Hell on Earth Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 I ovo je isto jedna od najjacih igrica koje sam igrao. Grafika je do jaja, veliki arsenal oruzija i fenomenalno odradjeni efekti. Prica je fantasticna. Najjace je kada se prikradete djankozama koji sede drogirani na zemlji pa im bacite molotovljev koktel.
Denny Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Uf, igrica je zakon! Ne znam zasto ali vise volim drugi deo! Nekako mi je... ...ne znam!
rhapsoad Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 ja sam samo keca igrao i mnogo mi se svidja prica, te stripovske fore, ma kad ga nadrogiraju kol'ko iritira tol'ko je i dobro trebao bih da nabavim oba
kuruz Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 Имам ја оба и прешао сам их по најмање 5 пута. 667 - The neighbour of the beast
Vlaja Buraz Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 Ja sam samo igrao prvi dio (iz zajebancije ga instalirao kad sam od buraza dobio komp), prešao ga jednom i skinuo. Simpatična je jako igrica, ima nekih rupa u priči koje su me negativno iznenadile, ali ništa bitno. Jako je dobra atmosfera.
kuruz Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 Keц има бољу причу и неки нивоу су тешки (скакање по оним нервним завршецима или чему већ и плач детета у позадини, лавиринт кроз ходнике), двојка бољу графику. Једино ме нервира што са собом Макс носи гомилу оружја која не би стала ни у камионску прикол'цу.
rhapsoad Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 pa jbg sta ocekujes od fpsa da ima manje oruzja mnogima igrica ne bi bila toliko interesantna mada u vecini igrica imaju svi kod sebe gomilu stvari u inventaru
Sandman Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 скакање по оним нервним завршецима или чему већ и плач детета у позадини, лавиринт кроз ходнике Jooj to me je otekako nerviralo,ti snovi. Poslednji san nisam nikad uspeo da predjem. Ali sve u svemu prvi deo je odlichan,moram ga opet nabaviti.
Jellybelly Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Auf,Max Payne serijal su mi mozda i omiljene igre ikada. Vise mi se svidja dvojka, moram priznati. Prica i atmosfera u dvojci su mracniji i depresivniji, i vise je obradjena unutrasnja strana Maxa, njegove dileme, osecanja. Kec je u tom pogledu jednostavniji, tipu koknu porodicu i on se sveti, nije toliko razradjena unutrasnja strana Maxa. Inace u oktobru izlazi film Max Payne, mada koliko vidim iskasapili su pricu.
The Joker Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Igra u kojoj se kokate pandane brufena kao health.Sta dalje pricati? I ja bih imao bullet time da zagutam tolike tablete Salu na starnu,obozavam ovu igru...truje se naokolo da ce biti filma
^Suicide_Pony^ Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Keц има бољу причу и неки нивоу су тешки (скакање по оним нервним завршецима или чему већ и плач детета у позадини, лавиринт кроз ходнике), двојка бољу графику. upravo to. mene doduse u dvojci nervira gomila onih flashbackova. ipak je trebalo da u duhu keca isprate kr(rrrrrrr)v pricu, a ne da celu krljacinu zaseru idealna draga konceptom. jedva cekam film.
Rehabilitovani Bagrem Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 genijalana igrica i prvi i drugi deo...ortak je igrao celo jedno leto nju na svim nivoima tezine i na kraju je poceo da nosi naocare,sto ga nije sprecilo da spicka i drugu leto sa 2kom
Jabba the Hutt Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 Igra je mama Izivljavanje 101%! Bas jurim prvi deo ovih dana, prigralo mi se... Jednina stvar koja mi je smetala u oba dela je to sto Max moze da popakuje pod svoju vernu koznu jaknu 3 vrste shotki, 4 pistolja, jurisnu pusku, 2 uzija, hekler i jos kojesta, jako interesantno Mada opet kad se setim i Hitman, koji slovi za realnu sunjalicu pati od iste nelogicnosti. Nego skrenuh sa teme Apsolutna preporuka za oba dela ove igre, nadam se trecem u skorije vreme!
niking Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=JboQmDIdKWs Max Payne The Movie - trailer
Jabba the Hutt Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 Ovo obecava, videcemo na sta ce liciti na kraju, ja se nadam dobru!
VoivodBG Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 Hm, a sta se desilo sa onim niskobudzetnim filmom the fall of max payne? Znam da su ga od 2006 pravili i da je trebao da izadje ove godine ali opet nista o tome... Ko ce rezirati ovu viskobudzetnu verziju?
Jellybelly Posted July 12, 2008 Report Posted July 12, 2008 Niskobudzetna varijanta se ja msilim zove pain and redemption, i naravno fox, koji radi veliki film, ih je sjebao, tako da od toga mrka kapa. Film se dosta razlikuje od igre, citao sam script koji je nejko leakovao. Ne znam, pitanje je da li ce film imati onu noir atmosferu igre.
darthmoog Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Gledajte kako se unishtava franshiza: http://forum.alanwake.com/showthread.php?t=43&page=9 http://ve3d.ign.com/articles/news/48134/Ma...3-Game-Informer I moj apsolutni fav:
Denny Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Au, jebem ti život. Kakvo će ovo sranje da bude... Neverovatno...
kuruz Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Ne mogu da verujem. Jebem im mater, na šta ovo bre liči?
kuruz Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 MP4 will be a game about chicken heroes in space.
Triad_1 Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Auuu.....jbt-e Sad tek videh ove screenshot-ove za MP3. Ne mogu da verujem kako su zasrali. Neverovatno
Captain Spaulding Posted June 2, 2012 Report Posted June 2, 2012 Izašao Max Payne 3 Reloaded. Samo 26.9 GB
Recommended Posts