice Broken Hope, sad treba konacno da mi stigne poslednji njihov CD u digipack verziji, i onda sam njihovu celu diskografiju kompletirao na originalima a Vomitory uh, "Revelation Nausea" mi je u Top 20 najznacajnijih D.M. albuma ikada. pa to za B.H ad te ukenjalo da se zadesis na istom mestu i u pravo vreme i kupis 4 originala za `naku sicu:P hehe vomituri mi ide u best 10:) al DOF arghh neeee znaci mrzim onaj vokal ,jedino sto gotivim da cujem su neke deonice na gitri i dobar bubnjar ,al me pesme koje krecu sa 'grrrrrrrrrrrrr+blastbeat) smore ko palac . al definitivno sve unisti vokal koji je ono guli grlo bez delica tehnike samo urlanje i spustanjeu gateral:P Quote
banedeathmetal Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 pa to za B.H ad te ukenjalo da se zadesis na istom mestu i u pravo vreme i kupis 4 originala za `naku sicu:P hehe vomituri mi ide u best 10:) al DOF arghh neeee znaci mrzim onaj vokal ,jedino sto gotivim da cujem su neke deonice na gitri i dobar bubnjar ,al me pesme koje krecu sa 'grrrrrrrrrrrrr+blastbeat) smore ko palac . al definitivno sve unisti vokal koji je ono guli grlo bez delica tehnike samo urlanje i spustanjeu gateral:P jbg Haha, to Jbg, neznam sta da ti kazem, ja sam sinoc opet preslusa "Of What`s To Come", i opet se odusevio...ima nas raznih Quote
Sadomator Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 pa to za B.H ad te ukenjalo da se zadesis na istom mestu i u pravo vreme i kupis 4 originala za `naku sicu:P hehe vomituri mi ide u best 10:) al DOF arghh neeee znaci mrzim onaj vokal ,jedino sto gotivim da cujem su neke deonice na gitri i dobar bubnjar ,al me pesme koje krecu sa 'grrrrrrrrrrrrr+blastbeat) smore ko palac . al definitivno sve unisti vokal koji je ono guli grlo bez delica tehnike samo urlanje i spustanjeu gateral:P Bogohuljenje. Druze, isto kao da si rekao ne volim Morbide, Necrophagist je svjetlosnim miljama ispred. Ne ide u istoj recenici, drugo je ne voliti ali porediti DoF sa Beheadedom je smijesno. Si ti poslusao cijelu diskografiju ? Uvodni riff na Path Of The Weakening totalna tama, vrhunac, riff koji je zajebao cjelokupnu diskografiju Incantationa i Immolationa. Quote
banedeathmetal Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 ...Uvodni riff na Path Of The Weakening totalna tama, vrhunac, riff... Hahaha ne verujem, SVAKA CAST !!! To mi je jedan od najomiljenijih riffova njihovih! Mozda mi je jedini bolji uvodni riff od ''Human Trophies''. Quote
Sadomator Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Dobar izbor, samo sto je Path totalno neartikulisan, nedokuciv, ne ide u paru sa sljedbenicima, mrak mrakova, album za vjekove. Bendovi kao sto su Beheaded, Inveracity, Decrepit Birth su logican nastavak rane skole DoF-a, Disgorge-a, Brodequina. Paradoks je porediti navedene, DoF izdaje prva dva diska sredinom devedesetih, slijedi Path pa Mark, gdje se drasticno mijenjaju, Reduced izlazi u 5 godina sranja u death metal svijetu, pa se vracaju korijenima sa Crownom ubitacnom riffologijom koja podsjeca na stare dane (zanemariti produkciju i dobro poslusati album). Morbidi - Repugnant Slayer - Violator Darkthrone - Mgla Manilla Road - Wolf i na kraju DOF - Inveracity, Beheaded etc etc, got the point ? Quote
Grobodan Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Bre brate, de Repugnant nastavlja Morbide a Violator Slayer? Meni je Repugnant bas svedska prljava stara skola sa malo tog MA-Possessed starog zla, Violator mi vuce na svabe + Razor. Quote
Sadomator Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Bre brate, de Repugnant nastavlja Morbide a Violator Slayer? Meni je Repugnant bas svedska prljava stara skola sa malo tog MA-Possessed starog zla, Violator mi vuce na svabe + Razor. Pogresan kontekst. U ovom slucaju je da su i Repugnant i Violator odlicni novi bendovi, ali poredjenje npr sa Morbidima ili Slayerom je suvisno, kao i DoF sa Beheadedom. Quote
Grobodan Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 E pa, dobro onda, razumemo se sad Quote
Dead Man Walking Posted February 7, 2009 Author Report Posted February 7, 2009 Ovaj bend ima momente u pesmama za svršavanje u gaće, al onda to sve skenjaju sa narednih 3 minute smora. Ne znam zašto to rade jebiga... Quote
WIZARD OF GORE Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 3 minute smora? o čemu ti to pričaš? da nisi možda pogrešio temu? reč smor ne postoji u Deeds of Flesh rečniku Quote
BLAGOJE Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 da se malo bumpuje tema,bas preslusavam stare kultove:trading pieces itd...jel sam samo ja,ili mi se cini da je su sigurno najpodcjenjeniji bdm bend ikad...mada,subjektivan sam po pitanju cijele immolation skole. Quote
WIZARD OF GORE Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 najjači brutal death metal bend bez ikakve sumnje Quote
Dead Man Walking Posted June 9, 2009 Author Report Posted June 9, 2009 Ko je podcenio Deeds Of Flesh da čujem?! Quote
BLAGOJE Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 otidji malo na kataklysm i slicnim temama pa vidji ljude te se loze na takve bendove,a da ne pricam da se pod death metal podvode i CoB,in flames i njima slicnima. Quote
Dead Man Walking Posted June 9, 2009 Author Report Posted June 9, 2009 (edited) Pa dobro DoF je underground. Ni ne trebaju svi da znaju ko su oni Ni ja nisam znao do prošle godine... Edited June 9, 2009 by Dead Man Walking Quote
BLAGOJE Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 da,nazalost sad postoje i mainstream death metal bendovi.jedva cekam kad ce neko iz grind ili gore scene da se dosjeti da ubaci nekog slatkisa od pjevaca i da odradi one americke finte sa clean/scream/growl vokalima pa da imamo grind mainstream. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Prodajem : Deeds of Flesh Trading Pieces Deeds of Flesh Path on the Weakening Deeds of Flesh Inbreding the Antropophagi Displeased Deeds of Flesh - live in montreal dvd orginali naravno, u odlicnom stanju ( nema otisaka u bukletu, cd nije izgreban/slusljiv je itd. ) . Ako nekog zanima sve informacije : [email protected] Quote
Black Label Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Ja nisam znala za njih do pre par nedelja. Denny savetovao da skinem i jebu mame! 1 1 Quote
Recommended Posts